Tisíceré díky, mistře Ryane Giggsi!

10.03.2013, 08:00
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Svého času jej redaktor Guardianu Simon Hattenstone nazval "jedním z posledních gentlemanů ve světě fotbalu". Giggs ho záhy vyvedl z omylu; a iluzí byl tenkrát zbaven leckdo. Následující řádky si tedy u příležitosti hráčova velkého jubilea dávají za cíl připomenout, proč je postava Ryana Giggse nadále hodná obdivu a respektu...

Předně je ale nutno odbýt si jednu nepříjemnou povinnost. Čili vrátit se před onu aféru s nevěrou a zapátrat v paměti, co nás vlastně dříve nutilo vnímat Ryana Giggse jako symbol charakterní čistoty.

Byl to uhlazený styl oblékání; dvojče jménem Paul Scholese jakožto vzorový slušňák; visáž jednoho z těch pohlednějších ostrovanů; Řád britského impéria (samotný Sir Alex Ferguson se mimochodem léta přimlouvá také za titul Sira); obrázek synka a dcerky oslavujících s tátou přímo na trávníku jeden z mnoha titulů; plachá, takřka vždy precizně odměřená gesta...? To mi zpětně přijde poněkud povrchní...

Tím spíš, když si vezmete, co všechno se v souvislosti s nedotknutelným křídelníkem ignorovalo. Vždyť i Roy Keane se ve své autobiografii napůl vážně rozčiloval, že zatímco on byl peskován za každý sebemenší prohřešek na veřejnosti, Giggsovi vše potají procházelo. Zároveň už jen ta "odměřenost", věčně kamenná tvář spolu s pronikavým pohledem, nepůsobila dvakrát přívětivým dojmem (pravda, i tohle je povrchní). Prvky arogantního vystupování lze každopádně hladce vystopovat třeba na Giggsově návštěvě Malty roku 2001 za účelem propagace nové charity Destination Manchester.

Tahle aktivita je jistě sama o sobě záslužná - podílet se na charitativní činnosti -, nicméně tehdejší Velšanovo chování mělo ke chvále na míle daleko. Ostatně takhle, ještě pěkně začerstva, popsal Giggsovu návštěvu uznávaný britský deník Telegraph: "Nikdo se od Giggse nedočkal nějakých vřelých gest, neudělal žádný proslov, sotva se usmál a vrcholem byl pak trapně fádní večerní fundraising, během něhož sám Giggs vydražil Beckhamův dres s číslem 7." Jinými slovy - místnímu miláčkovi Garymu Nevilleovi se tehdy na Maltě konkurence ani zdaleka nenarodila.

Sečteno podtrženo, třebaže Giggs na hrací ploše nijak zvlášť neremcá a málokdy vídá žluté kartonky, v civilu pořádné dávky gentlemanství nikdy nerozdával. Spíše jsme dost dobře žili v mediální masáží živeném přeludu, který pramenil z nebetyčného respektu ke Giggsovi coby solidnímu, mimořádně kvalitnímu hráči. Na druhou stranu: jakmile se provalila jeho aféra s manželkou vlastního bratra, křišťálově pozitivní přístup se změnil v ten pro změnu komplexně negativní. Najednou nebyly důležité výkony na hřišti (stejně jako dříve ty mimo něj), z Giggse byl rázem prostě špatný člověk.

Teď, bezmála dva roky poté, má veřejnost ideální příležitost srovnat se do normálu. Ryan Giggs po prodělání zkušenosti s 244 různými spoluhráči konečně dospěl ke svému tisícímu startu v kariéře, a co víc - právě i jeho prostřednictvím jsme si všichni v úterý připomněli, proč že jsme Giggse "kdysi" tak bezmezně milovali.

I 39letý Ryan Giggs je totiž neskutečně odolný Ryan Giggs, o čemž se hned několikrát přesvědčil takový vitální mladík jako Fabio Coentrão. Inu, když se rodák z Cardiffu zapře, přijde si na něj doopravdy málokdo. Ani takový Cristiano Ronaldo si s pověstnou houževnatostí a pracovitostí velšského veterána nevěděl rady - dokonce lze říci, že Giggs jednoho ze dvou nejlepších fotbalistů planety ustrážil spolehlivěji než před 14 dny Wayne Rooney. Ten o dobrých 12 let mladší Wayne Rooney; mimochodem jedinec, který je odborníky právem považován za jednoho z nejpoctivějších a nejkomplexnějších útočníků planety.

Zkrátka a dobře: pokud se Ryan Giggs během těch dvaceti let musel stáhnout více do středu hřiště, neboť ztratil na rychlosti, a Fergusona by už nejspíš nenapadlo jej přirovnat ke gazele (jak učinil ve chvíli, kdy tehdy 13letého klučinu poprvé spatřil na vlastní oči), na atletičnosti Giggsovi věk pranic neubírá. A chcete znát jeho tajemství? Nevídaně přísná životospráva, v té tkví Velšanův recept na nesmrtelnost.

Někdo by dokonce Giggse nazval obyčejným asketou. Legenda Manchesteru United si totiž vlastně celý profesní život odpírá veškeré oblíbené jídlo a pití - drží permanentní dietu, po léta se nedotkla čokolády ani piva. A to nikoliv nutně proto, že by takové věci škodily lidskému organismu, nýbrž z prosté víry, že se tělo lépe koncentruje, jakmile není odměňováno podobnými dobrotami.

A Giggsovi v kariéře pomohly rovněž další zvláštní techniky, které řada kolegů buď nevyužívá, nebo je ani nezná. Jóga, osteopatie či akupunktura - terapie všech těchto druhů docela běžně plní diář stálice mezi Rudými ďábly. Ve výsledku pak pohublý "Giggsy" protivníkům sice nikdy nenaháněl strach samotným zjevem, o to raději ho pak ale využíval coby skrytou hrozbu. Číslo 11 se skrze neortodoxní praktiky naučilo schopnosti správně aktivovat příslušné svalstvo, jinak řečeno za jakkoliv složité situace dokonale udržovat rovnováhu - což pak v kombinaci s nelidskou akcelerací/rychlostí, případně špičkovou míčovou/kopací technikou, železně vraždilo a také nadále vraždí...

"Giggs je skvělým hráčem. Stále si živě vybavuji zápasy, které jsem proti němu odehrál. Napoprvé mě ohromil podobně jako Luiz Ronaldo. Kdyby byl Francouz, Pirès nebo já bychom vysedávali na lavičce," vysekl jednou velšskému střízlíkovi zvláště hřejivou pochvalu Zinedine Zidane. A pochopitelně není sám, kdo na střety s jistým Ryanem Giggsem, rozeným Wilsonem, těžko zapomíná.

Například James Scowcroft, toho času útočník Ipswiche, Guardianu do detailu popisoval týmový konflikt z prosince 2000, točící se právě kolem neobyčejného umu křídelníka United: "Vzpomínám si, jak se jednou o pauze náš asistent manažera Dale Roberts urval na stopery: ‚Existuje sakra nějaká šance, že byste Giggse hlídali těsněji?‘ a Mark Venus nato zařval: ‚Si to do prdele zkus sám.‘ Byli jsme v šoku."

Tehdy - v době, o níž referuje Scowcroft - se Giggs nacházel poblíž klimaxu své stále nekončící kariéry (kdyby to snad někomu uniklo, v týdnu prodloužil smlouvu o další rok). Proto není divu, že se v následujících letech nevyhnul pár krizovým obdobím. To nejhorší nadešlo zřejmě koncem sezony 2007/08, kdy byl odepisován vskutku kdekým; a obecně lze říci, že ho kolísavost výkonů začala srážet zhruba úvodem kalendářního roku 2005. To jest neuvěřitelných osm let zpátky.

Ani letos Giggs neudivuje nějakou vyrovnaností, vždyť samotné starty sbírá dosti nahodile - některá veledůležitá klání, jako odvetu s Realem či venkovní derby s Liverpoolem, nicméně odehrál celá, což akorát vypovídá o tom, že se nadále těší Fergusonově důvěře.

Dá se tedy směle předpokládat, že Giggs neskončí na takové vlně jako kdysi Bryan Robson či Steve Bruce (oba na sklonku svých kariér nedostali možnost účinkovat ve finále FA Cupu v letech 1994, respektive 1996); a že už vůbec nenapodobí osudy borců jako Paul Ince, Mark Hughes, David Beckham, Roy Keane nebo Ruud van Nistelrooy, kteří si dozajista mohli přát kouzelnější finiš na Old Trafford, než jakého se jim nakonec dostalo.

Vlastně... existují všehovšudy tři jména, jejichž samotné vyslovení dovede Fergusonovi rozzářit oči: Eric Cantona, Cristiano Ronaldo a - Ryan Giggs. O jeho speciálním statusu u skotského manažera se koneckonců dobře ví; a svědčí o něm také výše zmíněná výpověď Roye Keanea. Ferguson má ovšem pro tohle konkrétní protežování hned několik pádných důvodů (kromě oceánu výjimečných show, samo sebou).

Zaprvé se mu povedlo Giggse usměrnit takovým způsobem, že z něj nevyrostl žádný "nový George Best", kterého po památném slalomu z derby s ManCity všem slibovaly snad veškeré britské bulvární plátky; nýbrž zodpovědný "all-rounder", plejer bez větší vady na kráse. (Na tom ale měl svůj podíl rovněž násilnický Ryanův otec, kterého Giggs neviděl od svých 15 let; a jenž zároveň nenaplnil potenciál slibného ragbisty).

Zadruhé se Velšan nikdy nezpěčoval být manažerovou prodlouženou rukou. Například po ostudném debaklu 1:6 od Citizens iniciativně svolal týmovou poradu, aby se plamenným proslovem přičinil o následnou sérii tří čistých kont.

A konečně zatřetí Ferguson ve svém pobočníkovi nepochybně spatřuje svou budoucí náhradu. Giggs se už přece stal vůbec prvním fotbalistou, který ještě za své aktivní kariéry zvládl složit všechny trenérské zkoušky potřebné ke kormidlování na té úplně nejvyšší úrovni. Celý proces mu zabral dlouhých šest let, což je výraz nezměrného odhodlání par excellence.

A jestliže Sir Alex Ferguson na adresu oddaného služebníka neřekne jediné křivé slovo, dopustit na něj přirozeně nedají ani fanoušci. Giggsovi dokonce snadno prominuli i mládežnické pletky s bleděmodrými městskými rivaly; však se sám kapitán anglického výběru do 16 let kdysi dušoval: "Vždy jsem fandil United. Pamatuji si, jak jsem se tam jednoho dne ukázal v červeném triku, a bylo mi řečeno, ať ho sundám."

Vedle toho pak logicky právě tento tábor bude vždy na úkor drsného prohřešku vůči rodinnému i manželskému svazku vyzdvihovat bravurní výkony na zeleném pažitu. Což je svým způsobem jedině dobře. Mistr jednoduché i složité přihrávky a nositel největšího množství vavřínů v historii anglické kopané si totiž úplnou degradaci v žádném případě nezaslouží...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (703)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Někde, v nějákém čásopisu ho přirovnávali k Pavlu Horváthovi. Netušim proč.

Reagovat
eder

Má Horváth bráchu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PetersCZ

To těžko. Zubatějšího fotbalistu bys hledal po světě se svíčkou v ruce...

Reagovat
eder

V tomto ohledu by se směle mohl přirovnávat k Ronaldinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci vy máte dost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový dojem že Luis Suarez by mu mohl záhy opravdu uctyhodně konkurovat

Reagovat
C-M@ster

Horváth podle pasů by spíš seděl ke Scholesovi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podle pasu s spíš k Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě pupkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo na sobě maká, už to není to tlusté prase jako dřív. Rozhodně vypadá líp jak někteří lidi v jeho věku co tady žijí.

http://www.image-upload.cz/upload/ronaldo-6350/original/0-ronaldo.jpg

Reagovat
eLJay.91

WOW! Respekt!

Reagovat
smazaný uživatel

ale v obličeji je furt nějaký tlustý.. není to fotomontáž?

Reagovat
C-M@ster

Není.

Reagovat
kubys

Jako že Pavel je taky Brazilec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Pekne pocitanie k rannej kavicke. Diky

Giggsa sice neznasam, ale respekt za to co dokazal mu nepochybne patri.

Reagovat
Kefalín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

true legend..

Reagovat
niflheim

To zase bude diskuze.

Reagovat
fantomas

Předem se omlouvám, já ji sobecky z velký části zaspim.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to melo nekoho zajimat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám ho, ale asi to bude dobrý fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je ještě mladý, zatím o něm nebylo toli slyšet, ale věřím, že jeho doba ještě přijde a proslaví se více

Reagovat
smazaný uživatel

spíš do 2 let skončí...

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Nech sem napise, kto chce, co chce....Ryan Giggs je so svojou povahou, futbalovymi schopnostami a mnozstvom odohranych zapasov za jeden klub, jednou z najvacsich legiend vobec.

Reagovat
tomasinho

Tak čekám, s čím přijde ally dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
minoLFC

Bude dnes hrať Sturridge?

Reagovat
Le Gunner

Nepiš sem o takovém šupákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs je šupák

Reagovat
smazaný uživatel

existuje otazka ci ma viac odohratych zapasov za MU alebo viac pomerov z cudzimi zenami.

co myslite?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak velkou rodinu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi to byt len bratova zena

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Hlavně má víc titulů v Premier League než všechny ostatní týmy dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Potkat ho nekde, tak mu naflusu do ksichtu.

Reagovat
kiwwi

neurobil by si nic ty hrdina, maximalne by si si vypytal autogram

Reagovat
smazaný uživatel

miluju, kdyz me nekdo zna lip, nez ja sam..

Reagovat
smazaný uživatel

a Giggse znáš dobře???

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Giggse znam lepe, nez zna kiwwi me.

Reagovat
kiwwi

dufam, ze to tak aj ostane

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli Ti to stačí k "plivání do ksichtu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, staci mi, kdyz chlap podvede svoji manzelku a jeste k tom uvsemu s manzelkou svyho brachy.

Reagovat
kiwwi

no samozrejme ze pozna, ved si precital blesk.cz a tam to bolo vsetko popisane

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ty tak

Reagovat
smazaný uživatel

Delas jak kdybych naopsal, ze bych ho zmlatil.. Ale ja bych mu akorat flusnul do ksichtu, jako kazdy jiny spine..

Reagovat
r.mrazik

Dyt rikam...ty tak...reakce se nemeni

Reagovat
kubys

Jasně ty hrdino.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to totiz musi byt clovek hotovej Herkules.

Reagovat
kubys

A kolika lidems to udělal, když tady děláš machra? 0, že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to jednou udelal. A pak jsme se servali. Ale i kdybych to nikdy neudelal. Tak sorry, ale neznam zadnyho dalsiho cloveka, co by podvadel svoji manzelku s manzelkou svyho brachy..

Reagovat
kubys

Wow, jednou, akorát se tu prezentuješ, jako bys to dělal na denní bázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim, ze jsem napsal, ze kdybych ho potkal, tak mu flusnu do ksichtu? Aha..

Reagovat
kubys

"Ale ja bych mu akorat flusnul do ksichtu, jako kazdy jiny spine.."

Pochybuju, že jsi potkal jenom jednu špínu za život. Have a nice day...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyho formatu asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl pan neposkvrněný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja te znam, rekl bych, lip jak kiwwi, a urcite bys to neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt neznas. Udelal bych to, ale pak bych zacal zdrhat, protoze jeho bodyguardi by me nejspis zmydlili.

Reagovat
smazaný uživatel

flusnout na nekoho a pak zbabele zdrhnout? to se neuraz, ale ses peknej srab

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

ty seš taky komik dolare

Reagovat
smazaný uživatel

na 1 zápas pripadá 4.5 žien a z toho 1.73 žien boli panny a každá 29. žena si zo styku odniesla dieťa/pohlavnú chorobu/traumu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vzpomínám si, jak se jednou o pauze náš asistent manažera Dale Roberts urval na stopery: ‚Existuje sakra nějaká šance, že byste Giggse hlídali těsněji?‘ a Mark Venus nato zařval: ‚Si to do prdele zkus sám.‘ Byli jsme v šoku."

Reagovat
vladis271

Objektívne napísané. Plusy aj mínusy vytknuté. To som nečakal, za mňa musím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co napsat?

Ryan je bezpochyby jedním z nejlepších vzorů po fotbalové stránce, jeho výkony na hřišti, životospráva, klubismus a práce v kabině(čtěte týmový hráč) jsou prostě excelentní, zato si zaslouží jedině velký respekt...je pravda že kdyby na lavičce United nebyl Ferguson možná by to bylo jinak...

Za to ho obdivuji...že osobní stránce je to bezcharakterní ..... to už je věc jiná, ano nemůže být vzorem pro děti po této stránce ale za jeho kvality fotbalové a přístup k fotbalu mu patří velký dík

Reagovat
scholes18

Sir Ryan Giggs - Manager of Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
vladis271

tak z rozhovoru fans pred zápasom som sa dozvedel, že Glen je najlepšie RB v tomto roku.

Tam sú vážne exoti na liverpoolskom, myslím, že zamňa tu môžete byť ešte radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to samej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zas tak dávno, co dávali na ČT nějaký dokument s ním. Musím říct, že dlouho jsem do dokumentu nebyl tak zažraný a celý jeho příběh mě dostal. Ryan je i přes ty své zálety skvělý fotbalista a především skvělý člověk, i když to v kombinaci se zálety nezní moc dobře. Je vzorem pro neskutečnou spoustu lidí a snad jeho pracovitost bude inspirací pro další fotbalisty, protože nagelovaní frajírci co flákají tréninky už mě vážně unavují..

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří nagelovaní frajírci flákají tréninky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vynikajici clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

A není? Lidé dělají chyby, on udělal jednu(asi ji přeříznul víckrát ale počítám to jako jednu) a hned kvůli tomu má být odsuzovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že nemáš žádný argument

Reagovat
smazaný uživatel

co bys čekal od hlupáka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko z takového dokumentu usuzovat, jaký je člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale príde mi to ako moralizovanie ho odsudzovať za to, čo robí vo svojom súkromnom živote. Je to predsa tiež len človek.

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

*...odsudzovať za to, koho robí vo svojom skromnom živote.

Reagovat
smazaný uživatel

respekt, nechcem z toho robit sutaz ciste len z informacneho hladiska neviete kolko zapasov odohral Paolo Maldini

Reagovat
eder

Je mi líto, ale za United ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt dik tvoja odpoved bola pre mna najhodnotnejsia

Reagovat
kiwwi

podla wiki 1028

Reagovat
smazaný uživatel

a Zanetti má vraj 1080.

Reagovat
kiwwi

neviem, ci tie prve dve stacie v argentine sa daju povazovat za profi futbal - tam ma 99 zapasov

Reagovat
Tomanatura

Proc by ne? Talleres byla sice druha liga, nekdo by to nemusel pocitat, ale Banfield je tradicni argentinsky klub. To je jak kdybys u Nedveda nechtel pocitat Plzen.

Reagovat
kiwwi

jednoducho by som pocital len najvyssie sutaze

Reagovat
Tomanatura

Tak to bys mel odecist tech 33, protoze Banfield byl v prvni lize.

Reagovat
kiwwi

nj

aj tak je najvacsia "smola" pre Ryana, ze je to Walesan

Reagovat
smazaný uživatel

To je spis smula pro Albion, protoze levy zaloznik byl dlouhodobe jejich nejslabsi post

Reagovat
smazaný uživatel

Pán futbalista, neuveriteľné, že aj v 39 rokoch dokáže byť platný pre taký tím ako je MU. A ešte k tomu ako krídelník/ofenzívny záložník, čo je vyložene miesto pre mladých dravých hráčov.

Reagovat
Bayern +

Vylozene priklad Bayern s najstarsimi hracmi prave na kridlach.

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
Bayern +

Robben a Ribery su najstarsi hraci optimalnej zostavy.

Reagovat
SunFells

Tak to jsou strašní důchodci, vždyť už jim táhne na 30.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to s tým má? Bayern má mladý tím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

30 let, ti už asi myslej na důchod

Reagovat
smazaný uživatel

ty aby si dakde nedal ten Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz uz nejde do diskuze nasroubovat Bayern, prijde s WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

A nebo City.

Reagovat
Bayern +

Hmm, to by som si pozrel, kolko prikladov mi najdes, kde som umyselne srouboval City.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Pochopitelne, pretoze sa spolu s WHU daju z mojho pohladu najjednoduchsie aplikovat.

A Bayern nema s tym nic, akurat nie je pravidlo, ze na kridle hraju najmladsi, Bayern a Giggs toho dokazom, nic viac. Som nevedel, ze je to az tak zlozite, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní článek.. Člověku to hned osvěží paměť.. RG11!

Reagovat
C-M@ster

O té osteopatii, józe a akupunktuře jsem nevěděl.

Ono na těch často opovrhovaných věcech něco je.

Reagovat
kiwwi

o joge hovori Ryan v jednom kuse - dokonca ma aj vlastne DVD s cvikmi - poznam par ludi co cvicia jogu a ono to asi fakt funguje...vraj sa citis taky vyrovnany a dokazes dokonale ovladat svoje telo, svaly - verim, ze v tom tkvie jeho dlhovekost

Reagovat
smazaný uživatel

ale chtíč moc neovládáš

Reagovat
smazaný uživatel

ja cvicim jogu a kym sa clovek nedostane na urcity level kvality a stabilizacie praxe tak chtic je niekedy brutalny.

Reagovat
smazaný uživatel

V józe existuje něco, čemu se říká úplná relaxace. Právě tohle bych řekl, že mu v té fotbalové dlouhověkosti dopomohlo nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslím že ho drží na těch výkonech ta dieta. Znám babu co prý celý život jí z malého talířku, a aji když jí je vysoko přes padesát tak je štíhlá a neuvěřitelně zachovalá. Když tělo pravidelně hladoví, tak se dokáže účinněji regenerovat a má větší výdrž. A taky máš pronikavější myšlení, páč mozek doufá že takhle spíš seženeš něco k jídlu.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, to mi pride ako dost velky shit ..ak telo pravidelne hladuje, ma pravidelne hypoglykemiu, mozog nema dostatok energie a clovek sa nevie sustredit a rozmyslat

Reagovat
kvasha16

skor si myslim ze mal na mysli neprezieranie sa, proste davat si tak 5-krat na den take mensie porcie jedla, max. na obed klasicka porcia, aby si telo nezvykalo na prebytok

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že prý aji lidi co živořili v koncentráku o řídké polévce z řepy, tak jim to strašně myslelo. A celá tahle generace co prošla koncentrákem a přežila ho, tak se průměrně dožila vysokého věku. To samé generace která zažila hladovění za Velké krize ve 30. letech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak viem ze je velky problem u deti ktore neranajkuju, v skole su pomalsi a moje horsie znamky..

to o tych koncentrakoch som nepocul..ak je to pravda tak wow, ale neviem si predstavit ten fyziologicky mecnanizmus

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže keby som raňajkoval, tak mám lepšie známky? Akože, na polroka som bol vyznamenaný, takže keď začnem raňajkovať, budem mať samé? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som neranajkoval a mal som same, to je az frajerina

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neverím. Určite si podvádzal nejakým kakavkom alebo čajíkom ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obcas som si kupil prazenu kukuricku v bufete

Reagovat
smazaný uživatel

určite pred písomkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsi ve vývinu tak je to něco jiného. Tenhle asketismus má smysl tak ve věku 40+. Do té doby tělo zvládá regeneraci docela v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pan Hrac

Reagovat
66pepo66

Je mi uplne jedno co robi a aky je mimo ihriska. Pretoze na ihrisku podava este stale neskutocne vykony a ta 1000 ja proste neuveritelna. Myslim, ze niecoho takehoto sa uz asi ziaden hrac nedocka. Giggs je proste legenda.

Reagovat
Tomanatura

Pekny clanek. Ja ho sice jako fotbalistu miluju, ale uz nic vic, bohuzel.

Reagovat
Bayern +

Dokonale vystihnute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt .

Reagovat
Manik...

Je to dobrý fotbalista, ale taky pěkný zm*d!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nejkomplexnější fotbalista současnosti. Umí dozadu dopředu, levou, pravou, jak přímáky tak i rohy a v brance taky není zlý.

..... každý fanoušek bych ho chtěl mít ve svém týmu.

Reagovat
homeles8

já ne Dokonce jsem si ho v životě nekoupil ani ve fifě a když jsem hrál jednou v 08 za ManU, tak jsem ho prodal do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto jsi pouze homeles

Reagovat
božský John

Jinak by byl třeba prospero nebo co ?

Reagovat
homeles8

a co je víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, fakt ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak čtu tvoje příspěvky, tak jsi sem pod článek přišel jenom hejtovat Giggse, místo toho, aby jsi uznal jeho FOTBALOVE kvality Sám seš ubožák s pupkem sedící u komplu a onanující u fotky ženy svýho bráchy a ještě flušeš lidem jdoucím po ulici do ksichtu

Reagovat
Miguel19

Jj, ještě nedávno to byl Rooney, teďka Giggs...za chvíli to bude De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu "dopředu a dozadu“ umí fakt dobře, hlavně v rodinném kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Fotbalista možná dobrý, ale jako člověk je to očividně pěkný hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný článek. A to že by s ním Fergie počítal jako s nástupcem je skvělá zpráva. Do pětačtyřiceti by mohl hrát, do pětasedmdesáti trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

45 hm to teda nevím... kdo je větší borec Giggs nebo Jágr?

Reagovat
homeles8

100.pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl taky milenku.

Reagovat
Al Capone

další nevěrník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopadně Giggs nenudil a nikdy nudit nebude. Tolikrát odepisovaný a tolikrát vstal z popela.Ta aféra.. já osobně jsem si do poslední chvíle myslel, že je to jen pomluvá... hold, nedá se nic dělat.

Co se týče herního projevu, asi není na světě fotbalista, na kterého by se lépe koukalo. Na Brita neskutečná technika a jeho průniky po lajně zakončené načechraným centrem před bránu. Naposledy zápas proti Realu, kdy se stal z levého záložníka pravý obrance.. a centry šajtli, tak přirozené a přesné.. A ten jeho výraz na hřišti, vypada jak puma při lovu Giggs vystihuje přesně jméno klubu- je to ďábel z United.

Reagovat
smazaný uživatel

"Co se týče herního projevu, asi není na světě fotbalista, na kterého by se lépe koukalo."

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi řekni, kdo na hřišti působí/působil elegantněji? Možná Zidane, Thierry Henry.. ?

Podívej se někdy jak Giggs zpracovává balon, kolik udělá za zapas kliček, kolik patiček atd.. mě jeho hra baví a bavila..

Reagovat
homeles8

Del Piero

Reagovat
Pipo123

No to je strašná blbosť, takých hráčov je kopec

Reagovat
SunFells

*Na kterého by se mi lépe koukalo.

Tu bys mohl popudit hodně lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z posledních fotbalových gentlemanů..

Reagovat
smazaný uživatel

RYAN GIGGS! Co víc říct, prostě LEGENDA SVĚTOVÉHO FOTBALU! a sem rád že fandím týmu, kde hraje právě on!

Reagovat
r.mrazik

Jsi skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty ne

Reagovat
SaianSupaCrew

Výživné

Permanentní dieta je určitě ideální pro tělo, pro mysl dle mého až tak ne. Člověk by si minimálně občas měl dopřát to, co má rád. Třeba právě proto, aby to nemusel ventilovat na bratrově ženě

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že jde podvést svoji ženu s tou bratrovou kvůli tomu, že má chuť na čokoládu a pivo?

Reagovat
SaianSupaCrew

Jen tvrdím, že každý občas potřebuje ventil. Někdo cígo, někdo panáka, joint, nezdravé jídlo,... Nic z toho si evidentně nedopřává. Ryan není sXe, dělá to kvůli fotbalu a podle mě se to někde projevit muselo...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá teorie.. jen to teda mohl ventilovat na jiné osobě....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to blbost. Spíš bych si tipl že měl manželství na hovno, a hledal útěchu u svojí bývalé. A ona ho třeba měla na hovno taky. Je to sice spousta kdyby, ale každý si tady vycucává z prstu co se mu hodí, takže proč bych to neudělal taky.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já to na něj nechci něják konkrétně vztahovat. Třeba to, že je to jeho bývalá jsem doteď nevěděl a podle mě mnohé to vysvětluje. Jen si prostě myslím, že tenhle životní styl nemusí být tak prospěšný, jak na první pohled vypadá..

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko říct. Podle mě třeba Jágr nejspíš žije podobným stylem a stejně do toho každý rok jde znova. Ale fakt že normální život taky mět nedokáže, furt akorát střídá přítelkyně a hokej je u něho číslo 1.

Reagovat
kubys

Nemyslím si, že Jarda žije podobným stylem. U něho tu auru dělá akorát to, že se dal na víru, jinak si myslím, že je na tom podobně jako zamlada, takže maty, občas nějaký ten večírek...

Reagovat
Tomanatura

Zajimava teorie

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, on měl evidentně rád bratrovu ženu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to tu padlo, ale Giggs nikdy za United neobdržel červenou kartu a jenom jednou byl vyloučen za Wales po dvou žlutých.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ddw4xZaWEAY&feature=player_embedded

To najnepríjemnejšie v živote muža. Po tomto by som sa s Lewom už nebavil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Je to borec...o soukromem zivote at si rika kdo chce...nikdo nevi,jak to mel doma a jake byly okolnosti...

A rozhodne se mi nezda povrchni...divne zvolene slovo..jinak clanek celkem fajn,asi si budu muset zvyknout,ze u ryana se bude zacinat tim s kym spal...bleskove tema

Reagovat
Al Capone

No pokud šuká bratrovu manželku tak to snad nikdo nemůže obhajovat...To je prostě lidský odpad.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty jsi určitě morální vzor pro všechny

Reagovat
božský John

To je zas argument

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde mi o nic nevhodnější než ten jeho

Reagovat
smazaný uživatel

a človek s menom "Drevo-brána" je morálny vzor pre všetkých.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne... jen mi vadí, že tady komentuje jeho osobní život kde kdo, a ruku na srdce, kdo z těhle lidí by podle morálních měřítek (jako uplatňovaných v tomhle případě) obstál (a tím nemyslím jen otázky nevěry)... navíc já jeho čin ani trochu neobhajuju.

btw překlad jmen, popř. jejich doslovný význam, nevypovídá o daném jedinci vůbec nic, což by asi rozumnější člověk měl brát na vědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nikdo neví, jaké to doma měl, proto jestli to máte někdo doma nějaké špatné, tak ošu*ejte švagrovou, tehdy se to omlouvá..

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme jsem myslel celkovy stav...i zivot bratra...

Reagovat
smazaný uživatel

mně je to proti srsti, ne proto, že je to hráč MU - velice kvalitní, o tom není pochyb.Jen si myslím, že stát se to mně, tak bych se cítil strašně, být tím jeho bráchou..Takto bych problémy já neřešil (pokud vůbec nějaké měl) Ale dobrý, už nebudu k danému tématu psát, bylo toho už napsáno dost a je to pryč.

Reagovat
r.mrazik

Tak me samozrejme taky...jen se mi ho nechce odsuzovat,kdyz nevim jine veci...

A mas pravdu,radeji k tomu uz nic nepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
r.mrazik

Ja to neobhajuji...je to svinstvo

Jen je to smutny...nevis jake to doma ma,jake byly okolnosti...

Tisici zapas a tretina clanku ze soukromi a jak byl vlastne introvertni,tichy a hlidajici si soukromi giggs smejd...

Ale celkem chapu,ze si to tim zaslouzi...jen me to mrzi,celkove...vsak u me taky tenkrat dost klesnul...ale jak pisu,soudit nekoho z clanku bulvaru je az moc lehky

Reagovat
Al Capone

Ono jsou nějaké hranice. Jak to měl těžký nebo ne samozřejmě netuším, ale zrovna toto je opravdu hodně.

Reagovat
r.mrazik

Myslim doma tzn ve vztahu...nevis jestli s nim jeho manzelka nespala,jestli to byla megera...chapes...nikdo jim do kuchyne nevidel

A tim ho nechci omlouvat,jen chci rict,ze to nemusi byt tak jednoznacne

Reagovat
Al Capone

Chápu a tak jsem to i myslel. Možná měl problémy, možná ne. Ale i kdyby ano tak to co udělal nelze omluvit. Samotná nevěra je hodně špatná...co teprve ta jeho. To Terry je proti němu svatoušek

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavní kámen úrazu je v té -bratrovo- manželce. Kdyby si nabrnknul bokem nějakou náhodnou (jakože by s tím asi neměl problém), byli by k němu shovívavější. Podvádět s bratrovou manželkou - to je něco, co nejde moc okecat nějakými polehčujícími okolnostmi.

Reagovat
r.mrazik

To asi moc nejde

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Okolnosti Tenhle borec nemá úzkou skupinu možných cílů a vybere si manželku svého bratra. Tomu říkám dva ze dvou, ať už okolnosti byly jakékoliv.

Reagovat
r.mrazik

No vsak to rikam,ze netusim,proc si vybral zrovna ji,kdyz mohl mit jakoukoli jinou...chapes

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Stránka o fotbale a tady se řeší jeho život, každýmu to může být u prdele a ať se každej stará o sebe, je to borec co všechno dokázal a že si ve svým věku dělal s hráčema Realu co chtěl, zaslouží obrovskej obdiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu tu místní absolutní netoleranci k nevěře, kór v našem státě, který je k tomu hodně tolerantní. Třeba Klaus měl taky milenku a ani jeho největší kritici mu to nevyčítají, omlacuje se mu o hlavu kde co, ale tohle ne. Přičítám to tomu že málokdo má tady nějaké praktické zkušenosti s dlouholetým vztahem, natož s manželstvím, a hodně lidí je ještě tak mladě naivních. A pochopitelně haterství dělá svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak..tu trosku ide o to aka to je nevera

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to zase jo. Ale zase do toho nevidíš. Nejsu zase tak starý ale už vím že vztahy jsou občas dost na hovno, a časem uděláš věci ze kterých bys v těch idealistických 15 blil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase nechapu, jak muze nekdo neveru tolerovat..

Reagovat
r.mrazik

Protoze jsi mladej...a ted to neber spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu to zle, chapu to. Je to mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše. On není můj kamarád, je to můj fotbalový vzor. A stejně jako si nevybírám kamarády podle toho jak jsou excelentní na levém křídle, tak si nevybírám oblíbené fotbalisty podle toho jestli mají vzorné manželství. Kdyby byl můj kámoš a já bych do toho celého viděl, tak bych jednoho z nich pořádně seřval, a dost možná ho. Ale nevidím do toho, kámoš to není, takže smůla. A co se fotbalu týče, nikdo není větší než klub, ani Fergie ne, takže dokud na hřišťu odvádí 150% jako obvykle, tak se mu do života montovat nebudu. Jestli to jeho chování začne ovlivňovat klub, tak pak mu budu něco vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, ci to je tazko pochopit

Reagovat
kiwwi

jednoduche ako facka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja se nebavil o jeho never. Ale obecne o tolerovani nevery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono stačí když ju netoleruješ u sebe. Zbytek světa ať si žije jak nejlíp umí, to je jejich boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, "nehas co te nepali", ale to zatim neumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nevera poškvrnila imidž klubu. Preto napríklad Terry musel prísť o pásku v reprezentácii. A nič proti ale futbalisti sú role models. Či sa to tebe páči alebo nie. Majú ísť príkladom na ihrisku aj mimo neho.

Reagovat
smazaný uživatel

protože to řekl Lolkac tak to tak prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

ty si na smiech. Chceš povedať, že futbalisti niesu role models?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby doma dělal satanistické rituály na kterých by šukal vlastni matku nebo psa, tak mi to bude naprosto jedno a budu ho soudit podle toho hlavního, tedy co dělá na hřišti, nejsem morální odpad abych se někomu štoural v soukromi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak hlavni je to, ze kope do balonu a ne to, jakej je to clovek, ze doma znasilnuje mamu. Hezka moralka.

Reagovat
smazaný uživatel

do toho mě nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Jj neni, protoze si nevybral tvoji pritelkyni.. Ale neci ano, dokonce manzelku a dokonce svyho brachy. Staci nebyt egoista a pochopil bys.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě pokud by se mě to týkalo tak bych to řešil, to už by bylo i moje soukromí, dokud se to týká jiných tak ať do života jiných lidí se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Empatie ti nic nerika.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi říká soukromí

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to zase prr. Jsou věci které jsou dost před čáru. Já bych netolerovat kdyby tu svoju babu třeba mlátil. Ale na druhou stranu kdyby měli italskou domácnost a fackovali se obden, tak je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

ani do toho by mi nic nebylo, pořád by to byla věc těch dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky vzato nebyla, protože tohle už je trestné paragrafem o domácím násilí, takže to přestává být věc tech dvou, a stává se z toho něco do čeho zasahuje třetí strana. Nevěra, nebo různé rozcházení / scházení si vyřešíjou sami, ale tohle už je prostě přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale to ať si řeší příslušné orgány, pořád mi do toho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Neposkvrnila. A kvůli tomu že Terry přišel o pásku tak rezignoval manažer repre, ty demagogu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

jebať na neveru, ale jebať bratovu ženu, to je trochu cez. Akože mne to je celkom jedno, zasmejem sa podareným vtipom o tom, ako futbalistu ho mám rád a uznávam ho, ale je to celkom pochopiteľné, že sa to veľa ľuďom nepáči.

Reagovat
kiwwi

jezis maria...a co ked s nim nemal ziaden vynimocny vztah a ta bratova zena je Giggsova byvala a zacala ho zvadzat a pod. - nehovorim, ze by to Giggsa nejako malo ospravedlnovat, ale clovek, ktory si uz nieco vo vztahoch prezil take veci dokaze lepsie pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Neježišmáriuj na mňa, ja ho chápem. Teda nechápem, ale je mi to jedno, neriešim to, nič ma do toho nie je. Ale je jedno, aké to mali okolnosti - proste podjebával svoju ženu a svojho brata, to samo o sebe je dosť nechutné, takže je pochopiteľné, že tu bude aspoň päť ľudí, čo ho budú chcieť upáliť na hranici a jeho hlavu vystaviť niekam do nevestinca.

Reagovat
kiwwi

"jebať bratovu ženu, to je trochu cez"

to jezismaria patrilo tomuto...pozri, ked to vezmes tak zjednodusene "podjebal zenu z bratovou zenou" tak je to fakt svinstvo prveho stupna, ale taketo zhrnutie je hodne leda tak bulvaru a zopar miestnych blaznov

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebal bratovu ženu lebo čo? Jeho mu nedala? Sa to snažíš obhajovať len preto lebo je to Giggs. Veď to nespravil raz. Je to odpad spoločnosti ako ľudia ktorí to obhajujú. Túto diskusiu si ulož a keď ťa žena bude podvádzať tak sa pozri jaký kkt si bol...

Reagovat
smazaný uživatel

tu ale nikto neobhajuje to, co zrobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto viac menej suhlasim

Reagovat
r.mrazik

Jsi nikdy nebyl podvadenej nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, to nebylo žádne uklouznutí, psalo se, že měli dlouhodobý poměr.. a taky víme, že ona ebyla jediná..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to môžeš tolerovať? Manželstvo je posvatný zvazok. Spojenie posvatené Bohom a oslavované v spoločnosti. Keď už sa oženil a potom sa k týmto zásadám otočil chrbtom tak si nezaslúži nič iné len facku. Neviem či ťa niekto podvádzal za tvojim chrbtom ale nie je to žiadna sranda. Keď ide o manželstvo tak je to ešte horšie...

Nechápem ľudí ktorí sa to snažia obhajovať...

shame on you

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, to sú zas reči. Zväzok posvätený Bohom...

Reagovat
smazaný uživatel

Family guy reference

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Abys mohl takhle moralizovat tak za sebou buď musíš mět alespoň dvacetileté vzorné manželství, nebo indoktrinaci z Vatikánu a tudíž vyhlídku na žádné manželství.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vedieť čo je správne a čo nie Nemať pokrivené myslenie ako niektorí z vás

Reagovat
smazaný uživatel

Za dvacet let si to řekni. Mně ne, sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si mám povedať, že som jeden z mála (tak to vyzerá) ktorý odsudzuje neveru? Aj keby ste sa bili stále sa s ňou môžeš rozísť/rozviesť, nemusíš hneď podvádzať.

Nechápem o čo ti ide..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí se nerozvede kvůli dětem. Kámoš má třeba manželství vyloženě na pi*u, ale nerozvede se. Teďka se mu narodilo druhé děcko. Žije skorem jenom pro ně. Nedokážu si ho moc představit s milenkou, ale kdyby si ju našel, tak to budu chápat. To je prostě praktický život. V něm moralizování nefunguje.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Pak si za to ale může sám. To, že se rozvedeš, ještě neznamená, že musíš bejt na hovno otec, nebo že to ty děti nějak poznamená. Klidně můžou mít krásný dětství i s rozvedenými rodiči a otec si nemusí šlapat po štěstí. Naopak může být horší vyrůstat v nefunkční rodině bez lásky.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je na těch dvou v čem budou žít. A ty do toho nevidíš, tak neraď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že obhajovat nevěru tím, že to vlastně dělám pro děti, je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ty mas tak 16, ne? To by vysvetlovalo asi celou tvou existenci tady.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa len zamyslieť, čo je smiešnejšie, moralizovanie 16 - ročného človeka plného ideálov, alebo "pózy" akože skúsených a životom ostrielaných borcov, že podvádzanie je vlastne normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb - Kdyz jsi mladej, tak jsi hloupej, protoze jsi plny idealu a tech se zakonite musis vzdat, jak starnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Bohuzel je to zcasti tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Oboji je stejne smesne, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to diskuze o Giggsovi, takže můžeš před jeho soukromým životem zavírat oči jak chceš, ale nemůžeš se divit, že někdo na to napíše svůj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Názor?Řekl bych že názory to nejsou, vždyť United jsou u nás podle všeho nejvíc nenáviděným týmem (aspoň podle ankety co jsem nedávno viděl) a tak si každej s těchto "fanoušků" chce zaplivat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha...

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytec..

Reagovat
smazaný uživatel

On to dělal i s hráčema Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý článek .o legendě a fotbalovém gentlemanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Giggs v tý díře jenom hledal lásku, které se mu v dětství od otce nedostávalo! Jak se do něj můžete opírat!

Reagovat
smazaný uživatel

..třeba se mu jí dostávalo od strejdy..

Reagovat
smazaný uživatel

za to jeho brácha byl určitě protěžovaný

Reagovat
fenixLFC

skoda ze ju hladal v diere bratovej zeny

Reagovat
risk je zisk

no mohlo tam byt zacatek jeho prvniho zapasu za reds a trosku o jeho kariere... co dokazal atak..docela blaboli..

ale jinak

Reagovat
fantomas

To si každej přečte na wikipedii.

Reagovat
kiwwi

200. pre Sira Ryana Giggsa, buduceho manazera Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

To bude Ole...ryan at si trhne

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Mou a vsichni se poserete.

Reagovat
smazaný uživatel

.. a ty im budeš fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

No. To je blby.

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš ty blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy tam nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... hmm, dúfaj, ale potom to tu budem s tebou na nevydržanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandil bych jim. Nemuzu, nekde hluboko uvnitr mam rad Liverpool. A to by neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, lichotíš mi... YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

*nám

Reagovat
r.mrazik

Mou se celkem zmenil...treba do toho doroste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím koho bych chtěl víc, jestli Oleho, nebo Ryana.

Reagovat
Pipo123

Ryan by asi nemohol byť moc manažér... o ňom sa hovorí ako o utiahnutom hráčovi čo toho moc nenarozpráva

Reagovat
Robochelsea

Preto si robil sest rokov licenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protoze mluvnej clovek by ji mel za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze by nedelalo dobrotu, kdyby vsem svym hracum obtahnul manzelky..

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

na to je expert Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, možná Moyesův asistent.

Reagovat
Arne

Výborný počtení

Reagovat
Godwinson

Tyhle diskuze pod Giggsem jsou strašné. Nejen, že jsou vysoce originální, ale člověk by si hlavu ukroutil, co dokáže splodit fanouškovství ... a nefanouškovství vlastně také.

Reagovat
patas92

vzhledem k obsahu článku ten nadpis zní hodně sarkasticky

Reagovat
Chazy

Jeho bratr je dement.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To je, mel ho potom zabit.

Reagovat
Chazy

Jestli je tvoje dnešní poslání přesvědčit všechny, že je Ryan odpad, tak bych to asi předem vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, akorat zurim, kdyz ho nekdo obhajuje.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=Q6omsDyFNlk

Koukni radši na tohle, pustíš je pak z hlavy

Reagovat
tomasinho

rybiiiičkaaa

Reagovat
Chazy

Už mám celej její koncert...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to mi pripomína detstvo. Vtedy nikdy som si nevšimol, že by bola pekná, ale teraz. Hmm.

Reagovat
Chazy

Pro mě je to největší platonická láska života..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pre mňa buď Jennifer Aniston alebo Kaley Cuoco.

Reagovat
Chazy

Ani jedna z nich nemá tak hezkej zadek, neumí takhle tancovat a vůbec..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BLBhW45wG5o#t=47s

Reagovat
fantomas

Jen jednoznačně má obdobně super zadek.

Reagovat
minoLFC

Cucuo? Takých sú ulice plné

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ, keď máte ulice plné cucuov?

Reagovat
Chazy

Jako ona je hezká, ale pro mě nemá žádný velký osobní kouzlo... narozdíl právě od Alizee..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež neviem, čo ma na nej tak priťahuje, možno je to aura toho seriálu, možno jej charakter v ňom. Neviem, ale strašne ju žeriem/žral som.

Reagovat
Chazy

V tom seriálu je docela klišoidní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tak já třeba nechápu absolutně, co vidíte na Alizée.

Reagovat
Chazy

Však ono by to bylo dost naprd, kdyby se nám všem líbily ty stejný..

Reagovat
minoLFC

Preboha veď to je úplný priemer

Reagovat
smazaný uživatel

ok, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ona, ani Jennifer nie sú úplné sexidoly, ani taká Chelsea z 2.5 chlapa, ale v mojom vnímaní je na nich niečo osobitné, niečo príťažlivé a neviem, čo to je. U vladisa by to možno boli chýbajúce zuby alebo chlpaté, u mňa možno mimika, gestá alebo nejaká aura. Fakt to neriešme, pre teba je priemer, pre mňa je príťažlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

*chlpaté paže

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea z 2 a pul chlapa je primo seredna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me tak sralo, ze se vysral na Miu a misto ni se zasnoubil s Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa také ženy ako ona alebo Sonya Walger páčia, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj.

Reagovat
vladis271

si musel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dvojicky olsenove pisal som im mail, si pamatam doteraz ako mi pri tom bilo srdce

Reagovat
Maresma

Reagovat
patas92

Elisha Cuthbert

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Veronika Mars.

Reagovat
patas92

to už spíš Buffy

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne na Divokyho Andela aka Natalii Oreiro nema nikdo a nikdo nikdy mit nebude.

Reagovat
minoLFC

ta ich strci do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Jennifer

Reagovat
Trand

Elhotka.

Reagovat
Trand

A Robin teda ještě. A ještě Nikki Rhodes.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin je podľa mňa napríklad hnusná.

Reagovat
patas92

Reagovat
Maresma

Tak tady musím nesouhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jsi divný Ale tak, kam se hrabe na Stanu Katic či Yvonne Strahowski.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Strahowski je peknej hnus.

Reagovat
SunFells

Pfff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak když se ti páčí Sonya Walger, tak si asi nemáme moc co povídat. Nikki bych teda ještě možná vyměnil za fyzikářku, ale nechci tady ze sebe dělat dalšího Vadera.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonya Walger je asi nejhnusnejsi ze vsech, co tady byly zmineny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrzka

Reagovat
minoLFC

este vobec toci?

Reagovat
Trand

Nevím, mně se líbí oblečená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to není prdel, poblil sem si kvůli tobě klávesnici

Reagovat
Trand

A v herečkách mám Kate Winslet, Natalie Portman a Evu Green.

Reagovat
smazaný uživatel

Jodie Foster

Reagovat
SunFells

Taká rašpla. Michelle Pfeiffer je puma.

Reagovat
r.mrazik

jestrabi zena...tam byla k sezrani

Reagovat
patas92

Amber Heard, bez debat

Reagovat
minoLFC

u tej by si bol bez šance

Reagovat
patas92

ona je na obě pohlaví ne?

Reagovat
minoLFC

ne

Reagovat
patas92

já ji převychovám

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada jako Scarlett Johanson

Reagovat
minoLFC

ale vobec

Reagovat
smazaný uživatel

To ovšem není na škodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Eva Green, to je neskutečně krásná ženská. A ještě Scarlett Johansson.

Reagovat
kubys

No mě spíš vymazalo vše ostatní tohle -

http://www.youtube.com/watch?v=f37K0hIv3zk&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci maji docela stesti, ze to hrani na kytaru muzou jen predstirat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta francouzstina je ale sexy jazyk.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

ta vždy zlepší náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Émilie Simon > Alizée

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je neuvěřitelně nádherná, ale bohužel úplně nesexy. Ale zadek má luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja ji vnimam naopak. Neprijde mi nejak extra hezka, takovych holek znam dost, ale prijde mi neuveritelne sexy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Ona není sexy ani v té písničce jak je mokrá v jakési skleněné kostce. Možná do toho doroste, francouzsky zrajou až po třicítce.

Reagovat
Chazy

Momentálně mě fakt sereš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Fanklub se schází..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ľutujem, že som na franinu sral

Reagovat
Yanek

Alizee je naprosto skvělá. http://www.youtube.com/watch?v=OXEC1y_r6oQ

Reagovat
Chazy

Tam je na mě až moc dospělá kvůli účesu, ona má působit tak dětsky hravě a rošťácky, pak je můj naprostej ideál..

Reagovat
minoLFC

pedochazy

Reagovat
r.mrazik

Vypada na teenku a je ji 28 ??

Reagovat
Chazy

Tak ono je to tak 8 let zpátky

Reagovat
r.mrazik

Ja to bral z obecnych fotek...video mi na iphonu nejede

Mladistvy oblicej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

tu nie je zďaleka taká pekná...

Reagovat
Chazy

Ale je a hlavně tady snesu i tu písničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ti co hrají na ty kytary vypadjí jako uplní nýmandi,když ona je jako sex bomba

Reagovat
CubONE

aspon nieco dobre na tejto diskusii

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

legenda akých je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Bob Kelso a jeho ,,Kdyby se lidi starali pouze o sebe, na světě by bylo krásně''

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak až zmizíte vy co šmírujete něčí soukromí tak tady bude líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Robochelsea

Čo nové v rulete? Už si v top10 najbohatších ľudí sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

haha lol lol lol

Reagovat
minoLFC

300. pre Suareza

Reagovat
Kovi81

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Neuro

gentleman

Reagovat
smazaný uživatel

Největší legendy novodobé PL

1. Steven Gerrard

2. Alan Shearer

3. Thiery Henry

4. Ryan Giggs

5. Paul Scholes

Reagovat
kubys

Reagovat
Robochelsea

http://piv.pivpiv.com/

Lampard je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Frank by byl šestý

Reagovat
fajdax

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem do identifikovanie sa so sportovcami...akoby kazdy kto dokaze solidne kopat do lopty mal byt moralna autorita... byt priatelom Giggsa tak by ma sklamal a poslal by som ho do pixe ale ako fanusikovi mi to moze byt ukradnute pokial svoju pracu robi dobre

a Giggs ju robil/robi vynimocne

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

furt jde o to, že kromě fotbalových Giggsových kvalit a klubové věrnosti atd.. se taky tvořila aura jakého si hrdiny např "poslední gentleman", udělte mu rytířský řád apod..hold nebýt toho heroizování, tak to asi nikdo moc neřeší, tak jako připadě Terryho, Gascoigne, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

to je to o com hovorim

tu auru zacnu vytvarat fanusikovia ktori sa snim zacnu stotoznovat,obdivovat ho a myslia si ze ho poznaju uz aj v sukromi ...pri tom o nom v skutocnosti nevedia mimo futbalu a obrazu aky o nom vytvoria media nic...a potom ked sa stane nieco take su strasne prekvapeny a sklamany

btw. okolo Terryho boltiez dost velky humbuk

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, určitě dobrý hráč, ale proč mám tak ňák dojem, že je to zlatokop?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tým baníckym vzhľadom.

Reagovat
kubys

Protože sis to vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

zlatokop?

Reagovat
Chazy

To se fakt ptáš ostatních nato, proč si něco myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, já vím proč si to myslím, jenže to tady natvrdo nemůžu říct (napsat).

Reagovat
Kovi81

400. pro Terryho

Reagovat
fajdax

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

je to jediný svetlý bod vo vrede ktorý sa volá Manchester United.

Reagovat
r.mrazik

By me zajimalo,kolik cechu chodi na slovensky fora...

Reagovat
I am Mancunian

pomerne dost

Reagovat
r.mrazik

Opravdu? Myslim zapojovat se,ne provokovat

Reagovat
I am Mancunian

tak to uz menej, ale vacsinou navstevujem anglicke alebo ceske stranky, slovenskych pomenej, lebo naozaj malo ich je aj kvalitnych

Reagovat
smazaný uživatel

slovenské fóra stoja za prd.

Reagovat
Miguel19

Slovensko nějaký má?

Reagovat
r.mrazik

Tak neni to cerna internetova dira ne?

Reagovat
Miguel19

To fakt netuším..

Reagovat
smazaný uživatel

No rekl bych, ze bude, kdyz jsou vscihni cobolove nalezli na nasich strankach.

Reagovat
Free_player

jn hlavně letos se tu nějak přemnožili

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu par normalnich vyjimek - Palike, Oliver, Pipo, ale zbytek je odpad jako treba kiwwi no..

Reagovat
smazaný uživatel

*madridcan (k tem normalnim)

Reagovat
Free_player

madrican je asi ze všech asi nejobjektivnější ... kiwwi je sice šašek, ale baví mě když šije do Liverpoolu a Chelsea

Reagovat
Chazy

Jenže mezi našima je taky jen pár výjimek a většinově odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze porad plati rovnice - cesky odpad = slovensky nadprumer.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Chazy

Toho jsem si nevšim no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na hokejportal chodí pár ľudí z ČR

Reagovat
smazaný uživatel

asi 84

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

lavaci su mantaci .....ale Giggs bol výnimka

Reagovat
patas92

právě že leváci mají největší talent na všechny sporty (vlastní zkušenost)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Randy Johnson nebo Lefty Grove by asi nesouhlasili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Manchester s Chelsea na Fandovi? Konečně ten program k něčemu je.

Reagovat
Miguel19

2 dobrý fotbaly za sebou

Reagovat
Miguel19

OT: Biatlonisté Moravec je borec

Reagovat
Wat

Frajeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trochu ma mrzí, že pri Ryanovi sa vždy strhne takáto diskusia... Jeho, Scholesa, Vidića (♥) a Roya som vždy rešpektoval... Ale môže si za to sám...

Reagovat
Chazy

Roy má diskuze taky dost na dvě věci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

paľ z bratovho nicku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

on je adoptovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Postizeny.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsa už pochopiteľne nerešpektujem, a mám rád len Nemanju...

Reagovat
smazaný uživatel

(♥)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to asi giggse deasne sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si mal byť agilným členom spolku Detvan v Prahe a nie sa tu vysmievať na EF.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz mam predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Vidic

Reagovat
Usty

Je to takový roztahaný, už jsi napsal lepší

Reagovat
minoLFC

500. pre LFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Le Gunner

Jágr, vážně se na to ptáš? Hraj 20 roků hokej na takové úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

500: pre MU

Reagovat
smazaný uživatel

Osrala mačka vtáčka.

Reagovat
cristiano.K.

fotbal=Giggs,Giggs= morální odpad

Fotbalistů bylo nevěrných x, ale co je moc je moc a tohle je neobhájitelné

Reagovat
Mimalu

takže fotbal = morální odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě... ať žije hokej, český sport č.1

Reagovat
C0br

Tak na Dolarův morální očistec bych se rád podíval

Reagovat
eLJay.91

OT na odlehceni? Co takhle jedenactka oblibenych hracu z obdobi dejme tomu 2000 - 2010. Generace Zidana, Beckhama, Ronalda, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Maldini, Cannavaro , Puyol, Zanetti - Nedvěd, Zidane, Makelele, Beckham - Henry, Ronaldo

Reagovat
eLJay.91

Hezký! Za mě: Buffon - Carlos, Maldini, Stam, Thuram - Nedvěd, Zidane, Vieira, Figo - Del Piero, Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

buffon - zanetti, hierro, nesta, carlos - zidane, gerrard, nedvěd - del piero - ronaldo, owen.

Reagovat
eLJay.91

Zidane a Nedved. Skoda, ze nehrali spolu.

Reagovat
madridcan

Z diskusie by som vypichol reakciu na Lolkaca

r.mrazik 10.03.2013 12:17

Jsi nikdy nebyl podvadenej nebo co??

To znie uplne uzasne. Akoby sa jednalo o ovcie kiahne, ze raz to zazije kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale tak zažije i udělá no

Reagovat
madridcan

To hej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Neudela..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
r.mrazik

no...ale on to opravdu zazije temer kazdy

Reagovat
Swarley

místní odpad se tradičně sešel a začal rozumovat a ne jednou, dvakrát, třikrát...vždy a všude kde je o něm zmínka, tak řešit tu jeho nevěru...neskutečně vytipné v tom, že se člověk pohybuje na fotbalovém webu a pak když se tu s někým pustíš do diskuze o jeho kariéře, tak z 90% narazíš na problém, že o tom zbytek ví hovno a bude ti vykládat něco o průměrácích...tady už někdy ty diskuze jsou opravdu jak v Blesku, ale já každopádně děkuju fantíkovi za článek...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

co jsem zase udělal?

Reagovat
vladis271

nvm, dávno som nikomu ten smail nedal

Reagovat
r.mrazik

teda...a cos cekal,kdyz samotny clanek ma prvnich par odstavcu o tom,jak je ryan smejd?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

to zase v článku je napsáno dobře, je fakt, že ta tendence k tomu ty hráče idealizovat do nebeských výšin tu doopravdy je a chce to vždy brát s rezervou...jsou to lidi jako všichni ostatní a každý dělá chyby, každý má své mouchy a určitě se všichni nechovají jako Mirek Dušín...já tu rozhodně nechci tu jeho nevěru obhajovat, ale spíš mě sere, že dorazí banda lidí a vždy všude o něm budou hovořit jako o zmrdovi a já nevím co všechno...už jenom to, že přijdou moralizovat a začnou větu nadávkou je opravdu totální výsměch

když si projedeš diskuzi a podíváš se kolik komentářů je k fotbalu, tak je to fakt těžká slabota...ale potřeba si na někoho plivnout, ta tu je vždy a každý musí něco k tématu říct...v každém komentáři to stejné už poslední dva roky, paráda

Reagovat
Pigeon

To víš, všichni zde mají patent na správný život pokrytci...

Reagovat
minoLFC

no sorry ale bratovú ženu mrdá málokto so svojími prachmi si mohol vybrať ako milenku hocjakú

Reagovat
Pigeon

víš o tom prd, jen co servíroval bulvár, jen sami dotyční ví, co a proč se tam dělo...

Reagovat
minoLFC

veď to dotyčný už všetko povedali

Reagovat
minoLFC

í

Reagovat
Pigeon

navíc pochybuju, že s ním někdo příjde do osobního úzkého kontaktu, tak je to zcela irelevantní a měly by se sledovat jeho výkony a chování na hřišti

Reagovat
minoLFC

tie vykony mu nik neberie, ale ze niekto vyborne kope do micudy za tazke prachy z neho lepsieho cloveka nerobi...

Reagovat
Pigeon

šak ho taky hodnotím jako fotbalistu, ne jako člověka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maximální souhlas

Reagovat
minoLFC

Jones, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Downing, Coutinho, Sturridge, Suarez

Reagovat
The Krupy

V tejto diskusií sa stretli dva tábory ľudí, a pravda je niekde tak medzi nimi. Chápem aj jednu aj druhú stranu. Celá táto situácia s Giggsom a šudením bratovej ženy je takým slabým odvarom tragédie Chrisa Benoita, ktorý zavražil svoju manželku, syna a napokon aj seba. Aj on bol dovtedy považovaný za jedného z najmilších chlapíkov, bol to taký tichý nevýrazný typ, a všetkých to šokovalo. Jasné, porovnávať neveru a dvojnásobnú vraždu je zcestné ale ide mi o to vnímanie situácie inými pohľadmi.

Keď vidím Chrisa tak ma napadne skvelý technický wrestler, a nie vrah. Sledoval som ho celý život, vyrastal som na ňom a hoci sa za to čo urobil iste teraz zmaží v pekle, nikdy sa nedozviem čo tomu predchádzalo. Rovnaké je to aj u Giggsa....fanúšikovi Man U napadne výborný hráč ktorý svoju celú kariéru obetoval tomuto klubu, a na tie súkromné aféry sa teda pozerá inak ako niekto iný. Pre tú druhú stranu je to buď čisté pózerstvo a dobrá príležitosť kopnúť si do rivala, alebo skutočne iný pohľad na neveru. Oni to totiž hodnotia z iného hľadiska lebo ku Giggsovi nemajú žiadny vzťah, a nefandia mu.

Ak by povedzme Del Piero podvádzal manželku (čo by sa nikdy nestalo), vnímal by som to inak než neveru napr. takého Zanettiho z Interu.

Reagovat
C0br

Benoitovi jeblo z těch diving headbuttů. Trošku přehnané přirovnání.

Reagovat
bruchy

Nesnáším ho, ale je dobrej

Reagovat
C-M@ster

Proč tu není článek MU - Chelsea

Dva ze čtyř nejpopulárnějších týmů u nás - čtvrtfinále a nic?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás??

Reagovat
C-M@ster

Barca, Chelsea, MU, Real (seřazeno pouze abecedně)

Jaký tým bys tam vklínil?

Reagovat
Chazy

Není to PL, víš.

Reagovat
fantomas

O ČF FA Cupu se nikdy nepsalo a nikdy psát nebude, sorry.

Reagovat
Chazy

Sranda je, že PO champu tady zmapuješ

Reagovat
fantomas

Jj, PO Champu, semifinále FA Cupu a finále Carling Cupu, mně to přijde pokrytý naprosto adekvátně.

Reagovat
Chazy

Pohoda, letos to Wigan poprvý nepoškožuje... musíš ale napsat fakt zevrubně, jak úžasný je, že se tam procpal.

Reagovat
fantomas

Jj, určitě napíšu, jak moc úžasně to v součtu vykoupěj sestupem do druhý ligy.

Reagovat
Chazy

Tak to ne, tohle bylo snad první kolo, kdy nastoupilo víc hráčů ze základu

Reagovat
fantomas

...a přiště bude další.

Reagovat
Chazy

Jo a FA Cup nemá ČF

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Velká chyba! Skoro 3:0, dobrej zápas.

Reagovat
Chazy

Ono je těch zápasů v FA Cupu moc a zas tolik lidí to nezajímá.

Reagovat
C-M@ster

4 a tři z nich mě nezajímají. Ale říkám, když se potká MU a Chelsea, nějaký článek jsem čekal, tak mě to překvapilo. Ale tak to je jedno.

Hlavně to dávají na Fandova a já na to přišel náhodou, tak si toho třeba spousta lidí ani nevšimne.

Reagovat
fantomas

Neni to žádný derby, maximálně náký "mainstream derby", opravdu v tom nevidim jó spešl událost, jako bylo Dons derby (o kterym sem psal)..

Reagovat
C-M@ster

Jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem nemusel otevřít článek, abych podle nadpisu poznal toho praštěného fantomase....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale otevřel jsi ho, abys sem napsal svůj hloupý příspěvek, bravo.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Tak to ses kabrnak..

Reagovat
C-M@ster

Nani

Snad nic vážného. Jinak ten Chicharito, strašně mě mrzí, že je až 4. útočník. Zasloužil by si hrát pravidelně. Pokaždé, když jde na plac, tak se trefí.

Reagovat
fantomas

600. pro Giggsyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

hazard pěknej gól, to se teda fakt dívám sám?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný,ale ta hra to je děs. V podání CFC.

Reagovat
C-M@ster

Teď se snaží něco vymyslet, ale přeju MU, tak doufám, že tam ještě jeden šoupnou na ujištění. Tipuju RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Luize a Torrese.

Reagovat
Swarley

článek s Tevezem

Reagovat
C-M@ster

aha

já blázen to čekal pod Giggsem

Reagovat
Rssa

Famózní špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu říkám ZÁPAS !!!!!! Co vy na to KRÁÁSA !

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče fotbalu, rozhodně legenda, ikona MU a nevím co ještě, ale jako člověk mi prostě příjde strašně nesympatickej a nudnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako člověk ti může snad být u prdele ne? Tady jde o fotbal. Takže Giggsovi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

hm no jsem zvědavej kdo bude hrát déle jestli Ryan nebo Franta

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale ta "Hermiona" už mě fakt sere, kór když to používaj i v takových Hospodářkách..

Reagovat
j_mrazik

Přes ten stín se asi už nikdy nepřenese. Stejně jako Winslet je ta z Titanicu. I když ještě něco může přijít. Ale moc bych na to nesázel.

Reagovat
fantomas

To spíš Leo, když už někdo. Ale oba se přes to v mých očích přenesli dost v pohodě teda. A Emma na to má dejme tomu ještě nárok no, tim, že je mladá a vedle Pottera moc v ničem nehrála. Ale já sem na to alergickej, už jen proto, že nejsem fanoušek HP.

Reagovat
j_mrazik

Leo byl vynikající v tolika filmech. Winslet si vybavím jenom ve dvou: Titanic a jak tam svede toho mladýho kluka.

Reagovat
fantomas

Minimálně Revolutionary Road, Gale a Eternal Sunshine...

Reagovat
fantomas

A na Lea prej ještě během natáčení Djanga volali "Titanic". S nim se to vždycky táhlo spíš než s Winslet..

Reagovat
niflheim

Já třeba Lea kvůli Titanicu moc nemusel...ale časem se stal jedním z mých nejoblíbenějších herců (Catch me if you can, Aviator, Departed, Blood Diamond, Shutter Island, ...) a celkem ho obhajuju

Reagovat
fantomas

U mě to samý.

Reagovat
SunFells

Tož to tak ňák každý. Po Titanicu vyletěl, ale furt byl brán jen jako ta pohledná hvězdička. Uznávaný začal být až později.

Reagovat
r.mrazik

"teplyho" prokletyho basnika a toho postizenyho kluka hral pred titanicem nebo az po nem?

Reagovat
SunFells

To první jsem neviděl a to druhé snad mnohem před, tam byl aj Depp ještě mladé tele.

Reagovat
SunFells

Koukám, že 4 roky před. A Depp už teda takové tele nebyl, ale je to skoro jeho start kariéry.

Reagovat
r.mrazik

ja jen zes psal o tom uznani...a v obou filmech hral skvele...

pokud jsi to nemyslel uznani s ohledem na finance

Reagovat
SunFells

Nn, to jsem určitě nemyslel Já ho první zaregistroval až u Titanicu, kde byl brán stejně jako onehdá Pitt hlavně jako symbol módy. Seriózněji byl brán později.

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze to byla nejspis prvni role ve velkofilmu a jeste takoveho razu...pak byl spis ten "prijemny ksicht"...zaplatpanbuh se z toho dostal

Reagovat
j_mrazik

2 roky před. 95 Úplně zatmění, 97 Titanic.

Reagovat
r.mrazik

titanic a plaz...za ty filmy bych di capria zabil

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

V Pláži aspoň hrála boží francouzka.

Reagovat
r.mrazik

Tilda Swinton

Reagovat
fantomas

Zkus mířit trochu vedle.

Reagovat
r.mrazik

no tak nic...

Reagovat
Rssa

Titanic je naprostá pecka. A to nejsem puberťačka.

Reagovat
r.mrazik

technicky souhlas

Reagovat
Rssa

Celkově. Jak technicky, tak příběhem, definovalo to žánr na dlouhá léta dopředu. Prostě jeden z nejlepších filmů historie. Akorát ho trošku shazují kvůli tomu, jak byl úspěšný.

Reagovat
r.mrazik

žánr čeho? katastrofickych,nebo romantickych filmu?

jako mas pravdu,film je to nadprumerny....technicky rozhodne...

Reagovat
Rssa

To nebyl katastrofický. Žánr velkofilmu z ranku Ben Hura, Kleopatry a dalších. Dokonalá romance a na pozadí velkolepě natočen silný příběh. Z mnoha pohledu dokonalý film.

Reagovat
Shevchenko

Já si teda DiCapria spojím hlavně s úžasným rokem 2010.

Reagovat
SunFells

Jj, protože je ikonou toho filmu, jinak si ho každý spojí s hromadou dalších snímků. Nic proti Winslet, ale napadne mě spíš jen jako "ta holka co tam byla s Leem" a dál musím celkem přemýšlet, kde jsem ji viděl.

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak.

Reagovat
fantomas

To je docela smutný no, u jedný z největších hereček Hollywoodu.

Reagovat
SunFells

Tolik snad neměří.

Reagovat
fantomas

Neznalost přebíjet takovýma vtípkama, suníku suníku.

Reagovat
SunFells

Tak vím, že má celkem velké jméno, ale nevím proč, když si ji s mnoha věcmi nespojím. Holt ten hollywood asi nemám tolik zmáknutý

Reagovat
fantomas

A ty tři mnou jmenovaný filmy si viděl? V Mildred Pierce sem ji neviděl zase já, ale i tam byla dobře hodnocená.

Reagovat
SunFells

Asi jen Revolutionary Road.

Reagovat
fantomas

Tak to koukej napravit, minimálně Gale je špica. Eternal Sunshine už neni pro každýho..

Reagovat
SunFells

A právě pro mě ne, když vidím obsazení. Na to druhé se ale podívám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

To druhý je dobrý. Hodně nemám rád Jima Carreyho a Winslet, i přesto dobrý.

Reagovat
j_mrazik

Tak Lea Titanic udělal, to je jasný. Tenhle velkofilm moc věcí nepřekonalo. Ona ale byla taková nevýrazná a místo jména se používalo "ta prdelatá Britka z Titanicu", zatímco všichni znali Di Capria. Já ho taky moc nemusel, ale z toho věčnýho dítěte se dobře vykřesal... u mě hlavně díky "Catch me if you can".

Reagovat
fantomas

Tam byl zrovna ještě děcko!!

Reagovat
j_mrazik

28letý děcko.

Prostě ta role se mi líbila, byla mi sympatická natolik, že mi to nezkazil ani on. Do tý doby...

Reagovat
fantomas

Jako jo, ale furt hrál takovýho rošťáka prostě no. V Djangovi třeba hraje taky roztržitou postavu, ale podává už technicky mnohem vyzrálejší výkon.

Reagovat
j_mrazik

Co si představuješ pod technicky mnohem vyzrálejším výkonem? Já to dělím: Dobrej/špatnej, vadí mi tam/nevadí mi tam.

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, víc zvládnutých poloh, náročnější monology apod. - jako jo, hodně to dělá charakter tý role samotný, ale to mou "teorii" vlastně nijak nepodkopává.

Reagovat
SunFells

Teďka čumím, že v další sérii Game of Thrones bude jedenáctiletého hrát kořeň, co má 22

Reagovat
Rssa

Leonardo byl známý už před Titanicem, po něm explodovala jeho sláva, musel si projít něčím, čím si projde každý brzo úspěšný člověk...naštěstí to zvládl. A jako u jednoho z mála si u něj nevybavím špatný výkon.

A taky byl jediný světlý bod sračky Skrytá identita.

Reagovat
r.mrazik

pche...prej sracky...

Reagovat
Rssa

Možná jsem to přepískl, řekněme "průměrné koniny"

Reagovat
r.mrazik

mne se libil...i ten "šikmý" original...koninu v tom nevidim

Reagovat
Rssa

Problém je právě v tom originále. Je zatraceně perfektní. Skrytá identita po tom už byla jen laciná a ne moc zdařila napodobenina.

Reagovat
Tomanatura

Nejlepsi vykon od nej byl v Blood Diamond, velice subjektivne jeden z nejlepsich hereckych vykonu.

Reagovat
Rssa

U něj těžko vybírat. A v Blood Diamondu bys asi u spousta lidí nepochodil, někteří to považovali za až moc expresivní a přehnané.

Ale já jako milovník epických filmů Zwicka dávám . I když ještě lepší jen Poslední samuraj s Cruisem. To je jeden z mojich TOP of the TOPS

Reagovat
r.mrazik

Videl jsi 13 assassins?? Myslim tu novejsi verzi

Reagovat
Rssa

Ne, je to nějak dobré?

Reagovat
r.mrazik

Je to slusna zabijacka...kdyz se ti libil posledni samuraj,mohlo by i tohle..zkus a pak dej vedet

Reagovat
Rssa

Tak Poslední samuraj nebyl vůbec, ale vůbec o nějaké zabijačce.

Reagovat
r.mrazik

Tak jsem to nemyslel...

Vedel jsem ze v samurajovi najdes hledani smyslu zivota,zodpovednosti,cti a tak...

Ve 13 je to hlavne o cti...i kdyz pak maso

Reagovat
fantomas

Hm hm, u mě asi (trochu paradoxně) vyhrává Django.

Reagovat
r.mrazik

Ja jsem na nej zvedav v Gatsbym...

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

tak DiCaprio bol pred Titanicom paradoxne uznavany kritikmi

Reagovat
r.mrazik

takovy "artove odlehceny" Spring Breakers....hermiona nuda...

Reagovat
fantomas

Ty už si to viděl?

Reagovat
r.mrazik

podle traileru samozrejme

podobne tema "zlobivych" holek...kazde evidentne jinak natocene

Reagovat
Rssa

Jinak k té Alizee, taky se mi kdysi líbila. Měla šmrnc v oku. Teď už vypadá jako tuctová dospělá (i když stále krásná) ženská. Další mínus samozřejmě je to její tetování na ruce.

Reagovat
Rssa

měla být reakce na pedochazyho

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Family inseminator

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Manchesteru United To co dela v soukromem zivote,Vam muze bejt jedno Nesahate mu ani po kontiky,jinak nevera je taky soucast zivota

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele