Suazo: Góly přijdou

09.10.2007, 09:01
Aktuality
Inter Milán je na špici tabulky Serie A a začal tak dobře sezonu, v níž obhajuje mistrovský titul. K současnému postavení zatím příliš nepřispěl David Suazo, velká letní posila z Cagliari stále čeká na svůj premiérový zápis do střelecké listiny, ze své dosavadní bilance si ale velkou hlavu příliš nedělá...

"Na tréninku pracuji tvrdě a jsem vždy připraven, pokud mě trenér vybere. Ještě jsem nedal gól, ale branky brzy přijdou. Nebojím se, Inter zatím hraje velice dobře. Poslední vítězství nám dodala potřebný klid," prohlásil honduraský útočník.

V útoku Interu je obrovská konkurence a vedle Suaza usilují o místo v základní sestavě také Hernan Crespo, Julio Ricardo Cruz, Adriano a Zlatan Ibrahimovič, který se těší největší důvěře trenéra Roberta Manciniho. 27letému Suazovi se vydařila letní příprava, v soutěžních zápasech na sebe ale zatím nejvíce upozornil svým vyloučením v utkání s PSV Eindhoven.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Doufam že přídou goly,nestál zrovna málo...

Reagovat
HOST*Zlatan Ibrahimovic

Doufám že ta černá kurva zhebne

Reagovat
HOST*

Inteligentní...

Reagovat
HOST*

Hochu ty by si zasloužil nehorázně přes držku.

Reagovat
HOST*marcocruz

a nejen přes držku

Reagovat
HOST*Jááá

Tak, tak a to i přesto, že fandím AC

Reagovat
smazaný uživatel

i přes koule...

Reagovat
Slejdy

jako inter nemusim ale tohle psat zrovna nemusis .. uvaziji o tve inteligenci

Reagovat
HOST*

Ty ses asi malej cůrak co??? ty vole ty mas stesit ze nevim kdo ses a ze nevim kde bydlis pze bych ti dal tak priserne do drzky ze by si z toho taky zcernal ty kokote rasistickej

Reagovat
HOST*

Typickej českej fanoušek nadávat černochům to by ti šlo ty vymatlanče ale že by ses zamyslel nad tim že nejlepší hráči na světě sou většinou černý to nééééé ja bych tě typnul na Sparťana demente !!!!!

Reagovat
HOST*koumes

Reagovat
HOST*Madridistas

Hej ty pojebanej rasisito z tebe bych nadelal tunakouvou kasirku a potom bych te dal do konzervy a poslal tucnakum na Antarktidu...majzl na jazyk vole

Reagovat
smazaný uživatel

chapu že te rasista nasral ale tohle bylo trapne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele