Terry by si na lavičku Anglie přál Mourinha

23.11.2007, 20:28
Aktuality
Obránce John Terry, který se dal zdravotně do pořádku, se domnívá, že portugalský taktik José Mourinho by byl skvělou volbou pro obsazení postu trenéra anglického národního týmu. "Bylo by skvělé s ním zase pracovat," uvedl.

Terry připustil, že odvolání Stevea McClarena špatně nesl. "Manažeři přicházejí a odcházejí," vzdychl. "Je mi Stevea líto. Byl první, kdo mi dal šanci vést národní tým jako kapitán."

Nyní se ale hledá jeho nový nadřízený, kterým by se mohl stát někdo, koho dobře zná: José Mourinho. Ten je tiskem a bookmakery označován za jednoho z nejžhavějších adeptů. Jenže bývalý kouč Chelsea prohlásil, že by tuto nabídku nepřijal. Společně s manažerem Arsenalu Wengerem totiž zastává názor, že by Anglii měl vést Angličan.

"José je fantastický manažer a rád bych s ním znovu pracoval. Pokud by trénoval Anglii, bylo by to něco fantastického," říká přesto nadšeně Terry. "Jsem si jistý, že by to tady měl rád. Kdo ví, jednoho dne se možná anglickým trenérem stane."

Mourinhovo angažování označili za nejideálnější řešení také manažeři Sunderlandu a Chelsea Roy Keane respektive Avram Grant. V jeho vstup do anglického národního týmu věří i Fabio Capello, jeden z uchazečů.

Terry je v pořádku, bude hrát

Stoper John Terry kvůli poranění kolena vynechal důležitý kvalifikační zápas s Chorvatskem, který rozhodl o tom, že Angličané nepojedou na EURO 2008.

Nehrál ani v posledních sedmi zápasech Chelsea, nyní je ale podle slov manažera Granta v pořádku a v sobotu proti Derby County nastoupí v základní sestavě.

Vedle něj pravděpodobně začne Alex, neboť bolesti zad trápí Ricarda Carvalha a na trávník se nepodívá čtyři týdny. Blues se budou muset obejít také bez útočníka Didiera Drogby, jenž si poranil koleno.

Autor: Pavel Janega / skysports.com, chelseafc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
frank

Já bych si ho taky jako trenéra Anglie přál, ale pochybuju, že se to stane

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

normálně jsem se skoro rozbrečel..

Reagovat
smazaný uživatel

ten konec je neskutečný..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechci aby tam sel... on by totiz s takovyma hracema mohl dokazat neskutecne veci..

Reagovat
smazaný uživatel

kde nic není ani smrt nebere

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by tam ty manekyny prohnal a proredil,jsou za nim vysledky a to ANGLIE POTREBUJE JAKO SUL,dat mu sanci horsi to snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Svata pravda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele