Takový test jsme před Eurem potřebovali, řekl Martínez po remíze s Českem

28.03.2021, 10:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
Beči

"Je to moderní tým, na který se dobře dívá," prohlásil Martínez.

Ještě před nedávnem by takové tvrzení bylo hodně odvážné. Ale ona je to vlastně pravda. My jsme opravdu začali hrát dost pohledný fotbal, směrem dopředu jsme kreativní a nebezpeční a není to žádný prešovský beton na brejky.

A nutno říci, že těžíme hlavně ze Slávky a Trpišáka. Hra repre mi hodně připomíná právě projev Slávky (což dává smysl, když polovina sestavy je právě z toho týmu). Jako Sparťanovi se mi to neříká lehce, ale jsem za to vděčný.

Samozřejmě svůj nepopiratelný podíl na na tom má i Šilhavka, který dal týmu koncepci, směr a hlavně nezkouší nesmysly a staví na to, v čem jsme silní. Jen tak dál

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Ještě, aby se k tomu přidala Sparta a bude to nádhera

Reagovat
Beči

Reagovat
OTASi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
Losinho

Škoda tragéda Čelůstky a Bořilova břevna. Belgie celkem zklamání.

Reagovat
Beči

Nechápu, proč by Čelůstka měl být tragéd.

Jednou neubránil famózního Lukaka. Jinak žádné chyby neudělal a své si odvedl. Chtěl bych vidět tebe, jak bráníš rozběhnutou téměř dvoumetrovou a stokilovou horu svalů, která je na tom navíc i technicky neskutečně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To me vzdycky dostane jak nekdo napise ,,chtel bych videt tebe" Tady chces srovnavat amatery a profesionaly jo?

Reagovat
Beči

Ne, ale jsou hráči, kteří se prostě brání opravdu špatně, ať jsi na jakékoliv úrovni. A Lukaku je od míče téměř neodstavitelný, když se s ním rozběhne.

Reagovat
h8_sfatto

Krmenčík a Čelůstka hráli dobře, ale tady někdo stále jede kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět tebe nebo Bohuša....s třema děckama...kdyby za tebů přišli, jestli vstůpíš.

Reagovat
mistr129

A to jak si tam "zpracoval" dlouhý míč tak že ho sklepnul Lukakovi do běhu, nebo geniální rozehrávky naší obranné řady, to se nestalo? Neříkám že je tragéd a snad se zvedne a bude na euru hrát, ale včera jednoznačně nejslabší na hřišti. Následován Kúdelou.

Reagovat
smazaný uživatel

No... mě teda popravdě pálili oči z Krmelce. Neříkám že by byla Vydra výhra nebo Pekhart. Ale je hrozně znát že kromě Shicka tam nemáme žádnýho útočníka kterej snese přísnější měřítko... podle mýho by včera odvedl lepší práci i Kuchta. Ale Jarda ví co dělá, tak to respektuju.

Reagovat
Fernando_Torres

Jak Krmelce moc nemusím, tak včera byl naopak skvělej, podržel spoustu míčů a i dopředu byl vidět, třeba ta jeho akce zakončená střelou do tyče, to mělo světový parametry...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Axelrose

Přesně, jak tam udělal tu kličku na velkým vápně. Na to jsme si museli dát panáka, to se (hlavně u něj) moc nevidí.

Teď mi psal kamarád, že se mu o tom v noci zdálo.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul asi v 25 minutě potažmo druhý poločas někde v 48, takže jsem určitý pasáže minul. Ale z toho co jsem viděl mě Krmelec strašně točil

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
kilobyte

Je docela vtipné, že dva nejslabší hráči na hřišti dovolili jednomu z top útočníků na světě jen jeden gól.

Reagovat
mistr129

Jak říkám, nepovažuju to za tragický výkon, ale ostatní na hřišti zkrátka předvedli lepší. A jen jeden gól to byl i díky dobré práci dalších defenzivních hráčů. Holeš famózní výkon, Souček s Bořilem taky hodně slušně a Coufal slabší než je jeho standard, ale furt solidní.

Reagovat
kilobyte

Tam my jsme hlavně předvedli výborný týmový výkon. Na stoperech máme asi nejmenší kvalitu a navíc Belgie má top útok. Bylo jisté, že když nějaký hráč nepředvede tragický výkon, tak budou stopeři vypadat nejhůř.

Čelůstka tomu taky moc nepomohl, ale v tom souboji s Lukakem to měl dost těžké. Tam se ho měl snažit vytlačit a nechodit před něj. Jenže Lukaku by z toho udělat střelu i tak.

Reagovat
mistr129

Přesně jak říkáš, asi chápu že nyní hrál vyzkoušený Čelůstka, ale doufám, že na euru už to tak nebude. A že se nechal obehrát mi nevadí, ale vždyť on se tam po té druhé zasekávačce otočil zády a vůbec nemohl na Lukakua vidět.

Reagovat
kilobyte

Jenže to je důsledek toho, že se dostal do nevýhodné pozice. Kdyby se otáčel k němu, tak zase ztratí rychlost a Lukaku se dostane před něj. Tam se ho měl snažit vytlačit do strany, což se za prvé těžko vyhodnocuje v té rychlosti a za druhé vytlačit takového hromotluka je těžké.

V lehčím zápase snad vyzkouší Zimu.

Reagovat
dave30

Co udělal po druhé zasekávačce bylo již úplně jedno. Navíc kdyby se otáčel na druhou stranu, tak mu to Lukaku klidně sekl ještě jednou a zakončoval by z prostoru penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

treba prave ten famozni holes tam mel nekolik podobnych chyb jako celustka jen z toho nebyl gol, treba kdyz skluzem prihral souperi, a pak to musel hasit vyclik nejlepsim zakrokem dne..

Reagovat
mistr129

Tam to hrál na dlouhou nohu, vůbec štěstí že na to dosáhl, Tomu předcházela chyba někoho jiného (Coufala tuším). Holešovi bych při tom skluzu nevyčítal vůbec nic

Reagovat
Mr.Mike

Me se teda nelibil v obou zapasech ted i kdyz vcera to mel tezky.. I ve Sparte posledni zapasy nebyl uplne bezchybnej

Reagovat
Losinho

Za Estonsko hrála jaká hora svalů? Nebo několik jarních zápasů proti Spartě?

"Chtěl bych vidět tebe" - točil bych se tam podobně a proto taky v tý repre nejsem.

Reagovat
Spalovač šancí

Nikoliv jednou. V první půlce mu taky pláchnul, mimochodem kvůli tomu, že si nebyl schopen zpracovat, ani odkopnout poměrně jednoduchý míč. A i v jiných situacích nebyl úplně jistý. Dokud byl v Turecku, hrál v repre lépe. Ale úplně děsné to taky nebylo, taková slušná 3

Reagovat
Nuno čomes

Jestli počítá s Celustkou dále do základu, tak to je vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, slávistický fotbal je tam vidět... a k tomu ještě nadstandardní hráče v podobě Schicka, Jankta apod. Typ těhle hráčů trpisovskemu trochu chybí a v repre se ta náročná hra Slavia a technicky dobré vybavení hráči ze zahraničí skvěle doplňují.

Reagovat
kylo ren

Hlavně to neposrat s walesem

Reagovat
REPLIKATOR

Toho se právě bojím

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhezčích fotbalů české reprezentace

Reagovat
Spalovač šancí

Je pravda, že Trpišovský naučil Slávisty vykombinovat se z přehuštěného prostoru a když se k tomu přidá Barák, který má neuvěřitelný přehled a nebojí se otočit s balónem, zkusit 1 na 1, tak se na ten fotbal i docela dobře dívá, minimálně v té přípravné fázi. Je-li k dispozici Schick, tak se kvalitní kombinace a kontrola míče posouvá i blíže k vápnu. Takže v zásadě je potřeba vyřešit jen stopery + jednoho útočníka zabijáka. Ale třeba se Krmenčík ještě trošku více hecne.

Reagovat
cubinho

Mým snem je, aby spolu na stoperské dvojici hráli Krejčí s Králem, ale to je asi nereálné. Král tma začínal a vím, že raději hraji v záloze. Ale kolikrát, když hráli Král se Součkem spolu v záloze, zahráli nějak skvěle? Krejčí se mi líbí ještě více než Zima. A s Králem by tvořili neuvěřitelně tvůrčí a zároveň tvrdou dvojku.

Reagovat
dave30

To je možné, ale já silně pochybuji, že by Šilhavý na soustředění před EURO šel do takového rizika a zkoušel stoperskou dvojici z hráčů, kteří stopera celou sezónu nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Známkování ve Sportu je úplně mimo Krmelec, Barák, Souček, Bořil, Kúdela 6, Coufal 5 a hlavně až do vystřídání snad nejlepší hráč Jankto taky jenom 6. WTF

Reagovat
Acrocephalus

Estonsko nám dalo 2 góly, Belgie 1. Estonsko B > Belgie A.

Reagovat
ratusek

a to hrálo ještě béčko nebo céčko Estonska

Reagovat
Pharrell

Reagovat
madridcan

Ace Ventura, Pet Detective. And YOU must be the Monopoly guy! Hey.

.....Thanks for the free parking.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele