Thiago Silva má zlomenou lícní kost, nemusel by chybět dlouho

22.03.2014, 17:40
Aktuality
Paris Saint-Germain včera vyhrál 1:0 v Lorientu a znovu se přiblížil k obhajobě francouzského titulu, nepříjemností ovšem bylo zranění kapitána. Obránce Thiago Silva inkasoval úder do obličeje a podrobné vyšetření nakonec odhalilo zlomeninu lícní kosti...

Silva z utkání odstoupil ve 29. minutě po srážce s protihráčem Vincentem Aboubakarem a jeho místo na trávníku zaujal další Brazilec Alex. Zatím není jasné, jak dlouho bude Silva chybět, není ovšem vyloučen jeho start už ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea.

"Jeho stav nevyžaduje operaci. Doba léčení bude záviset na vývoji v následujících dnech," stojí v prohlášení pařížského klubu.

PSG má skvěle rozehranou francouzskou ligu a po třiceti odehraných zápasech má na čele tabulky jedenáctibodový náskok před AS Monaco, to má k dobru zítřejší zápas s Lille.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

stačila by i expreska...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem načo Blanc dava Silvu do takého zápasu... Mal by svoje opory šetriť

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán hraje vždycky :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele