TERRY SNÍ O TRÉNOVÁNÍ CHELSEA

02.05.2007, 17:48
Aktuality
John Terry zřejmě Chelsea jen tak neopustí. Kapitán londýnského klubu nemíní ze Stamford Bridge odejít ani po skončení své profesionální hráčské kariéry, jednou by se totiž rád stal novým manažerem Blues...

"Jednoho dne bych určitě rád manažeroval. Když jsme se bavili o mé smlouvě v Chelsea, mluvili jsme o devítiletém kontraktu s možnou opcí na trénování na jejím konci. To je cesta, kterou se chci vydat," prohlásil John Terry v rozhovoru pro sportovní program televizní stanice BBC.

26letý stoper se již několikrát nechal slyšet, že ze Stamford Bridge odejít nehodlá a v tuto chvíli podobně jako Frank Lampard vyjednává o prodloužení smlouvy. První jednání nedávno skončila neúspěchem, jen těžko se ale dá předpokládat jejich krach v podobě hráčova odchodu.

Terry nešéfuje jenom londýnské Chelsea, je totiž i kapitánem anglického národního týmu. V reprezentaci převzal pásku po Davidu Beckhamovi, jehož trenér Albionu Steve McClaren přehlíží a po svém nástupu do funkce ho ještě ani jednou nenominoval.

"Je to skvělý hráč. O výběru hráčů rozhoduje Steve McClaren, ale on stále patří do světové špičky, chválí Terry svého krajana, který se poslední dobou dostal do vynikající formy. Ani ta mu ale k návratu do národního týmu zřejmě nepomůže, Beckham totiž po letošní sezóně odchází do Los Angeles a odtud povede cesta do reprezentace jen hodně obtížně.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Fugas

9 let!!!!!! tak to chce odvahu podepsat takovejhle kontrakt ale proč ne? Terry je skvělej obránce a i v 35nebude o moc horší...

Jinak na lavičce Chelsea si ho dokážu živě představit

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu to teda nenabídl.

Reagovat
Shevchenko

Určitě lepší než Mourinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele