Tipy Jana Suchopárka

05.12.2008, 09:57
Tipy a analýzy
Přichází Mikuláš a s ním i poslední podzimní díl Tipů osobnosti. V něm bude tipovat dlouholetý slávista a reprezentant Jan Suchopárek, jenž se v současnosti věnuje mládeži na Kladně. Proti němu se postaví další vítěz čtenářské tipovačky Muzajs. Pokračuje rovněž tipovačka čtenářů.

BOLTON - CHELSEA
JAN SUCHOPÁREK: I když se v posledních zápasech hosté, hlavně střelecky, trápí vybojují vítězství u mužstva, které hraje obětavě a organizovaně. Střelecky se prosadí hosté po standardních situacích.
Tip: 2
muzajs: Chelsea je ještě rozzuřená kvůli ofsajdu van Persieho, takže si bude chtít spravit chuť. Navíc venku je Chelsea dost akční a boduje. Bolton prostě Hull City nedohoní.
Tip: 2
EVERTON - ASTON VILLA
JAN SUCHOPÁREK: Hosty jsem viděl v zápase se Slavií v poháru UEFA a velice se mi líbili. Mají mladé mužstvo, kterému však docházejí síly (alespoň se mi zdá). Mladé hvězdy pomalu ztrácí lesk a na hře mužstva se to projevuje. Domácí Everton vyhraje a dotáhne se v tabulce na svého soupeře.
Tip: 1
muzajs: Prima, nejraději bych napsal, že neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde. Ale protože se jaksi nemohu zdržet hlasování, spolehnu se na domácí prostředí a únavu Aston Villy z Poháru UEFA.
Tip: 1
FC BARCELONA - VALENCIA
JAN SUCHOPÁREK: Barca jede a opět ukazuje ve svých zápasech krásu ofenzivního fotbalu. Ale pozor na hosty! Jsou třetí a půjde tak o šlágr, který nebude asi tak jednoznačný jako poslední zápasy Barcelony.
Tip: 1
muzajs: Barcelona je rozjetá, ve španělské lize si buduje luxusní náskok, asi si vzala příklad ze Slavie. V budování bude pokračovat a vítězství bude omluvou domácím fanouškům za poslední plichtu s Getafe. Věřím, že ligová generálka před utkáním s Realem bude dostatečnou motivací.
Tip: 1
REAL MADRID - FC SEVILA
JAN SUCHOPÁREK: Domácí jsou v krizi, navíc se jim množí zranění. Zápas zvládnou, jestliže dají brzy vedoucí branku. V opačném případě budou diváci netrpěliví a kritičtí. Real neprohraje, ale pod tlakem nemusí ani vyhrát. Tip: 10
muzajs: Se Schusterem se houpe křeslo tak, že můj bungee jump byl proti tomu lehké šplouchání v babiččině akváriu. Nicméně amplituda nyní půjde nahoru, Real je "posílen" zprávou o příchodu Huntelaara, doma vyhrává a Sevillu umí porazit, takže Sevilla po výprasku od Barcelony znovu odejde poražena. Tip: 1
LAZIO - INTER
JAN SUCHOPÁREK: Domácí se na dosavadního suveréna italské ligy vytáhnou a soutěž trochu zdramatizují. Hosté hrají skvěle, ale program zápasů je nabitý. Tentokrát klopýtnou a body ztratí.
Tip: 1
muzajs: Nedávno jsem viděl pár záběrů ze zápasu Lazia. Zdálo se mi, že mají dost volné dresy. Jejich chyba, špatná aerodynamika, budou moc pomalí a to je bude stát body. Mourinho by nic takového v Interu nedovolil. Dvojka. Tutově. Určitě. Snad...
Tip: 2
BAYERN MNICHOV - HOFFENHEIM
JAN SUCHOPÁREK: Tak to je šlágr, vrchol bundesligy! Bayern pomalu stoupá vzhůru a v posledním kole dokázal v Leverkusenu svou sílu. Obrovské překvapení a vedoucí tým tabulky Hoffenheim ve vzájemném utkání všichni pasují do role outsidera. A to mu od počátku ligy sedí a neustále všechny překvapuje svými výkony. Přeji Hoffenheimu, ať mu to vydrží i v tomto hitu víkendu!
Tip: 02
muzajs: Bayern po slabším začátku stoupá a stoupá a...Sice to bude těžké, ale mnichovští prostě evidentně chtějí podzimní titul. Zápas s hoffenheimským zázrakem bude klíčový, Bayern se ale soustředí na maximální výkon, uhlídá Ibiševiče a zvítězí. Ich hoffe.
Tip: 1
SCHALKE 04 - HERTHA
JAN SUCHOPÁREK: Schalke se trápí a pohybuje se ve středu tabulky. Hertha je, i díky výkonům našich reprezentantů Drobného a Skácela, na třetím místě a je velkým překvapením. Bude bodovat i tentokrát.
Tip: 0
muzajs: V novinách psali "Schalke 04 gewinnt". Těžko říct, v současném tisku je pravdivé datum, pravděpodobná předpověď počasí a to ostatní bývá lež. Snad to nebyl rakouský bulvár. Hertha by mohla být ještě rozhozená ze setkání s Barošem a spol., takže budu věřit tomu, že poslední domácí zápas před zimní pauzou bude chtít Schalke 04 vyhrát za každou cenu, když už se ten podzim moc nevyvedl.
Tip: 1
MARSEILLE - NICE
JAN SUCHOPÁREK: Utkání nejlepšího útoku proti nejlepší obraně francouzské ligy. Domácí vyhrají nejtěsnějším rozdílem. Zápas bude mít skvělou diváckou kulisou a bude se hrát hodně tvrdě. Myslím, že dojde i k vyloučení, které může utkání hodně ovlivnit.
Tip: 1
muzajs: Další zápas, se kterým bych nejraději zašel ke kartářce. Takže od boku, tasím, pálím, díra je trochu vlevo od středu, tedy jednička. Přece nebudu psát, že je to mimo moje rozlišovací schopnosti. Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 6.12. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže. Jelikož Tipovačka si dává přes zimu přestávku, zbývající dvě kola se uskuteční až na jaře.

Tentokrát čtenáři výjimečně tipují netipují úplně stejné zápasy, jako osobnost a zástupce EuroFotbalu, ale jeden je jiný. Protože se bundesligový zápas Bayern - Hoffenheim předehrává už dnes večer a neměli byste na natipování dost času, což by vyústilo v nízkou účast, vyměnili jsme pro vás toto utkání za duel španělské Primera División La Coruňa - Malaga.

Zde tedy u každého zápasu zvolte svůj tip a poté klikněte na tlačítko "uložit tipy".

Autor: David Křížka

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý no....

Reagovat
fantomas

Vzal sem to pěkně zostra, dvoječka na Herthu.

Reagovat
PJ

Hezky muzajs, skvělý komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

dobře muzajs, zejména to lazio - inter mě pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs za tipy

Suchopárek za Skácela

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs lazio 0 ,everton 0

Reagovat
smazaný uživatel

6x1, 2x2. Mimochodem, muzajsi, uděluji ti jedničku za nejvtipnější komentáře roku.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvtipnejsi komentare byly od peti novotnýho

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 4x1, 3x2, 1x02. A co ty? Kopíroval jsi bráchu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Skácel hraje stále za Herthu? Že o tom nic nevím, pan Suchopárek je holt větší expert.

Reagovat
Arne

Reagovat
herbage

Nevím jestli jsme sám, ale místo duelu BAYERN MNICHOV - HOFFENHEIM mám v nabídce Deportivo La Coruña - Málaga CF.

Reagovat
PJ

A číst už tě učili?

Reagovat
herbage

Tak trochu jo, ale tohle jsme zrovna přeskočil. Ty bys mohl taky svý tipy házet do diskuze, aby bylo jasno, že nepodvádíš. Mám takové podezření, protože jseš často nezvykle vysoko

Reagovat
PJ

Tak to ti teda pěkně děkuju

Reagovat
dakri

duvod je od zacatku napsan v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

pokaždé se někdo chytne...

Reagovat
smazaný uživatel

5x 1, 2x 0, 1x 2

Reagovat
smazaný uživatel

"amplituda nyní půjde nahoru" - to je nějaký nový fyzikální objev?

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs fušuje do všech oborů lidské činnosti

Reagovat
honziss

Vabank.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zápasy ani nejde nijak tipovat, tak tam prostě bez většího přemýšlení musíš zkusit něco nastřílet,a třeba to vyjde

Reagovat
honziss

Přesně. Buď to vyjde anebo to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs.

Jinak jednu dvojku jsem dal tutově.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš tutově o bod míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost pravděpodobné, ale srdíčko jinak nedovolilo.

Reagovat
terry

Tak jsem to natipoval pěkně vostře Všechno jedničky nebo dvojky, jen jedna nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam zmizel z té tipovačky ten Bayern?

Reagovat
One-Real

Další...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimnul-li sis, tak každý týden mají čtenáři jeden zápas k tipování jiný než osobnost a redaktor, popř. vítěz tipovačky. A dnes to zrovna vyšlo na Bayern, no.

Reagovat
One-Real

Ne, je to tím, že Bayern se hraje dnes a a vetšina čtenářů by nestihla natipovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info. Ale je to tak, že vždy čtenáři mají jeden zápas jiný, ne?

Reagovat
One-Real

Minule nebo předminule to tak bylo po také, ale pravidlo to není, protože Bayern-Hoffenheim je jeden z nejzajímavějších duelů víkendu, tak sem by zařazen, ale jak jsem řikal, myslím si, že hodně lidí tipuje až v sobotu, a jelikož se Ba-Hoff hraje v pátek, takže by to dost lidí nestihlo natipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já vycházel z toho, co bylo v minulých kolech - takže jsem měl vlastně pravdu, i když ta příčina byla trochu jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zde je jasný příklad toho, že i mistr tesař se někdy utne. Tak očekávám děkovné reakce za to, že už víte, že i bájný Pato.cz se může zmýlit, z čehož vyplývá, že není Bůh (jak se zde mnozí falešně domnívali).

Reagovat
honziss

Koukám, že sebevědomí ti nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Všeho s mírou, chlapče, pokory a skromnosti není nikdy dost. (P.S.: Mým cílem je stát se prezidentem ČR. )

Reagovat
herbage

Skromný chlapec, ale jestli ti jde o moc, tak toho moc nezískáš, zase ale pořád něco slavíš, děláš návštěvy, jmenuješ soudce, profesory, propuštíš vězně, pořádáš recepce, píšeš knížky o ekologii, jíš samí srnčí medailonky a bažanty nadívané holuby nadívané slavíky, chodíš po Lánech, hraješ tenis, to bys se za chvíli strhal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak, já nejsem jen tak někdo, já jsem totiž pan Někdo.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Uf, nejsem v tom sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs perfektní komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

5x1 3x2

Reagovat
Xavi

3 zápasy španělské ligy To jsem dostal k Mikulášovi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si četli diskuzi pod minulými koly!!!

Reagovat
Tomanatura

muzajs: Bolton prostě Hull City nedohoní.

Reagovat
Tomanatura

Jinak, muzi, máš ty komentáře nejlepší co tu byly

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě vyhraje muzajs

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton - Chelsea 2

Everton - Aston Villa 2

Olympique Marseille - OGC Nice 1

Schalke 04 - Hertha BSC 2

Real Madrid - Sevilla 2

Deportivo La Coruña - Málaga 1

FC Barcelona - Valencia 1

SS Lazio - Inter Milán 2

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton - Chelsea 2

Everton - Aston Villa 0

Olympique Marseille - OGC Nice 1

Schalke 04 - Hertha BSC 0

Real Madrid - Sevilla 1

Deportivo La Coruña - Málaga 1

FC Barcelona - Valencia 0

SS Lazio - Inter Milán 0

Reagovat
stas87

tie to zapasy su ovela tazsie na tipovanie...minule boly celkom dobre uhadnutelne ale toto kolo schalke-hertha marseille-nic tady moze byt cokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý komenty Muzajs a dobrý tipy, ale už prostě z principu bych přál Hoffs výhru na Bayernu

Reagovat
božský John

Muzajs , Muzajs za Marseille jinak 6x1 2x2(Chelsea a Inter)

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, lidi. A zdar, ženský. Zdravím všechny. Vidím, že komenty se líbily, ovšem to nebyl problém, vyvynuly se téměř samy. Horší bylo natipovat, David Křížka vybral docela špeky. Navíc jsem doufal, že proti mě postaví někoho, kdo nemá o fotbale páru - třeba papež by nebyl marnej. Ale vytáhnout eso, jako je Honza Suchopárek, to je docela pecka. Mimochodem, za celý život jsem si pověsil na zeď v pokoji tři plakáty - Ivo Knoflíčka, Pavla Kuku a právě Honzu Suchopárka, byli to idolové mého mládí. Z jedné strany tedy děkuji za pěkný dáreček k Mikuláši, na druhou stranu se mi dost klepou kolena. Sám jsem zvědav, jak tohle skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvinuly - překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraješ

Reagovat
Tomanatura

Muzi ty si génius, kdybys nevyhrál, tak bych se setsakramentsky divil Bolton totiž nedožene Hull City

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale Suchoš má taky dvojku na Chelsea. Rozhodovat se bude v Německu a to není zrovna moje silná stránka. Ačkoliv, co vlastně je?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ,aj ja som sa ´´popálil´´ na nemeckej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Suchopárka nesnáším, mě uplně pije krev jen ho vidím. Podle mě vyhraješ, i kdybych ho měl rád. takové zajímavější tipy, taky bych to tipl stejně jako ty.

Reagovat
Staenly10

Dal jsem 2,2,1,2,1,1,1,1

Reagovat
smazaný uživatel

No, kurňa, a už to začíná, Ibaševič dal v Mnichově gól. A to jsem mailoval, že si přeji, aby si na něj dali bacha - najít "bacha" v německým slovníku byl porod. Ještě není konec, ale byl by to zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibiševič, grr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, 1:1, eště kousek, zaberte, kluci mnichovský, takovej pěknej stadion máte, noch ein Tor jetzt, bitte!

Reagovat
smazaný uživatel

stačí 'achtung'

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓÓÓL Ty woe GÓÓÓÓÓL druhá minuta nastavení, já se zblázním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě jsem je uřval, to museli slyšet až v Mnichově. Ale zaplaťpánbůh Bayern poslech a Eurofotbal pro dnešek vede nad Suchošem 1:0. Jen budu muset zašalovat a zabetonovat tu díru v podlaze, jak mi spadl šutr ze srdce.

Reagovat
božský John

To se malej muzajs asi moc nevyspí co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se teprve koupal, protože jsme byli na Mikulášké nadílce a pak trochu oslavit můj svátek Ale sotva uviděl postel, tak spal Byl to pěkný rachot, když dali gól, půl paneláku vzbuzenýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se jmenuješ Jitka?

Reagovat
herbage

Ani neví, jak se jmenuje jeho nastávající, to je hrozný Jinak nějak ti ponocuje. To byl samej cukříček, cukříček, tak by měl přijít i "bič", aby viděla, kdo bude v rodině pánem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to víš, není to má první žena. A kdo si má pořád pamatovat ta jejich jména? Ale máš pravdu, budu muset Jitušce ukázat, kdo že je Pánem všeho tvorstva (žen nevyjímaje ). Však dnes si ji pohlídám, bude pěkně doma se svým nastávajícím chotěm.

Reagovat
herbage

No, to je slovo chlapa Ale ať ji tu zase nevidím po 10 hodině večerní, jinak tě budu mít za podpantolfláka

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, já si ji ochočím.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda kluci o mne beze mne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový náš soukromý Mnichovský diktát, Jituško. Mimochodem, doufám, že dnes se zdržíš přes noc doma a budeš se svým nastávajícím.

Reagovat
smazaný uživatel

A malého muzajse dáme přes noc k rodičům. Co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem k prarodičům - tedy k tvým rodičům.

Reagovat
Tomanatura

Kůrňa, jdeš na to zhurta

Reagovat
smazaný uživatel

Známe se už skoro týden, mám koupeny lístky na svatební cestu do Brazílie, tak proč bych měl otálet? Nemůžu za to, že muzajska je do mě celá divá a pořád to chce...

Reagovat
herbage

Malýho bys se zbavil, ale ještě tam máš muzajse, bys ho musel poslat do kina

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsovi koupím bednu piv a bude spát jako dudek.

Reagovat
herbage

Maximálně jako pomočený dudek nebo ti bude celou noc courat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se do toho vložím. Na pivo mě neutáhnete. Asi položím pár kontrolních otázek a potom se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš rád Heineken, muzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já? Ty jsi stále neodbytný

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mi pořád volá a prosí, ať přijedu, co?

Reagovat
herbage

No zklamal jsi. Teď ti bude nevěrná, věčně pryč a dítě skončí jako anarchistický atheista s fialovým punkem na hlavě a tuctem náušnic v každém uchu, když neustále ustupuješ a zase ji necháš ponocovat, bačkoro

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo řekl, že ji nechám ponocovat? Jen se podívej, včera tady psala okolo 19:00, pak už jsme "spát".

Reagovat
herbage

muzajska 07.12.2008 00:13

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej, ty podvodnice! Nejdříve mne uspí a pak se někde k ránu courá! Pohár mé trpělivosti přetekll, lásko! Dávám ti dva týdny domácího vězení.

Reagovat
smazaný uživatel

* šli "spát"...

Reagovat
herbage

muzajs se o něj postará

Reagovat
smazaný uživatel

To by dopadlo, stal by se z něj závislák na fotbalu...

Reagovat
honziss

Vedeš. A správně to prožíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem psal, že udělám všechno, co bude v mých silách.

Reagovat
honziss

Však jsem neřekl, že to je špatně. Naopak, příjemné oživení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsi, aspoň ty přestaň ze sebe dělat Pšonka... Ale tipy a hlavně komety máš na jedničku, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, dobře, ale napsat "vole" mi přišlo moc vulgární a měl jsem zato, že "woe" je tady takový ustálený. Tak jinak: GÓÓÓÓÓÓÓL, ty krávo, GÓÓÓÓÓL.

Reagovat
smazaný uživatel

To schvaluji.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchopárek

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za vyslyšení mých přání, aby měl brácha tipování složité a proti sobě kvalitního protitipujícího. Jinak drahý bratře, já si pamatuji pouze Pavlíka Kuku na zdi (můj "milášek" ), ale neboj Pato.cz mé srdce nyní bije jen pro tebe Ale naštvali jste mne, už jsem mohla mít bod, kdyby byl Bayern v tipech i pro nás. Dala bych taky jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, natipováno a děj se vůle Boží.

Reagovat
herbage

Vy jste taky rodinka nočních tvorů

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti jen zdá

Reagovat
herbage

Co děláte? Loupíte banky? Chováte kaloně? Vyvoláváte fotky? Hrajete si na černou hodinku?

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha mne učí hrát slovní fotbal Jak jsi natipoval? Přišla jsem pozdě z vycházek, tak musím trochu okouknout, co se tu děje, ale už jdu dělat haji buci, ráno jedu s malým na mikuláškou na bývalého bezcelního pásma

Reagovat
smazaný uživatel

mikulášskou do....

Reagovat
herbage

Natipovl jsme jako vždy dobře, ale tentokráté již vyhraji. Jakých vycházek, takhle pozdě? Jinak ten Mikuláš, život chlapa se prý dělí na 4 etapy: kdy věří na Mikuláše, kdy nevěří na Mikuláše, Kdy dělá Mikuláše, a kdy vypadá jako Mikuláš. Já jsem zatím ve fázi tři I když Mikuláše jsme zatím nedělal, jen dvakrát unesený dítě v pytli, což není moc příjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Sem psala, že jsme trochu slavili A tvoje dítě v pytli? To moje je ve fázi 0. Ten neví, co to Mikuláš je čerti ho strašili a on se jim smál, co to dělají, pak byli šíleně vytočení, že se nerozbrečel

Reagovat
herbage

No já hrál unešený dítě v pytli, tahali mě po zemi, ja kopal nožičkama, naříkal a ty děti jsme tak rozplakali, že bude sekat dobrotu do konce života

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Dobrou. Znojemská sekce se loučí (aspoň pro teď)

Reagovat
herbage

Jj, dobrou

Reagovat
Tomanatura

100. pro muziho komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, Schalke vede 1:0. Rozhodčí, pískej konec. Chelsea si docela klidně kráčí za rekordním vítězstvím, druhej gól od Deca byl docela výstavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v Německu foukl do píšťalky a je ROZHODNUTO. Schalke 04 vítězí 1:0, čili si připisuji další bod a při čtyřech stejných tipech a jednom dvojtipu Jan Suchopárek definitivně ztrácí možnost zvítězit nebo zremizovat tento prestižní souboj. Děkuji, Honzo, byl jsi pro mne zajímavým soupeřem. EF tedy vítězí, mne opustily vibrace v kolenou, před očima mi vyvstal obraz Františka Venclovského, kterak se vynořuje z kanálu La Manche a roztřeseným, přesto radostným hlasem říká: "Já su tak ščastné." Pánové, bylo mi potěšením.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

, aby se z toho nestala soutěž: muzajs proti osobnostem. Něco jako bratři Pospíšilové v kolové

Reagovat
herbage

To by muselo být muzajs vs muzajska

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, děkuji

Reagovat
herbage

Bratro/sestrovražedný souboj, to tu ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ráda Schalke 04. Ze dvou možností jsem se ani jednou netrefila. Jestli bude příště v tipovačce Schalke 04, tak mě nakrknete Ale Chelsea nezklamala Kdo neskáče není Čech!!!

Reagovat
irik

Snad si nemyslíš, že by mohl chybět duel Hoffenheim-Schalke .

Reagovat
smazaný uživatel

100% věřím, že nee. Vzhledem k tomu, že přiští tipovačka bude až v lednu a Schalke hraje v Hoffenheimu v sobotu, tak určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře

Reagovat
irik

Tohle je poslední podzimní tipovačka?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si prectes clanek tak se nebudes takhle blbe ptat

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Bože, ach Bože, ach Bože! Co to ta Nice v Masreille vyvádí???

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro domácí, další bodík do tipovačky

Reagovat
božský John

Tak zatim plnej počet..+Inter na cestě...supr:)

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, počkej

Reagovat
božský John

na co na co?:)

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem 0, tak na to

Reagovat
božský John

Ach ták..no já doufám,že to Inter udrží,protože mam slušně nakročeno . Jak jsi na tom ty?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím 3 body, teď ještě čekám na tu 0 (Lazio x Inter)

Reagovat
božský John

nuly se asi nedočkáš . Mně zas mrzí Groningen,jelikož tu je Holandská liga nová a pár kluků tu bněkomu fandí tak jsem si vybral Groningen a teď prohráli s PVS 4:2(v 50. minutě vedli 0:2 a v 70. prohrávali 4:2 )

Reagovat
stas87

tak zatim 3 body a cakam na lazio ale zatial to nevyzera dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Já zatím proti Suchopárkovi plnej počet čtyři (včetně Bayernu), v tipovačce plnej počet tři a čekám na Inter, zatím vede. Navíc mě těší, že jsem v podstatě v komentáři trefil i Herthu s Galatasarayem včetně Baroše - když jsem to psal, ještě se nehrálo, tak jsem jen jemně narazil. Absolutní spokojenost.

Reagovat
herbage

Vše dobře, ale jen dva body, holt dvojtipy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty já právě nedávám. Ale taky je to dvousečné, občas je to fakt na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm 2 body za Marseille a Chelsea. + 3. na cestě za Inter. Uvidíme co Barca. jen Hertha zklamala. ale i tak 4 body z dnešních 5 by nebylo špatný no.

Reagovat
stas87

tak a je to definitivne v hajzlu to uz inter vyhra a ten gol bol z jasneho ofsajdu pomezny

Reagovat
smazaný uživatel

OT,aký typ hráša je ten Tošič ?

Reagovat
stas87

behavy krajny zaloznik u nas v partizane jeden z najlepsie hodnotenych len zatial neviem aka bola jeho cena na srbsku ligu vyborny hrac len neviem ako sa presadi v anglicku ale vidicovi sa tiez neverilo a ak je to posila

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dva body, Inter alias 3 bod na cestě, uvidime co Barča večer. Škoda Hertha, na tu se mi nikdy nedaří

Reagovat
PJ

4 zapasy = 3 body, kdybych nebyl opatrnej a nedal dvojtipy na Schalke a Inter, mel bych 4 Hlavne ze minule sem to mel naopak, kdybych misto ostrych dal dvojtipy jak sem chtel, mel bych o dva body vic

Reagovat
stas87

OT:ten janko dal fakt 30 golov na jesen?neni to neaka chyba v texte?

Reagovat
stas87

GOOOOOOOOOLLLLLL!!!!titi 1:0 krasna akcia forza barca!!!!!

Reagovat
stas87

a uz je tam 2 fik a dalsi bod doma tze mam bod za schalke marseille barcu a chelsea a pokazil inter som spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dopadl dobře, mám další bodík ( Suchopárek znovu netrefil, holt aerodynamika dělá své ), na další bod zaděláno na Barceloně. Chrochtám blahem.

Reagovat
stas87

teba gratulujem mas dobre komenty a aj ti to vychazi ja som tiez spokojny aj ked som trochu naivne veril laziu na ten bod

Reagovat
PJ

Ja nestacim zirat, sest zapasu sest bodu, Kyslik te nebude mit rad, seberes mu rekord Ale fakt klobouk dolu

Reagovat
stas87

nehra sa tych zapasov 5?lebo everton aj real hraju zajtra a depor tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern proti Hoffenheimu hrál včera večer. V tipovačce čtenářů je místo toho La Coruna s Malagou.

Reagovat
stas87

aha tak to ja by som mal 5 zo 6 neako mi to nedoslo ale mohli tam dat iny zapas ako depor-malaga to je dost nevyzpytatelne

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se vysmát , já dumal nad Bayernem asi hodinu, hledal všechny možný informace, průběhy zápasů, Hoffenheim je v podstatě neznámej soupeř. Stejně Bayern vyhrál až v prodloužení, nechybělo moc a Suchopárek měl půl bodu - dával dvojtip, taky si nebyl jistej. Proti tomu La Coruna je lebedovej tip za deset minut. Ale nerozumím tomu "5 zo 6" - ty a všichni čtenáři mají jen pět zápasů, ten Bayern tipoval pouze muzajs a Honza Suchopárek.

Reagovat
stas87

sice su neznami ale bayern siel poslednou dobou od vitazstva k vitazstvu vacsi strach mam zajtra z evertonu a AV to je podla mna najtazsi zapas a ten bayern bol neskutocny haluz ale take vitazstva su ajdolezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim dnes 4 body, jeste mam 1 na barcu a vede 2:0 tak snad to vyde :)

Reagovat
honziss

Tak zatím mi ta hra Vabank Slávka Boury a Markéty Majerové ovoce nepřináší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta hra nevycházela ani Markétě a Slávkovi

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt hovado a nedát zas dvojtip na barcu, jasná 1 mi měla dojít, tak mám body 4, teď jsem zas na půlkách - 3,5....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcu dvojtip? Já to pálil na jedničku skoro hned, to mi přišlo docela jasný. Ale jasně, tipování je mimojiné o subjektivním pohledu. Ale vyšlo, ne?

Reagovat
herbage

4 bodíky

Reagovat
stas87

tiez

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já skoro taky. Kdyby bývali dali Nisáci ten druhej gól, tak bych měla 4. Takhle mám pouze 3. Ale dneska budu mít určitě další 3 body A jdu se na to vyspat

Reagovat
herbage

Takhle podcenit Marseille, ještě že to božský john nevidí Jinak ty tři body ještě dneska jsem nejprv nechápal, ale ono je už vlastně dneska, co?

Reagovat
smazaný uživatel

me too

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, já zírám, když se muzajska registrovala, tak jsem si myslel, že to bude jen takovej krátkodobej výkřik do tmy. Ale ona to vážně začíná žrát ve velkém. Tak jo, špatnej tip, no, ne vždycky se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim asi jako většina 4 body.. Škoda zariskování s Herthou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie muziho komentáre som si prečítal pred chvílkou,fakt sú dobré a vtipné...

Reagovat
One-Real

5 bodů !

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky :)

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky. Po dlouhé době se zadařilo, ale podobně na tom bude asi většina.

Reagovat
PJ

Taky bych mel, kdybych nedal dva opatrný dvojtipy Přště je zas nedam a zase budou remízy

Reagovat
smazaný uživatel

SUCHÝ PÁREK dobry příjmení

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš, Suchoš byl jeden z nejlepších obránců Slavie, velikej srdcař, i v repre si odkopal svoje. To byly časy, když ještě kopal Suchoš, to jsem měl ještě spoustu iluzí o životě.

Reagovat
smazaný uživatel

4 body, po včerejšku spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky...Škoda Schalke - Hertha čekal jsem remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj já.

Reagovat
smazaný uživatel

5body Ale pocitam ze plny pocet to bude

Reagovat
smazaný uživatel

4 body z 5ti je ještě v pohodě... čekal jsem,že Inter bodík ztratí. Ted Depor,Real a AV a jsem spokojen

Reagovat
Danny Larkin

Vítečně 6,5 bodů z možných 7. Teď už jen zbívá věřit Seville, že neprohraje.

Reagovat
Logan

Mhm, nebyt Younga tak mam plny pocet Uz jsem se radoval kdyz Lescott vyrovnal a ty paka jeste daji gol, omg wtf?

Reagovat
Danny Larkin

no já sem dal na neprohru Aston Villi a když Lescott vyrovnal tak sem si říkal dobrý aspoň nemusím litovat, že sem nedal dvojku a nakonec litovat musím, ale co už ten půl bod tam je

Reagovat
fantomas

Kruci ten Everton mě tak sere. Tři body jsou tuze málo..

Reagovat
božský John

bohužel 6/7...AV mi to zkazila

Reagovat
Logan

Jsme na tom stejne, remizka byla skvela

Reagovat
božský John

Vyhra Evertonu by byla lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

villa byla jasná spíš včera hertha

Reagovat
božský John

Hertha byla jasná spíš dneska Everton

Reagovat
božský John

ale jinak všechno:)....včera jsem viděl ódu na radost v podobě Barcy,takže parádní víkend(o slečně ani nemluvim:)

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo taky super ;) nicméně na dnešní villu to prostě nemělo, ale to bude tim, že tentokrát jsem byl zaujatej slečna ti taky udělala ódu na radost, jo?

Reagovat
fantomas

Vid, taky odvážlivec s dvoječkou na "tiketu"?

Reagovat
smazaný uživatel

všechny dvojky (inter, chelski, villans) mi vyšly ... kdybych jí dal na herthu, tak třeba přinese štěstí a máme plnej počet bodů, chjo

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů, celkem spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro 6 bod v podobě RM

Reagovat
Logan

Pro 7 bod v podobe RM *

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

pro 6. bod v podobe Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Fajne 7 bodu ze 7 zapasu :)) Jeste doufam ze mi vecer vyjde Real... Musi vyhrat aby udrzel krok s Barcou... Ta ho ale stejne za tejden smete

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem natom hůře... pouhých 5 ze 7, věřil jsem víc Evertonu kvůli únavě Aston Villy z UEFY a také Hertě...

Reagovat
One-Real

Reagovat
honziss

Slávku, tys mi to pokazil, pouhé tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodu ze 7 :\

Reagovat
smazaný uživatel

Taky... a o ten jeden jsi přišel tak, že jsi dal 1 na Everton, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo ale ted pridu i o 2

Reagovat
Danny Larkin

Výborně Sevilla už vede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak zatím mi vyšlo vše a zbývá mi už jen výhra sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že svůj nick sis vybral správně ;)

Reagovat
smazaný uživatel

No 6. bodu se asi nedočkám. 5 pro začátek..nooo.. lepší než drátem do oka

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam zatim 6 bodu a doufám že to real vyhraje no ale nevim po prvni pol.

Reagovat
Danny Larkin

no Real je najednou zničeho nic 3:3 doufám že už to neotočí

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze jo

Reagovat
Danny Larkin

no mám zatím 6,5 bodu a mám tam neprohru Sevilly a 7 bodů sem ještě nikdy neměl a pocit že sem všechno odtipoval dobře by taky nebyl špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda dal som X na zápas Realu...

Reagovat
Logan

Tak myslim ze Schuster se ani zapasu s Barcou nedocka

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co to bylo Real....6,5bodu nevyšel mi Real a půl bodu na Deportivu

Reagovat
Logan

Me Real a Everton ...1 a X

Reagovat
smazaný uživatel

real a hertha no, to jsem zvědavej, kolik lidí nakonec bude mít plnej počet ...se šesti body spokojenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme měli úplně stejný tipy, takže na konec, na to jak to bylo rozjetý, těch 6 bodů nic moc

Reagovat
Logan

Presne

Reagovat
honziss

Tak pouhé 4 body. Manko budu muset stáhnout v příštím roce.

Reagovat
PJ

Pet bodu, nic moc

Reagovat
PJ

Gratulace Muzajsovi, výhra 6:3 a vyrovnanej rekord Kyslíka

Reagovat
smazaný uživatel

Můj rekord zůstává nepokořen, protože v případě nastalé situace vždy rozhoduje bodový zisk soupeře.

Reagovat
PJ

Tak to si ještě rozmyslim, jestli tohle kritérium budu zohledňovat. Byl jsi letos hodnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebyla žádná plichta já zkusil tři - everton, schalke a lazio takže získaných 5 bodů, i tak je to můj rekord

Reagovat
smazaný uživatel

tak,tak, taky jsem ty plichty dal, akorát jsem ještě věřil Realy, že se zvedne. Takže slabejch 4

Reagovat
smazaný uživatel

ejjjjjjj mam 6

Reagovat
stas87

PJ ospravedlnujem sa tie moje komentare boly nanejvyse nevhodne uz sa to nestane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele