Terim: S Řeckem nesmíme prohrát

15.10.2007, 17:05
Aktuality
Na velkou blamáž si zadělalo Turecko. Reprezentanti země půlměsíce v posledních týdnech remizovali s Maltou a Moldavskem a značně si tak zkomplikovali cestu za postupem ne ME 2008. Ve středu doma přivítají Řecko a trenér Fatih Terim moc dobře ví, že si jeho tým nesmí dovolit prohrát...

"Zápas s Řeckem nesmíme prohrát," uvědomuje si Terim.

"Možná jsme v krizi, ale stále jsme na druhé příčce s osmnácti body a na Řecko se připravíme nejlépe, jak to bude možné," dodal dále kouč turecké reprezentace.

Turecko během pěti týdnů ztratilo čtyři povinné body. V září nejprve senzačně remizovalo na Maltě, v sobotu si pak přivezlo pouze bod z Moldavska. Zaváhání Turků využilo Norsko, které stáhlo manko na pouhý jeden bod a k dispozici má navíc domácí zápas.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Slejdy

bude jeste zajimave asi 10 na turky ..

Reagovat
smazaný uživatel

řecko neprohraje

Reagovat
Slejdy

asi remíz

Reagovat
smazaný uživatel

mám čistou jedničku, tak mě nenaserte

Reagovat
HOST*

chlapci to je cisty kriz

Reagovat
HOST*

0-0 jasná remíza je to 100%jasný si tu jedničku předělej dokud je čas

Reagovat
HOST*Biro

Bude to derby jak oci, tazko predvidat vysledok, mne sa vidi realny under3, skusim aj X na polcas, ale turci maju noz na krku, budu hryzt

Reagovat
Slejdy

nj nuz na krku mozna maji...ale hlavne fans maji urco i nejake noze nachystane uz

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*Kennz

turci musej, ale jsou horke hlavy a recko to zabetonuje jako kdyz jsme proti nim hrali my...takze kdyz uz tip, tak na remizu

Reagovat
HOST*

Jednicka jak z nosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsměch sklidil trenér tureckých fotbalistů Fatih Terim, kterému příliš nevyšel záměr utajit před soupeřem přípravu na středeční kvalifikační zápas proti Řecku. Uzavřený trénink naplánoval svému týmu na stadion Besiktase Istanbul a pozapomněl přitom, že na řecká výprava se ubytovala ve vedle stojícím hotelu Ritz-Carlton.

Kouč evropských šampionů Otto Rehhagel tak mohl tajnou přípravu domácích pohodlně sledovat přímo z oken svého apartmá. Z balkonů se podle tureckých médií dívali na trénink i někteří řečtí hráči a funkcionáři. List Fanatik označil Terimův tah za velkou taktickou blamáž.

Reagovat
HOST*Kennz

"Zápas s Řeckem nesmíme prohrát," uvědomuje si Terim.

me nerikejte, ze postoupi Norsko?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele