TEVEZ SE S MANCHESTEREM NEDOHODL

05.07.2007, 20:04
Aktuality
Carlos Tevez popřel dnešní spekulace anglických médií o dohodnutém přestupu do Manchesteru United. Argentinský útočník se nyní plně koncentruje na své výkony na Copa America a další klubovou budoucnost hodlá řešit až po skončení jihoamerického šampionátu...

"Pokud jsem si vědom, tak jsem neobdržel žádné oficiální nabídky. Něco můžeme řešit až ve chvíli, kdy nabídka opravdu přijde. Skutečnost, že se o mě zajímají Real Madrid, Internazionale a Manchester United, mě činí obrovsky pašným," vzkázal Tevez z Venezuely.

Tevez sice neprožil právě ideální sezonu a po svém letním příchodu do West Hamu zůstával dlouho za očekáváním, nakonec se však stal hrdinou Upton Parku. Právě jeho góly totiž výraznou měrou přispěly k tomu, že se londýnský klub udržel mezi anglickou elitou.

Tevez není vůbec levným zbožím a jeho případný nový zaměstnavatel bude muset sáhnout hodně hluboko do kapsy. "Jestli budu muset zůstat ve West Hamu, bude to v pořádku. Jsem tam spokojený a lidé mě mají rádi," pochvaluje si Argentinec, jehož cena se pohybuje okolo dvaceti milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

to mi bylo úplně jasné..

Reagovat
HOST*mICHAL

SVĚRKOŠ SE VRACI DO BANIČKU BUDEME MISTŘI

Reagovat
HOST*boxi

ani hovno sparta vole

Reagovat
HOST*

dobrý vtip

Reagovat
Shevchenko

Ty si teda jelito.

1. Neumíš se podepsat.

2. Neumíš reagovat a pokud se směješ Tevezovi (což pochybuju) tak si pěkné pako.

3. Nemáš se čemu smát.

Reagovat
HOST*

směju se tomu že baník vyhraje ligu a tevez je jeden z nejlepších hráču

Reagovat
smazaný uživatel

tak baník ligu asi fakt nevyhraje, jeden hráč tým nedělá....navíc tušim, že odešli Besta, Střihavka a Klimpl....Tevez by měl jít do lepšího týmu než je WH, tam je sice nejlepší, ale nic tam nevyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si docela vyhrocenej typ, co?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Já bych chtěl Teveze nebot je to hodne dobry hráč ale na druhou stranu si říkám a co Rossi, Dong...ty taky cekaj na sanci, v tom pripade by musel odejit Smith se Sahou aby dostalui sanci oni a prisel Tevez......ale ríkam vám pojd k nám Carlosi jen pojd nebot s tebou budem jeste silnejsi

Reagovat
HOST*MilZed

Ja myslim ze mu Anglickej styl nesedi.....hodil by se tak do Spanelske ligy....nebo i do Francie do Lyonu....ae tam je dost dobrejch utocniku.....proste mu to nesedi podle me

Reagovat
HOST*

doufam že tam nepřestoupí protože nesnašim manchester a todle je muj oblíbeny hrač

Reagovat
HOST*

doufam že tam nepřestoupí protože nesnašim manchester a todle je muj oblíbeny hrač

Reagovat
HOST*Mich

Hlavne aby zustal Oli Solskjaer, ten nas dycky zachrani

Reagovat
HOST*

ze na te fotce (jen ta hlava - na te uvodni) vypada trochu jak baros

Reagovat
HOST*Gazza

Hah to je dost o pitchi clanek bo Tevez sa s United dohodl na hostovani, je to na skysports kokotci:)))

Reagovat
HOST*CeceFCB

Lenze on sa s nimi dohodol dnes a ta sprava je zo vcerajska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele