Sükür na Euro nepojede

11.05.2008, 08:59
Aktuality
Turecký kouč Fatih Terim oznámil předběžnou 26člennou nominaci na mistrovství Evropy a je v ní jedno překvapení - nedostalo se na 36letého veterána Hakana Süküra, přestože ten nastoupil k většině kvalifikačních zápasů. Naopak nechybí záložník Bayernu Hamit Altintop, přestože si momentálně léči zlomenou nohu.

Turky teď čeká pětidenní soustředění doma v Antalyi, poté se přesunou do německého Marienfeldu, kde proběhne zbytek přípravy na Euro a také při přípravné zápasy - se Slovenskem (20.5.), Uruguají (25.5.) a Finskem (29.5.).

Předběžná nominace:

Brankáři: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor).

Obránci: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Emre Aşık (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Hakan Balta (Galatasaray), Uğur Boral (Fenerbahçe).

Záložníci: Mehmet Aurélio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Mnichov), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazaň).

Útočníci: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke 04), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erding (Sochaux).

Autor: Petr Starý / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan Arikan?

Ibrahim Toraman?

Ibrahim Uzulmez?

Mehmet Topuz?

Umit Karan?

Hakan Sukur?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele