Steven Gerrard se rozhodl ukončit aktivní kariéru

24.11.2016, 12:25
Aktuality
Steven Gerrard za sebou už má poslední zápas aktivní kariéry. Již šestatřicetiletý záložník se před několika dny rozloučil s Los Angeles Galaxy a dnes ukončil rovněž spekulace o další budoucnosti, když pověsil kopačky na hřebík...

"Po posledních spekulacích médií ohledně mé budoucnosti mohu potvrdit svůj konec působení na profesionální úrovni. Mám za sebou úžasnou kariéru a jsem vděčný za každý moment v Liverpoolu, anglické reprezentaci a LA Galaxy," oznámil dnes Gerrard prostřednictvím sociálních sítí.

Gerrard je odchovancem Liverpoolu a na Anfield Road strávil drtivou většinu kariéry, během níž zvedl nad hlavu trofej pro vítěze Ligy mistrů. Za Reds odehrál přes 700 utkání a dlouhé roky navlékal na rukáv kapitánskou pásku, než loni v létě odešel jako volný hráč do Spojených států amerických.

Gerrard odehrál 114 utkání za anglickou reprezentaci a v uplynulých dnech se mluvilo o jeho angažmá v MK Dons. Třetiligový celek ho chtěl zaměstnat jako manažera, Gerrard ovšem nakonec odmítl.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (741)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele