TERRY BY REPREZENTOVAL I ZADARMO

28.03.2007, 16:59
Aktuality
Nejenom na hlavy českých reprezentantů se po sobotním kvalifikačním vystoupením snáší ostrá kritika. V nemilost veřejnosti upadli také Angličané, kteří jenom remizovali v Izraeli. Postoj veřejnosti hodně mrzí především Johna Terryho, ten odmítá spekulace o hraní jenom za peníze a klidně by reprezentoval i zadarmo...

"Hodně to zamrzí, když slyšíte lidi říkat takové věci. Když jste na hřišti a snažíte se udělat všechno pro vítězství, potom vás tohle úplně odrovná. Peníze jsou pochopitelně fantastická věc, ale už když jsem byl mladý, tak jsem několikrát hrál zadarmo a můj přístup se od té doby nezměnil. Vezměte mi peníze a na zítřejším tréninku stejně budu jako první" prohlašuje kapitán Albionu.

Angličané si remízou v Izraeli opět zkomplikovali situaci ve skupině E. Na třetím místě ztrácí tým vedený Stevem McClarenem na druhé Rusko tři a na první Chorvatsko již pět bodů. Ostrovní fanoušci a média v neděli hráče obvinili, že do zápasu nedávají všechno, to však Terry popírá.

"Lidé by měli vědět, jak se cítím, když mám hrát za národní tým. Je mi skvěle už ve chvíli, kdy si balím věci na sraz, tak moc to pro mě znamená. Neexistuje nic, co by mně nebo moji rodinu činilo více pyšným, než obléknout reprezentační dres. A stejné je to i u ostatních hráčů. Někteří si myslí, že během plnění reprezentačních povinností myslím jenom na Chelsea, to není pravda. V tu chvíli mi jde jenom o národní tým, na výkony v klubu se plně soustředím až po návratu do Londýna," pokračuje ve své obhajobě spoluhráč Petra Čecha.

Angličané mají první šanci na nápravu reputace již dnes večer, kdy se na Olympijském stadionu v Barceloně střetnou s Andorou.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1157)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele