STAV PETRA ČECHA SE ZLEPŠUJE

18.10.2006, 12:45
Aktuality
Brankář Chelsea a české reprezentace Petr Čech se po nedělní operaci zlomeniny lebeční kosti úspěšně zotavuje, je plně při vědomí, v dobré náladě a zajímá se o fotbal. A těší se, až jej z nemocnice propustí.

Jaké bylo překvapení jeho agenta Pavla Zíky, když vytočil číslo jeho manželky, ale telefon zvedl sám Petr. "Probíral se mnou, jak jeho spoluhráči zvládnou zítra zápas Ligy mistrů s Barcelonou," prozradil Zíka. "Mám také jeho jménem poděkovat všem za podporu a všechny pozdravovat," dodal agent.

Už v pondělí Čecha v nemocnici navštívili jeho spoluhráči a nebyl to prý pěkný pohled. "Bylo to těžké, vidět ho tam tak ležet, se všemi těmi hadičkami a kyslíkovou maskou. Byl po operaci unavený, ale vypadal být v pořádku a bavil se s námi o fotbale, chtěl vědět, co se stalo," uvedl na tiskové konferenci kapitán a John Terry.

S úlevou hovořil i manažer José Mourinho. "Včera jsem jej neviděl moc rád, byl to šok. Ale dnes je jsem šťastnější, protože zprávy jsou lepší. Dnes už může normálně mluvit, což včera namohl. Ví kdo je, ví co dělá a chce na pokoj televizi, aby mohl sledovat zítřejší zápas," řekl včera portugalský trenér.

Nebyl by to ale Mourinho, aby jeho slova nevyvolávala pobouření. Stále je totiž přesvědčen, že Stephen Hunt jeho brankáře zranil úmyslně a žádá, aby případ prošetřila anglická asociace. A obul se také do Readingu, na jehož stadiónu k incidentu došlo, a do místní záchranné služby. Tvrdí, že trvalo 30 minut, než pro Čecha přijela sanitka.

"Stále jsou tu věci, které mě znepokojují. Můj brankář v šatně čekal 30 minut na sanitku, ani se pak nemohl pořádně dostat ven ze stadiónu," zlobil se trenér. Proti tomu se však ostře ohradil jak Reading, tak záchranná služba. Od zavolání sanitky do jejího příjezdu ke stadiónu prý uplynulo pouhých sedm minut. A trpělivost už dochází i britskému tisku, ten Mourinha označuje za lháře a naopak říká, že jsou to právě jeho výroky, jimiž by se měla FA zabývat...

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dobře zvladneš to Petře aspoň, že to dopadlo takhle. Celekem mě mrzely zprávy na nově prej čech se zranil ale to nevá potřebujeme ho zas až v březnu do ty doby se vyléčí vubec nemyslej na Chelsea co bez něj bude dělat dnes proti Bace

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělala - nic

Reagovat
RMCF

No tak tys to vzal podobně jak na nově Co bez něho bude dělat Chelsea, ale na Petra Čecha jako člověka taky nepomyslels

Reagovat
RMCF

No tak tys to vzal podobně jak na nově Co bez něho bude dělat Chelsea, ale na Petra Čecha jako člověka taky nepomyslels

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně jako na člověka taky takhle jsem to myslel ale zapoměl jsem tam to napsat

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Rebel

Stejne...co je to za chujovinu, cekat treba i 5 minut na sanitku, i na cesky lize je na stadionu v prubehu zapasu sanitka neustale. Aspon u nas v LBC...

Reagovat
smazaný uživatel

A obul se také do Readingu, na jehož stadiónu k incidentu došlo, a do místní záchranné služby. Tvrdí, že trvalo 30 minut, než pro Čecha přijela sanitka.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele