Takové chyby dělají čtyřleté děti, říká Guti

25.02.2008, 11:54
Aktuality
Real Madrid si komplikuje cestu za mistrovským titulem a na čele tabulky španělské nejvyšší soutěže má na druhou Barcelonu k dobru již pouze dva body. Bílý balet včera na domácím stadionu podlehl Getafe 0:1 a jeho záložník Guti neváhal s kritikou sebe i svých spoluhráčů...

"Gól byl výsledkem naší chyby, kterých se dopouštějí čtyřleté děti. Je nepochopitelné, že se něco podobného stává v Realu Madrid. Nemůžeme si dovolit ztratit tři body takovýmto způsobem, zvláště když kontrolujeme zápas a pro soupeře je pak obrovsky snadné dát branku," prohlásil Guti.

Jediná branka na Santiago Bernabeu padla v 64. minutě a bude se o ní ještě hodně dlouho mluvit. Síť nejprve rozvlnil domácí Arjen Robben, jenomže jeho trefa nebyla kvůli předchozímu ofsajdu uznána. Getafe neváhalo s rychlou rozehrávkou ve chvíli, kdy většina hráčů Realu Madrid oslavovala branku nizozemského spoluhráče, dostalo se do přečíslení čtyři na dva a Uche celou akci zakončil přesnou střelou.

Úřadující španělský šampion se poslední dobou trápí a z posledních pěti soutěžních zápasů hned čtyři prohrál. Toho využila Barcelona, která po povinné výhře nad Levante stáhla náskok Realu na pouhé dva body.

Na rozhodující moment zápasu Real Madrid - Getafe se můžete podívat zde

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je dobře, že to přiznají

Reagovat
Slejdy

tjn

Reagovat
barcelonista

Jj aspoˇm, že to...

Reagovat
Staenly10

To je fakt. Ale nevim co se to ted s Realem deje. Doufam ze to nepokazi a tu ligu vyhraje.

Reagovat
Devil

V boji o titul to bude jeste zajimave , coz je jen dobre .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nemusí ani Real nic přiznávat, protože gól to byl naprosto regulérní.

Reagovat
alias

Viděl jsem závěrečných 35min a Real si za tu dobu nevytvořil snad jedinou vyloženou šanci a ten gol byl zcela regulérní.

Reagovat
honziss

No přiznal to Guti. Jeden z mála rozumnejch v Realu. Chci slyšet komentář Schustera, ten bude tvrdit že to nebyl regulérní gol..už ho slyším Getafe to ale zahrálo perfektně, opravdu pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

sebekritika v Madridu ...? Nevídané. Chválím

PS: neřekl to Guti jen proto, že on nebyl mezi těma troubama, co u praporku slavili ...?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně jsi to neviděl, protože on s Heinzem jediní běželi zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pravda, Guti "prohrál" souboj na půli. Čili kdožeto je trouba?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, protože neumíš číst.

"neřekl to Guti jen proto, že on NEBYL mezi těma troubama, co u praporku slavili"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

parádní "vlastňák", erdevítko. Pěkně jsi se odpálil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky yardově příspěvku jsem se nesoustředil na tvůj a pozorně jsem si jej nepřečetl, moje chyba.

Já se sice odrovnal díky nepozornosti, ty v souhrnu díky "Kyslíkově komplexu", kdy si z příspěvků vybíráš co se ti hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jiného si měl z toho tvého jednovětného příspěvku vzít? To jsme vážně zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednovětného příspěvku? Co to plácáš blázne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nechápeš, ach ta krutá hloupost.

Upozorňuji jen na to, že kdykoli na cokoli upozorníme, ty řekneš "vybral sis, co se ti hodí", což je oPravdu komické.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to pravda? V souhrnu si Jirka vybral jednu větu z celého příspěvku a argumentoval jí. Děláte tohle obvykle.

Hodím ti to sem, aby sis to připomněl:

Jirka: "Proto naprosto neberu, když se vymlouváš, že špatnou formu vašeho mančaftu způsobilo zranění dvou hráčů" <=>Já: "Nezvládli jsme se tento měsíc vypořádat se zdevastovanou obranou, k tomu pár nešťastných proher a forma je pryč." (tahle věta ti odpovídá na první i druhou část tvýho - nevím čeho snažícího se - příspěvku). Tvá snaha převést diskuzi na "dva hráče", kteří zavinili všechno, je sprosté vymýšlení si."

To je vytržení jedné věty z kontextu, prostě hnus. Jirka to pochopil (protože neodpověděl, neměl co), ty ne, nepřekvapuje mě to. Živ si své ego dál beze mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jaké vytržení z kontextu, uvádíš zranění a fcbéčko to nebere, jasné jak facka, taky proč by to bral. No ale tak když je tady tahle věta tvoje stéblo, tak co čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vymýšlíš s, tohle je první příspěvek, na kterej reagoval:

Prosím Tě kdo je podělanej z Barcelony? Nezvládli jsme se tento měsíc vypořádat se zdevastovanou obranou, k tomu pár nešťastných proher a forma je pryč. Ale nikdo není posranej z Barcelony, my nejsme ti, co musíme dohánět. My to máme stále ještě ve svých rukou (tvůj trapas z opačným tvrzením mě rozesmál). Však uvidíme až se vrátí opory týmu nebo nejlépe na konec sezóny.

Víš co, nereaguj na mě prosím, je to kolotoč lží a falešností, k tomu (yardo použiju tvý spojení s dovolením) tvůj známý komunikační labyrint mě absolutně nezajímá, protože z něj vyjde ve drtivě většině případu velký hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já na tebe budu reagovat, proč bych nereagoval, stačí, když si budeš dávat pozor a budeš u příspěvklů přemýšlet. Pak mi třeba nebudeš psát o tom ,jak se mi směješ, když jediný problém byl, žes mě vůbec nepochopil (to snad přiznáš teď, když jsem ti to u souhrnu objasnil).

Když budeš jako inteligentní člověk, já nebudu nic roztáčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě fascinuje, jak mi tady říkáš, že já jsem něco nepochopil, když je snad očividné a musí to být samozřejmé i tobě samotnému, kdo z nás dvou je na tom s chápáním hůře, to zkrátka nemůžeš popřít. Můžeš si tady narážet na ego a podobně, ale chápání je naprosto jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost! Narážím na ego, protože tvoje chování zavání až jednou formou schizofrenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, ať si na ego klidně narážíš, to mi je celkem fuk a experta na psychologii jako jseš ty o opaku nepřesvědčím. Ale prosím nehraj si tady na toho chytřejšího a neříkej mi, co jsem já nepochopil. Já mám možná schizofrenii, ale ty jseš z nás dvou rozhodně ten hloupější.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní zhodnocení, na pychologa si tu hraješ ty, když srovnáváš po interenetové diskuzi, kdo je hloupější. (to by mě zajímalo jaký máš parametry pro takový hodnocení; vycházíš z velkýho kulovýho, protože o mě nic nevíš ).

Napsal jsem, co jsem napsal. Každej si o tom udělá svůj obrázek. Končím, už jsem se s bláznem napovídal až až. Běž spát, bylo toho na tebe dnes asi příliš. Ahoj.

PS k příspěvku nahoře: Napsals velký hovno, nemá cenu na to odpovídat. Vymýšlel sis stejně jako Jirka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to nepřiznáš, co?

Já jsem se Realu mohl u diskuze s Getafe vysmát a měl bych i záminku, ale neudělal jsem to. Nestřílel jsme si z Ramose a výrazů hráčů, místo toho jsem napsal, že je dobře, že Barca už mžůe spoléhat jen sama na sebe.

V tom si přiběhl ty a začal si mi psát ,že se mi směješ, protože na sebe může spoléhat Real a já říkám pravý opak.

Z toho tedy usuzuju, že jsi hloupější a tvé chování ani jinak nebylo zrovna ideální, ale to je vedlejší, podstatné tady je, že ti nedochází základní věci a pak napadá lidi, kteří neřekli nci jiného, než pravdu (že pokud Barca vyhraje všechny své zápasy, má titul, což před zápasem s Getafe platit nemuselo).

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem si nevymýšlel a ty to dobře víš. Že máš z každýho příspěvku pocit, že ti ubližuje, je tvůj problém. Stačí se nad tím zamyslet, oprostit se předsudků a máš vyhráno ...

Každopádně dneska perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

"Proto naprosto neberu, když se vymlouváš, že špatnou formu vašeho mančaftu způsobilo zranění dvou hráčů"...tohle je lež. Předtím následovalo vytržení věty z kontextu, no prostě nevím, co tu hraješ za falešnou hru.

A taky nevím, kde jsi vzal to s tím pocitem, že by nějaká paranoia? Nejlepší bude, když ukončíme tuhle nesmyslnou diskuzi bez vidiny výsledku, věřím, že máš zajímavější věci na práci.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Dohodneme na tom, že jsi lhal, že já jsem lhal a jdeme od toho.

Děkuji za naprosto zbytečnou a neplodnou diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

"Prosím Tě kdo je podělanej z Barcelony? Nezvládli jsme se tento měsíc vypořádat se zdevastovanou obranou, k tomu pár nešťastných proher a forma je pryč. Ale nikdo není posranej z Barcelony, my nejsme ti, co musíme dohánět. My to máme stále ještě ve svých rukou (tvůj trapas z opačným tvrzením mě rozesmál). Však uvidíme až se vrátí opory týmu nebo nejlépe na konec sezóny. "

Kde jsem teda napsal, že se vymlouvám, že za špatnou hru může zranění dvou hráčů??? Ty si snad děláš ze mě prdel nebo fakt nechápu co zkoušíš?

Ať si udělá obrázek každý sám. Měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

jarine, protože je jasný, že jsi včera zapíjel žal a ještě teď z toho nejseš moc ready, tak tě nechám

Reagovat
smazaný uživatel

Superalibista by mě nerozhodil ani po bůru od barcelonských švýcarských zednářů... Měl jsem dva Gambáče...

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň mě může Barca příjemně překvapit. Je známkou obrovský síly, když se mužstvo dokáže po pro-ebaným začátku sezony ještě zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vam vcera sedim v jedne hospode v Barcelone se svymi kamarady a sledujem povinne vitezstvi Barci. Pote vsichni sleduji Real a by jste videli jak jsou vsichni antireal ,podle me to dokonce prehani katalanci , ziju tady vim o cem pisu. Cau lidi mej te se.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti věřim a nejen na Real, ale i na Espaňol. Když jsem byl loni na Nou Campu na zápase s Bilbaem, tak se fanoušci z gólu samozřejmě hodně radovali, ale když se na tabuly v poločase objevilo, že Espaňol vede, tak byl ohromný pískot a když pak na konci se ukázalo, že jen remizovali, tak byl jásot fanoušků daleko větší, než když dal Ronaldinho gól

Reagovat
Radin

Proto jsou tak trapní fanoušci,raději by se měli starat o sebe :-D.Když mají radost víc z prohry jiných týmů než z golu vlastního týmu,tak jsou zoufalci :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zápas byl celkem jednoznačnej a výhra se čekala. Ale je fakt, že tu reakci na Espaňol jsem nečekal a mile mi překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale tentokráte to je snad logické, když Barca k titulu prohru Realu potřebovala, tentokráte to nebylo o "antirealismu", i když i ten tam samozřejmě je.

Reagovat
fantomas

ten je užasnej...golololololol

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá každý ve španělsku, tam by bylo spíše divné, kdyby to nedělal.

Reagovat
fantomas

nj, ale je to srandovní..

Reagovat
smazaný uživatel

Když to někdo nezná, tak jo. Oni by se asi zas smáli tomu, jak je to u nás nudné... je to o zvyku.

Reagovat
fantomas

no takové bosákovo "jabadabaduuuu" a "ono to pude a ne že ne" je taky zážitek...jenže to je bohužel jediny dobry komentátor u nás...spartani radotinsky s otavou sice prožívaj každý gól proti san marinu, ale to jim na renomé a zábavnosti příliš nepřidá

Reagovat
smazaný uživatel

aspon dali dobrý recept getafe as řím..jak by mohli využít jejich slabin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co se včera odehrálo na San Bernabeu byla opravdu tragádie.Naprosto bez nasazení, kupa nepřesností,bez nápadu , s chutí jsem přepnul na Spartu a sledoval snad o třídu lepší fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele