Suárezovým snem je hrát za Barcelonu

14.12.2009, 21:26
Aktuality
Luis Suárez, ofenzivní hvězda Ajaxu Amsterdam, otevřeně promluvil o své budoucnosti a o tom, kde by si chtěl jednou zahrát. V katalánském rádiu prohlásil, že jeho snem je jednoho dne nastoupit v dresu Barcelony.

Uruguayský fotbalista je v současné době na dovolené a se svojí manželkou si nemohl vybrat jiné letovisko než poblíž Barcelony. Právě zde prohlásil, že kdyby se mu naskytla příležitost přestoupit do Barcy, nerozmýšlel by se ani minutu a okamžitě by ji přijal, splnil by si tak svůj sen.

Dvaadvacetiletý forvard se rozplýval nad krásami španělského města, ale zároveň promluvil ke své situaci v Ajaxu. "Řekl jsem jasně, že letošní sezonu dohraji v Ajaxu, ale pokud klub obdrží nějakou atraktivní nabídku, měli by ji akceptovat a nechat mě jít."

Nakonec si Suárez ještě podotkl, že pokud bude přestupovat, pravděpodobně by volil mezi Anglií nebo Španělskem, do Itálie se mu příliš nechce. Nicméně je otázkou, zda o něj bude jeho vysněná Barcelona stát, v posledních měsících se totiž spekulovalo spíše o jiné hvězdě, Brazilci Robinhovi.

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (595)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele