Tipy osobnosti: výsledky

23.10.2007, 19:02
Tipy a analýzy
Osobnosti snižují skóre v tipérském souboji s redakcí EuroFotbalu, Komentátor Galaxie Sport Tomáš Radotínský porazil našeho zástupce Tomáše Pavlíka 3:2 a celkové skóre je po pěti kolech už jen 3:2 ve prospěch redakce...

Po sobotě, kdy bylo na programu hned pět z vybraných zápasů, bylo stále vše otevřené, skóre bylo 1:1. Tomáš Radotínský trefil výhru Hamburku nad Stuttgartem, Tomáš Pavlík zase uspěl s neprohrami Liverpoolu a Villarrealu. Souboj Olomouce s Teplicemi ani jednomu nic nepřinesl, oba tipovali remízu a domácí Sigma vyhrála, podobné to bylo se skotským derby Rangers s Celticem, v němž ve výhru domácích nevěřil ani jeden z tipérů.

Jediný nedělní zápas nemohl nic změnit na průběžné remíze, ale oba si trochu vylepšili skóre - Jablonec remizoval s Ostravou a to oběma přineslo po bodu. Rozhodovalo se tak v pondělí a tam se ukázala specializace Tomáše Radotínského na anglickou Premier League. Newcastle porazil Tottenham a to znamenalo pro komentátora rozhodující bod. Druhé pondělní utkání na skóre nic nezměnilo, oba věřili ve výhru Mladé Boleslavi nad Libercem, která se nekonala.

zápas výsledek Tomáš Radotínský Tomáš Pavlík
tip body tip body
Mladá Boleslav - Liberec 0:2 1 0 1 0
Jablonec - Ostrava 1:1 0 1 0 1
Olomouc - Teplice 1:0 0 0 0 0
Rangers - Celtic 3:0 0 0 2 0
Everton - Liverpool 1:2 0 0 02 0,5
Newcastle - Tottenham 3:1 1 1 0 0
Villarreal - Barcelona 3:1 2 0 10 0,5
Hamburg - Stuttgart 4:1 1 1 02 0
celkem:   3   2
Také tento víkend se můžete těšit na tipérský souboj. Podruhé se v něm představí nefotbalová osobnost, naší výzvu přijal rocker Aleš Brichta. Těsný náskok redakce EuroFotbalu v celkové bilanci se bude snažit uhájit Michal Havlický.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
-Kopy-

Nevadí Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, nemáš se za co stydět, Tomáš je klasa...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele