Ten Cate chválí Atlético

03.08.2007, 13:51
Aktuality
Bývalý asistent kouče Franka Rijkaarda v Barceloně a současný lodivod Ajaxu Amsterdam - Henk Ten Cate prorokuje Atlétiku Madrid skvělou sezonu, podle něj se dokonce madridský klub porve o ty nejvyšší příčky v Primera División.

Ten Cateho tým se s Atléticem Madrid střetl ve čtvrtek večer na turnaji v Amsterdamu. Ajax zvítězil 2:0 brankami Gabriho a Sneijdera. Atlético ve v tomto duelu muselo obejít bez dvou nových akvizic – Diega Forlána a José Antonia Reyese.

Trenér holandského týmu po utkání nešetřil superlativy ke svému soupeři. "Mám ohromnou úctu k jejich týmu. Atlétiko překopalo tým skvělý nákupy, ale stále můžou počítat s tolika skvělými hráči. Atlétiko bude tento rok jedním z nejsilnějších týmů ve španělské lize. Proto je tento výsledek pro nás tak důležitý."

Ke svému týmu řekl: "Vstřelili dvě branky, které byly velmi důležité a výborně provedené. Branka Sneijdera byla nádherná, ale naše první trefa byla také velmi zajímavá, když ji pomohlo vytvořit hned několik hráčů. Hráli jsme dobře, ale Atlético nehrálo o nic hůř. Pro nás je nejdůležitější fakt, že jsme před Ligou Mistrů nenasbírali žádná těžká zranění. Právě proto jsem dnes do utkání nepostavil Jaapa Stam,"

Atlético Madrid před touto sezonou přivedlo Luise Garcíu z Liverpoolu španělský talent z Pamplony Raúla Garcíu, ostrostřelce z Villarrealu Diega Forlána. Na post dvojky získalo z AC Milán Christian Abbiati, Cléber Santanu donedávna hajícího barvy Santosu, Diego Silvu z portugalské Bragy. Aby toho nebylo málo, za rekordních 20 milionů eur přišel do klubu Simao a poslední tváři v klub se stalo José Antonio Reyes.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*GEGE

kéž by

Reagovat
HOST*

Přál bych Atleticu co nejlepší umístění ale aby to nebylo jako sezony předtim

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky...tak na 5-6.misto urcite mají

Reagovat
HOST*Simao11

Athletico mána TITUL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně to nechápu.. Atleticu hodně fandim, ale má nabitej tým jako svině ve všech řadách a pořád nehraje nahoře jak by měla..

Reagovat
HOST*CeceFCB

vzdy kazdí prorokuje uzasnu sezonu a vedenie vyhlasuje boj o vsetky mozne aj nemozne titul, ale potom "SKUTEK UTEK" a na konci seozony bez trofeje.

Reagovat
Shevchenko

Vůbec bych se nedivil, kdyby skončili tak desátí.

Reagovat
HOST*CeceFCB

ale ubohost Ramona Calderona je uz taka velka, ze sa opät zameral na Andresa Inestu i ked Joan Laporta jednoznacne povedal, ze neni na predaj a aj samozny hrac mysli len na Barcu a chce tam zostat mnho rokov. Bud je ten dement nechapavy alebo sa snazi len a len provokovat

Reagovat
smazaný uživatel

co řešíš, oni tímhle nesmysleným oslovováním neprodejnejch hráčů ztratí fůry času a čas jim pak bude chybět na vyjednávání opravdovejch nákupů a zase se dočkáme dalšího Pepého za 30 ...

Ale jinak je Calderon opravdu ichtyl . Já nevím, ale Realu se fakt drží divní lidi - Sanz, Peréz a teď Calderon. Anebo je to v tom, že ti lidi "zblbnou" až po příchodu do klubu ...?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ta druha varianta , Real ma na vsetko a vsetkych velky vpliv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele