Svaz zavřel Barceloně stadion

12.12.2002, 21:44
Aktuality
Španělský fotbalový svaz zavřel slavné Barceloně neméně slavný stadion Nou Camp. Důvod? Jak už asi tušíte, za výtržnosti fanoušků Barci v domácím zápase s Realem Madrid. Barcelona bude mít stadión zavřený na dva domácí ligové zápasy.

Vedle toho bude muset ještě navíc zaplatit pokutu 4000 eur. Zápas Barcelona - Real byl totiž přerušen kvůli výtržnostem domácích fanoušků. Ti házeli na ex-barcelonského Lusie Figa z Realu různé předměty. Od zapalovačů přes plastové lahve až k lahvím skleněným. Barcelonští fanoušci nemohou Figovi odpustit jeho přestup k největšímu rivalovi.

Myslím, že je to klasická ukázka toho, že některé fotbalisty nezajímá, co mu který klub dal, ale když někdo nabídne hodně peněz, tak na nic nehledí. Stejně nečestně se zachoval třeba Ronaldo k Interu Milán, ale to už je jiný příběh...

Autor: Jan Werner

Komentáře (8)

Přidat komentář
antimadrista

Plně souhlasim s autorem článku. FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Já si nemyslim,že Figo odešel jen kvůli penězům.V Realu měl větší šanci něčeho dosáhnout,a taky s nim vyhrál Champion Lague.

Reagovat
antimadrista

Neuvěřitelné! Svaz zavřel Nou Camp a to kvůli tisku z Madridu. Jak to píšou na barcelonských stránkách-TOHLE JE VÁLKA !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Josifek

Jo a tu válku vyhraje Real.Tomu,co piše Barca na svých stránkách bych moc nevěříil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, BARCA je rozhodne lepsi nez real. Barcelonskym strankam verim rozhodne vic nez realskym. Real sou lamky.

Reagovat
antimadrista

Pokud chcete navštívit fakt dobrou stránku tak jděte na boixosnois.com

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
antimadrista

Ať celej španělskej fotbalovej svaz shoří v plamenech. FORCA BARCA !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele