Tevez se chce v 28 letech vrátit do Boky

24.11.2007, 10:55
Aktuality
Útočník Carlos Tevez chce hrát na Old Trafford ještě čtyři roky, a pak se vrátí do argentinského klubu Boky Juniors. S třiadvacetiletým střelcem by přitom manažer Sir Alex Ferguson rád o nějaký rok navíc prodloužil smlouvu.

Tevez je ovšem rozhodnut, že se chce vrátit do Argentiny, do klubu, kde se začala rozvíjet jeho kariéra. "V 28 letech chci být v Boce. Mám s Manchesterem United smlouvu ještě na jeden rok. Proto bychom ji mohli prodloužit o čtyři roky, než se vrátím do Argentiny," cituje Teveze anglický list The Sun.

"Chci se vrátit do Boky na vrcholu a ne jako nějaký tlusťoch. Ale rád zůstanu v Manchesteru ještě několik let. Starají se tu o mě dobře."

Ferguson asi ještě neví, že od února se začne natáčet film o Tevezovi. Bude mapovat celý jeho život od Buenos Aires až po hraní v reprezentaci a Manchesteru United. "Film vypadá dobře, scénář byl napsán a od února se začne natáčet," prozradil argentinský útočník.

"Můj příběh byl pokaždé boj. Boj s každou malou věcí. Chci mladým lidem ukázat, čeho mohou dosáhnout. O tom je tento film," dodal.

Autor: Pavel Janega / The Sun

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chci se vrátit do Boky na vrcholu a ne jako nějaký tlusťoch. Ale rád zůstanu v Manchesteru ještě několik let. Starají se tu o mě dobře."

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

tlustoch už je ted tak nevim co dělá ..

Reagovat
smazaný uživatel

coze?tak to bych nerek,spis je namakanej a tebe by sfouknul jako svíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo čekali sme kdo se chytne... mysman vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas sedy zakal,nebo ho moc asi neznas,co repre a BOCA,asi moc nestihas a WEST HAM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele