Takhle jsem si to představoval, těšila výhra Arsenalu Wengera

01.10.2008, 09:43
Aktuality
Arsenal o víkendu doma překvapivě podlehl Hullu, a tak měl včera v Lize mistrů proti Portu co napravovat. Kanonýři ale nic nenechali náhodě. Mohli nastřílet mnohem víc než čtyři góly a manažer Arsene Wenger mohl dát po zápase najevo radost.

Domácí zvítězili 4:0, přičemž spoustu vyložených šancí neproměnili. O branky se rovným dílem podělili Robin van Persie a Emmanuel Adebayor.

"Tohle byla odpověď, jakou jsem chtěl. Nejspíš jsme předvedli nejkompletnější výkon v sezóně," radoval se Arsene Wenger. "Mohli jsme dát mnohem víc branek, nejdůležitější ale je, že jsme vyhráli zcela přesvědčivě."

Wenger po neúspěchu s Hullem sliboval změny. Nakonec udělal jen jednu, když místo Emmanuela Eboueho poslal do základu Samira Nasriho. "Někdy musíte dát týmu šanci na rychlou odpověď," usmíval se Wenger.

"Byli jsme trochu nervózní, hlavně na začátku. Ale hrajeme Ligu mistrů, na takové úrovni to je normální," pokračoval Wenger. "Zápas s Portem máme úspěšně za sebou, ale to ještě není všechno. Potřebujeme vyhrát i v sobotu proti Sunderlandu."

Wenger také nezapomněl pochválit Thea Walcotta, kterého bylo včera opět plné hřiště. "Je mu devatenáct, určitě se ještě zlepší. Myslím, že nám toho ještě hodně ukáže. Jde správnou cestou, to znovu potvrdil," doplnil kouč.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nadera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No 4-0 je velmi dobry vysledok...Portu mozu byt radi ze nedostali aspon 7

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jsem se bál deky, která na tým mohla padnout po Hullu, ale jak vidím kluci to zvládli a v sobotu si smlsnem na Sunderlandu

Reagovat
Zoso

Pkný zápas, pěkný goly. Jak to mohlo dopadnout, kdyby za stavu 0:0 využilo porto své šance. Jinak ta penalta....

Reagovat
smazaný uživatel

to jo to je pravda,ale vyhrat si zaslouzili..zalezi, jestli by je to znervoznelo,ale myslim ze by stejne vyhrali, i kdyz treba 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tu penaltu sem znovu viděl a padat teda nemusel no. Ale mimo vápno by to byl klasickej faul (kopl ho přes nohy), blbost toho obránce, že do toho takhle šel.

Reagovat
j_mrazik

Arsenal včera suveréně přehrál Porto, který bylo absolutně neškodný. Nejvíc mne ale na konci naštval Fabregas, kterej posledních 15 minut odchodil a všechny situace řešil hrozně laxně. Škoda, že ho nevystřídal. Jinak těch šancí!! Porto by se nemohlo divit, kdyby dostalo 7 nebo 8 gólů... Chvílema mi připomínali Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo diky slepenym golum na konci prvni pule a na zacatku druhe, to Porto srazilo, ale taky meli v prvni puli sance (brevno + ten roh)

Reagovat
smazaný uživatel

no arsenal mam velmi rád- dle meho nejlepsí anglicky klub. včera famozní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je velmi dobrý, co se týče ,,utoku", ale ještě víc jim to jde v obrané fázi, všimli jste si, že zatím nedostali ani jednoho gola? S hullem to byl gol i s jinyma, ale prakticky goly moc nedostává, jednou vyhraje, podruhé má smulu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ještě nic pořadnyho nevyhrál a přesto je asi nejlepším týmem v dnešní premier, tedy když ho posoudím z united je united lepší.......chelsea je neeejjjjjhhhhoooooorrrršššíííí, pac toho moc neumí!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Crony nejsi tu novej?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsi chtěl napsat ´´Klub Cristianka je nejlepší´´,že ano?

Reagovat
božský John

taky jste se tak bajecne pobavili tim jeho vtipnym prispevkem jako ja?:)

Reagovat
smazaný uživatel

ano je naozaj vtipny ale nechaj ho teraz mu vyjde fifa tak bude hrať a nebude tu pisať svoje ,, mudre vyroky´´

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Inteer souhlasím stebou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele