Tavecchio zůstává prezidentem italského fotbalu

06.03.2017, 18:48
Aktuality
Prezidentem italské fotbalové federace zůstává i na další čtyři roky Carlo Tavecchio. Ten ve všech třech kolech hlasování porazil svého jediného soupeře Andreu Abodiho, když obdržel takřka 55 % hlasů...

Italský fotbal bude mít nadále stejného prezidenta. Tím zůstává Carlo Tavecchio, který je ve funkci od roku 2014, kdy vítězstvím ve volbách nahradil Giancarla Abeteho, nyní získal důvěru na další čtyřleté funkční období.

Již 73letý funkcionář měl ve volbách pouze jednoho jediného protikandidáta, tím byl šéf druhé nejvyšší italské ligy Andrea Abodi, ten však nevyhrál ani jedno kolo hlasování.

Tavecchio, který při minulých volbách porazil bývalého italského reprezentanta a dlouholetou oporu AC Milán Demetria Albertiniho, opanoval všechny tři hlasovací kola, celkem pak dostal takřka 55 % hlasů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Pettirosso

AC by mělo po něm jít jak pes po uzeným.

Reagovat
Airus

AC by se asi hodil

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/99312/%E2%80%98higuain-cost-napoli-champions-league%E2%80%99

Ten bude o Gonzalovi mluvit ještě i na smrtelné posteli.

Reagovat
olis

ale ma pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Jako jak se to veme. Sezóna běží celý rok a nepřijde mi moc fér to celé hodit jen na tu penaltu. Neapol prohrávala 0:2 a Higuaín to vyrovnal, po té penaltě to bylo pořád 2:2 a 15-20 minut do konce. Ale to máš těžké, kdyby Pipita zůstal v Neapoli, tak na to ADL kouká jinak, asi i ty a určitě i já.

Reagovat
olis

tak on ma tu sezonu celkovo dost slabu, zahadzoval toho ovela viac ako teraz alebo aj minulu sezonu, keby zostal tak samozrejme ze sa na to pozera inak s tym suhlas, najviac ma prekvapil s tym Callejonom, o tomto sa pisalo v mediach uz par mesiacov dozadu, druhy hrac ktoreho chcel prec mal byt vraj Albiol, dost ma to prekvapuje ze ma niekto vobec pozicii hraca resp. jeho agenta drzost taketo nieco co i len naznacovat a este viac ma prekvapuje ze prave Callejon a mozno Albiol, som si myslel ze oni traja tam drzia pokope ako byvali hraci Realu a nespokojny mohol byt skor s Insignem a podobne, no co uz, dnes uz clovek musi cakat vo futbale naozaj len ho najhorsie ak nechce byt sklamany...

Reagovat
Pinturicchio

Právě, že by hráče, s kterýma se zná z Realu, chtěl pryč? Navíc ani jeden z nich nebyl pro Higuaína konkurence, když hrajou jiné pozice. Novináři jsou schopní vymyslet neuvěřitelné sračky (pokud by to ale pravda byla, tak to samozřejmě špatně je a je to hnus).

S tou poslední větou souhlas, růžové brýle dolů, protože pak je člověk akorát zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

De Vrij do Interu, Manolas do Interu. A nakoniec sa vrati len Ranocchia z Hull City

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
celestial-

De Vrij by bol pecka, len on je bohužiaľ dosť sklenený a pri našom šťastí bude viac v sádrovni ako na ihrisku .. snívať však môžeme

Rano sa už podľa mňa nevráti (teraz neviem, majú angláni nejakú opciu v prípade prestupu, či sa jedná vyslovene len o hosťovačku?) tak či onak, on pôjde preč, aj keby sme ho mali odviesť na fúriku

Reagovat
Koubinhor

rano se někde vyjádřil, že by chtěl ve výHullu zůstat

Reagovat
Deki

Lazio chce 30, ačkoli bude mít smlouvu už jen na rok navíc je skleněnej

Reagovat
Pipo123

Dame vam nasho najlepsieho obrancu zadarmo ked je o neho zaujem v PL, zdravie mu zatial drzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hlavně absolutně nepochopil toho Sainsburyho.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani on sam asi :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele