Suárez se vydá do USA, zkušený útočník dolaďuje dohodu s Interem Miami

05.12.2023, 20:48
Aktuality
Luis Suárez (© AFP)

Luis Suárez se včera rozloučil s fanoušky Grêmia a začal řešit svou další budoucnost. Zkušený uruguayský útočník se podle očekávání vydá do Spojených států amerických, na spadnutí je dohoda o jednoletém kontraktu v Interu Miami.

Média o tomto stěhování spekulují již několik měsíců a co nevidět by vše mělo být oficiálně potvrzeno. Suárez se tak v jednom týmu sejde s někdejšími spoluhráči z Barcelony Lionelem Messim, Jordim Albou a Sergiem Busquetsem.

Suárez v lednu oslaví 37. narozeniny a v listopadu se poprvé po téměř roce vrátil do uruguayské reprezentace. V minulosti střílel branky za Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu, Atlético Madrid a CD Nacional a pověst kanonýra naplnil i v Grêmiu, za brazilský klub odehrál 53 zápasů a do sítě poslal 27 míčů.

"Vzhledem k intenzitě brazilského fotbalu nebudu moci Grêmiu v příštím ročníku dát to, co se ode mě očekává," řekl Suárez na rozloučenou. "Potřebuji si odpočinout, užít si rodinu... pak osud ukáže, kde budu v budoucnu působit," dodal uruguayský kanonýr začátkem tohoto týdne.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
Csaplárova past

Před půl rokem se hovořilo o konci kariéry kvůli problémům s koleny. Ten tam půjde hrát fotbal nebo dělat reklamu?

Reagovat
-R2D2-

Obojí plus podržet Leošovi. Jinak co zápas, to injekce…

Reagovat
Ladas321

Do té burger ligy kvalitně zapadne. Lepší obranu než týmy v usa má i Karviná v české lize.

Reagovat
LyEX

K Leovi stačí niekto kto mu to vie spätne naraziť a to polovica hráčov v MLS nevie, tak si privedie svojho narážača a ma pokoj, aj s tými kolenami to dá lepšie.

Reagovat
r.mrazik

Inter Miami je takova stara garda Barcelony

Reagovat
Front hell

Leoš a jeho vrchní kuřbuřt znovu pohromadě

Reagovat
Kejza

spíš kousbuřt, ale předně pan střelec

Reagovat
Front hell

Tak o tom žádná

Reagovat
ACSeRw!n

ty maj stesti, ze nemuzou sestoupit

Reagovat
pertinentbasil

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele