Terim chtěl skončit, nakonec povede Turecko dál

01.07.2008, 18:55
Aktuality
Fatih Terim dál povede reprezentační tým Turecka. Zkušený trenér chtěl původně po Euru skončit, nakonec se rozhodl úplně jinak. S tureckým svazem dokonce o dva roky prodloužil smlouvu, ta nyní platí až do roku 2012.

Turecko se stalo jedním z překvapení Eura, kde dokráčelo až k bronzovým medailím. V semifinále proti Německu navíc v jeho neprospěch hrála velká marodka a karetní tresty.

Trenér Fatih Terim už v průběhu turnaje avizoval, že po Euru nejspíš skončí. Měl údajně nabídky z Itálie, kde už dříve Fiorentinu a AC Milán, nakonec se rozhodl zůstat.

"Terim zůstává na svém postu a tým povede do kvalifikace mistrovství světa 2010," stojí na webu Turecké fotbalové asociace. "Na schůzce jsme se dohodli na prodloužení smlouvy do roku 2012." Dosavadní Terimova smlouva byla o dva roky kratší.

54letý Fatih Terim vede tureckou reprezentaci od roku 2005. Poprvé byl na lavičce národního týmu v letech 1993-1996.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvělý trenér, jen tak dál !

Reagovat
terry

Ne vsude by mu to takhle slo.. Turci totiz maji takovou mentalitu a povahu, ze se nevzdavaji a hraji az do konce - on je jeste burcuje apod. Napr. z Cechu by tohle asi nedostal.

Kazdopadne sympaticky trener.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele