TAK PREDSA VERON DO CHELSEA !

07.08.2003, 11:56
Aktuality
Vedenie "červených diablov" akceptovalo ponuku ruského šéfa Chelsea Romana Abramoviča v hodnote 15 miliónov libier. Anglický futbalový veľkoklub Manchester United teda súhlasil s predajom argentínskeho stredopoliara Juana-Sebastiana Verona do Chelsea Londýn.

Ak Verón úspešne absolvuje lekárske testy, stane sa ďalšou veľkou posilou londýnskeho klubu.

"Podľa osobnej dohody s Chelsea bude Verón v londýnskom klube poberať čiastku okolo 100.000 libier za týždeň," uvádza britský server Times Online.

Argentínsky reprezentant prestúpil k úradujúcemu anglickému majstrovi v júli roku 2001 za 28,1 milióna libier z Lazia Rím, zo stabilnej základnej zostavy však postupne vypadol. K jeho odchodu prispel aj fakt, že Manchester po odchode Davida Beckhama angažoval stredopoliarov Erica Djembu Djembu z FC Nantes a Klebersóna z Atlétika Paranaense, pričom na poste stredopoliarov má preplnenú súpisku.

Kto sa chce pozrieť na hviezdami nabitú Chelsea, má možnosť už v stredu 13.8., keď ich na svojom trávniku privíta slovenský majster MŠK ŽILINA v 3.predkole Ligy Majstrov.

Autor: Marian Hlinka

Komentáře (18)

Přidat komentář
PJ

No, co dodat. Já nemam slov, pokud si Ferguson myslí, že dva defenzivní záložníci Djemba a Kléberson (o kterym ani nevim, že už by určitě přestoupil) nahradí Beckhama s Verónem, pak to asi nemá v hlavě v pořádku. Jak zaznělo na nějaký diskusi - je to snad poprvý, co se Manchester přes léto oslabil. Přetlaku v záloze zrovna moc neni - jsou tam defenzivní Butt, Keane a Djemba, ofenzivní Giggs a Scholes, nikdo jinej kvalitní mě moc nenapadá... A to Ferguson vyhlašoval, jak je potřeba se zpelšit, aby porazili Real. Já ho fakt nechápu...

Reagovat
HOST*

Rozhodovalo se bud Ferguson nebo Beckham. Velká chyba Manchesteru

Reagovat
HOST*Pavel

Souhlas.

Ale me zajima Chelsea - nasledujici dva roky ukazou, zda se fotbal da delat jen s hromadou penez, nebo je opravdu potreba "neco vic".

Reagovat
PJ

Jo tak to me taky zajima, sem fakt zvedavej jak si Chelsea letos povede... Myslim ze na zacatku to bude skripat, ale pokud se sehrajou, tak by mohli bejt sakra dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden hrají ligu, to asi těžko sladí dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha: Soskjaer - Keane - Scholes - Giggs a útok Nistelrooy - Forlan. Ale kdo bude ze zkušenějších na lavičce? Zbývají Butt a Djemba Djemba. A Forlan asi na základ v MU nemá, tam si asi fanoušci představovali jiného kanóna.

Reagovat
HOST*adam

Viděli jste minulý týden zápas Sporting-Manchester? Tak hnusný fotbal od MU jsem fakt dlouho neviděl. Všechny hvězdy nehraly, to je pravda. Ale stejně takový špičkový tým, který se chce vyrovnát Realu. Čím? Na to jejich nakopavaní míčů se nedá koukat. Zápas skončil 3:1, a i ten jediný byl vlastní.

Reagovat
PJ

To je ten průser - Solskjaera je v záloze škoda a nikdo jinej do útoku neni. Sice koupili Belliona, kterej neni špatnej, ale je nezkušenej. United prostě potřebujou nutně poravýho záložníka, nejlíp eště jednoho středního a nějakýho schopnýho útočníka. Pokud by měl opravu přijít Puyol, tak bych se tomu nebránil, ale přijde mi to jako posila na místě kde neni potřeba. Nebo ne že by nebyla ale jinde by bylo potřeba mnohem víc...

Reagovat
antimadrista

Dneska proti Arsenálu hrál Solskjaer docela dobře.

Reagovat
PJ

Já neřikam že je tam špatněj, naopak, už několikrát tam za Beckse zaskakoval a šlo mu to. Ale přijde mi ho tam škoda, v útoku je mnohem platnější. I když - pořád asi lepší hrát tu zálohu, než sedět na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale Solskjaer byl spíš chválen Radotínským, ta jeho hra za moc nestála. To je pořád dokola, Simao nahradí Figa, Nedvěd zrychlí hru Juve, Crespo je lepší než Ronaldo a letos zase bude hra bez Beckse přímočařejší. Ale přesto vidím Solskjaera na křídlo, lépe se dnes shání dobrý útočník než krajní záložník. Giggs se tam se Scholesem nějak divně motali, což Ryanovi evidentně nesvědčí. Možná, že to okoukal od Pirese. Ale on musí být přikován u levé lajny celých 90 minut, protože tato hra z něj udělala jednoho z nejlepších hráčů současnosti. Puyol tam bude opravdu trochu zbytečný, Silvestre a O´Shea se obrovsky zlepšili.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáte na forlána ne?? Podle mě není zas tak špatný, góly střílí a to je hlavní.......

Reagovat
PJ

Forlán neni špatnej, ale když přicházel, tak sem od něj čekal víc. Teď sem hodně zvědavej na toho mladýho Ronalda, co sem o něm čet, tak je to fakt supertalent. Uvidíme, docela se na něj těšim. Klébersona prakticky neznam, nevim co od něj čekat, ale budu věřit Fergusonovi, kterej ho vychvaluje. Ukáže úvod sezóny, jak United nakoupili, ale myslim že celkem dobře. I když sem eště doufal v adekvátní náhradu za Beckse...

Reagovat
smazaný uživatel

Kléberson je špička, určitě Manchesteru pomůže. Ale v případě Ronalda si tak jistý nejsem, je to pro něj strašný skok.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
Svatej

Za toho Ronalda

Reagovat
PJ

Moje řeč, Puyola netřeba. Ferdinand, O'Shea, Brown (i když věčně zraněnej), Silvestre, oba Nevillové, možnost i Keane - myslim že obrana je dobrá dost. I když, kdyby Puyol fakt přišel, nevadilo by mi to, konkurence je dobrá věc...

Reagovat
antimadrista

Carles by je tam všechny předčil, na to vem jed.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele