Tapia: K záchraně budeme potřebovat ještě dvanáct bodů

22.01.2009, 16:52
Aktuality
Jedním z příjemných překvapení letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže je Malaga. Nováček Primera Division byl spoustou odborníků pasován na žhavého kandidáta na sestup, místo toho bojuje o poháry. To však nic nemění na původním cíli, kterým i nadáleje záchrana...

"Všichni chceme porazit Atletiko a ještě více se tak vzdálit spodním příckám. Ale nemyslím si, že je správné hledět stále směrem pod sebe. Naší nejvyšší prioritou každopádně stále zůstává záchrana. Matematika je jednoduchá, k setrvání potřebujeme podle mého názoru ještě dvanáct bodů," myslí si trenér Antonio Tapia.

Primera Division za sebou má první polovinu sezony, kterou Malaga odstartovala porážkou 0:4 na hřišti Atletika Madrid. Od té doby všem šly výkony klubu hodně nahoru, vyhrál polovinu z následujících devíti zápasů a silný je především doma - před vlastními fanoušky semůže pochlubit čtvrtou nejlepší bilancí ze všech dvaceti účastníků ligy.

"Oproti tomu prvnímu zápasu chceme předvést lepší výkon a samozřejmě uhrát lepší výsledek. Atletiko nás tehdy přehrálo a zaslouženě zvítězilo. Nyní plánujeme pomstu, samozřejmě jí chceme dosáhnout legálními a sportovními prostředky," vyhlíží Tapia víkendový duel.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Lojd

Vypadá jak stréc Laco

Reagovat
smazaný uživatel

Takove tymy ktere se dostanou z druhe ligy do nejvysi sou mi sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

Např.: Hoffenheim

Reagovat
homeles8

Hull

Reagovat
Lojd

minuló sezonu Nancy. a co taková Mladá Boleslav?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky taky ale jejich výsledky jdou dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

"Od té doby všem šly výkony klubu hodně nahoru, vyhrál polovinu z následujících devíti zápasů ..." - vyhráli polovinu z devíti zápasů, hmm ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je polovina z devít??? čtyři a půl...???

Reagovat
smazaný uživatel

stavte sa so mnou ze tento rok sa zachrani a nabuduci rok bude ako napr Zlate moravce....minuly rok skoncili myslimze 6te a teraz su 11te o 2body rped AB mam pocit...a to iste caka aj hoffenheim i ked tomu dama tri sezony hull a stoke...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele