Tipy osobnosti: výsledky

01.11.2007, 23:47
Tipy a analýzy
Šesté kolo tipů osobnosti přineslo první remízu, vítěze neměl souboj rockera Aleše Brichty a našeho redaktora Michala Havlického. Na těsném vedení redakce v poměru 3:2 se tak nic nemění.

Oba dva tipující skončili hned ve třech zápasech bez bodu - oba věřili ve výhru Liberce nad Slavií, ve výhru Arsenalu na hřišti Liverpoolu a nevěřili Jablonci ve Zlíně. Aleš Brichta své dva body nasbíral za výhry Chelsea nad Manchesterem City a Sevilly nad Valencií, Michal Havlický bral bod za remízu Schalke s Brémami a půlbody za dvojtipy na neprohru Plzeně a neprohru AS Řím.

zápas výsledek Aleš Brichta Michal Havlický
tip body tip body
Liberec - Slavia 1:1 1 0 1 0
Plzeň - Olomouc 2:0 0 0 10 0,5
Zlín - Jablonec 0:1 0 0 1 0
Chelsea - Manchester City 6:0 1 1 0 0
Liverpool - Arsenal 1:1 2 0 2 0
AC Milán - AS Řím 0:1 1 0 02 0,5
Schalke - Brémy 1:1 1 0 0 1
Sevilla - Valencia 3:0 1 1 02 0
celkem:   2   2
Také tento týden nás čeká souboj osobnosti s jedním z redaktorů, slovenský fotbalista ve službách dánského Midtjyllandu Maroš Klimpl vyzve Petra Kiliana.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

odbornici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele