Takové týmy bychom na domácím stadionu měli porážet, ví Allofs

17.09.2008, 20:40
Aktuality
Werder Brémy o víkendu premiérově v nové sezoně získal tři body a výhru nad Energií Chotěbuz měl potvrdit ve včerejším duelu Ligy mistrů. Soupeřem mu byl kyperský mistr a nováček soutěže Anorthosis Famagusta, který se v Německu postaral o senzaci. Zápas skončil remízou 0:0 a sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs byl hodně zklamán...

"Jsem hodně zklamán. Takové týmy bychom na domácím stadionu měli porážet. Nehráli jsme koncentrovaně tak, jak se na Ligu mistrů sluší. Famagustu jsme nedostali pod dostatečný tlak a její hráče tak nepřinutili dělat chyby. Na evropské scéně podobným způsobem prostě nemůžete hrát," kritizoval Allofs své mužstvo.

Werder měl po většinu zápasu územní převahu a vypracoval si několik gólových šancí. Zakončení často vycházelo na Claudia Pizarra, který ovšem neměl svůj den a ani jednou nedokázal rozvlnit síť. Podobně na tom pak byli i jeho spoluhráči, ke vstřelení branky nepomohla ani nasazení Sanoga a Almeidy.

Brémy vyhrály jenom jeden z pěti soutěžních zápasů nové sezony a ani o víkendu je nečeká nic snadného - ve šlágru německé nejvyšší soutěže se svěřenci Thomase Schaafa o víkendu představí na hřišti Bayernu Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to ma teda pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, koho chteji porazet... ale porad lepsi plichta a bod nez prohra a nic (viz AS)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neúspěch o Werderu jsem čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Takove tymy musej porazet i venku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele