Svaz zinscenoval politický proces, tvrdí Lněnička

19.03.2008, 19:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je zase komedie, skoro jako volba prezidenta. Nemá náhodou Mokrý v TJ Záblatí synovce, nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Mokrý je chudák, taková figurka na provázcích. Dobře je to vidět kdykoli se svaz vyjadřuje k něčemu významnému a mluví Košťál. Ale o Lněničkovi bych si taky valné mínění nedělal, páč je to velkej kámoš Kubíčka, což je Košťál v bledě modrém. Tady opravdu neplatí, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že když Košťál někam letí, tak Mokrý nestíhá rozmotávat cívky se špagátkama, je jasné. Lněnička mi nic moc neříká, dík za info. Vedení svazu je asi opravdu celé prohnilé.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Lněnička byla a je pravá ruka p. Kapra, majitele druholigového Střížkova alias pseudoBohemians. Celkem schopný právník, ale na špatné straně. Na svazu jim šel po kontrole financování a to se samozřejmě českému Lukašenkovi alias Košťálovi a jeho koryfejovi Mokrému nemůže líbit a taky si to nenechali líbit !!! Jak prosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mě jen vrtalo hlavou, co vedlo Lněničku k tomu, aby se hrabal ve financování moc hluboko, když se mohl vézt na jedné káře. Jak vidno, poctivost to asi nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně byla uznána jako pravá Bohemka ta ze Střížkova.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý soudný moc dobře ví, jak to bylo a jak to je. Bohemka je jen jedna !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude sranda, až Bohemians 1905 sestoupí z ligy a nahradí ji právě ta střížkovská.

Reagovat
fantomas

tjn neni to nereálný, ba naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

To by zrovna sranda nebyla, ale Střížkov do GL nepůjde, i kdyby si náhodou sportovní cestou postup zajistil. To se ale nestane, třesou se na to jiní. Střížkov by na GL neměl hlavně z ekonomických důvodů, o tom, že by snížil průměr v návštěvnosti ani nemluvě. Už ten paradox, klub ze Střížkova, který nosí dočasně jméno Bohemians a hraje v Xaverově ?!?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Střížkov nikdo nechodí, to je pravda. Všichni fandí "falešné" Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bybylo tolik pomýlených ? Ne nadarmo se jmenuje šéfik Střížkova Kapr. V nedávné době bylo v českém fotbalovém rybníce překaprováno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele