Sylvinho by se angažmá v Celtiku nebránil

19.10.2008, 18:05
Aktuality
Sylvinho si během své kariéry zahrál za Arsenal, nyní by si mohl vyzkoušet skotskou nejvyšší soutěž. Zájem o brazilského obránce Barcelony má glasgowský Celtic a sám hráč možný odchod do tohoto klubu nevyloučil...

"Pokud přijde konkrétní nabídka a dohodneme se na smlouvě, budu z přestupu nadšený. Jestli si lidé v Celtiku myslí, že jsem dobrý fotbalista, jsem velice potěšen," řekl v rozhovoru pro Scottish Mail Sylvinho, jemuž kontrakt na Nou Campu vyprší po letošní sezoně.

"S Barcelonou mám stále skvělý vztah a miluji to tady. Ale stále toho mám hodně co nabídnout na hřišti, nechci být jenom členem týmu. Prostě počkáme a uvidíme, co se stane," dodal brazilský obránce, který letos v Barceloně jenom kryje záda Ericu Abidalovi.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
ajurik

má na to aby hrál v lepším klubu než je celtic

Reagovat
smazaný uživatel

má na to aby hrál v lepším klubu než je Barcelona!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Trapný příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší tým ale není....

Reagovat
smazaný uživatel

Další příspěvek z řady trapných ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam někdo napíše že má na to hrát v lepším klubu než je barca..a mysli tím Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takový mám tady nejradši. Co je lepší klub než Celtic? Ty si hrál v Celticu, že to tam znáš? Kdyby si napsal, že by mu neseděl jejich styl nebo něco podobnýho, tak to beru, ale tohle je fakt trapárna. Prostě si jenom něco napsal. Příště nad svým příspěvkem zauvažuj aspoň trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa k tebe hoci ako Rangers fan pridat celt, oba Old Firms su spickove kluby zo vsetkym co k tomu patri, porovnatelne s ktorymkolvek klubom na svete. trocha smoly pre nich, ze doma roky nemaju konkurenciu co viacerych hracov brzdi k prestupu do Glasgow. Prestup do Anglicka by im rozhodne prospel, financne i kvalitativne, otazka je ci je ich presun south of the borders vobec realny. UEFA pred casom jasne zaujala svoje stanovistko, a sice ze by im nepovolila hrat svoje sutaze co by bolo pre oboch urcite negativum. a trpel by i skotsky futbal, neviem kam by ta liga padla bez tychto dvoch gigantov...

Reagovat
smazaný uživatel

No já jako fanoušek Celticu musím i když ne moc rád taky musím souhlasit. Spousta lidí papouškuje jenom to co kde slyší a to je pořád Chelsea, Real, Barcelona.... Například Celtic co se týče fanouškovskýho zázemí, tradice a prostě toho všeho co dělá velký klub velkým klubem nemá moc konkurenci. Vyrovnat se mu můžou tak MU a Liverpool. Opěvované kluby Itálie a Španělska jsou sice velkokluby, ale jenom doma. Když tým jede ven, tak je to jak vesnický fotbal, protože s nima jede pár stovek fanoušků. Navíc v evropských pohárech za posledních 20 let bych to tipnul na jasnou výhru Skotska při vzájemných utkáních s anglickými kluby. Pamatuju i když zase nerad jak třeba v PMEZ dostal Leeds snad dvakrát 3:0 od Rangers. Celtic vypadnul jednou s Liverpoolem, ale jenom na góly z venku a pak při dalším nalosování je vyřadil. K tvýmu příspěvku bych dodal ještě dvě věci proč někteří top hráči třeba nejdou do Skotska nebo tam dlouho nezůstanou. Jednou je to počasí, které sice nevadí hráčům, ale jejich rodinám a tím dalším co by mohlo překonat tento problém jsou peníze, kterými prostě konkurovat "nově" zrozenými uměle dotovanými kluby prostě nemůžou. Má to však výhodu, že se třeba nestane to co v Hearts a podle mě něco podobnýho klidně může čekat i nějaký klub Anglie. P.S. Předpokládám, že Ally jako McCoist...

Reagovat
smazaný uživatel

nestane se moc často, že by se fans rivalů v něčem shodli... btw: jak je na tom Hinkel, hraje v základu, či jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to, ať ukáže co umí v Barceloně asi nezazáří...

Reagovat
honziss

Nevím jestli jej zrovna Celtic potřebuje. Levou obranu mají obsazenou docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud chce hrát tak bych mu v přestupu nebránil .... a ani Abidalovi s tim že by Barca potřebovala lepšího levého obránce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele