Stanislawski se trenérem Norimberku nestane

23.05.2014, 20:00
Aktuality
Norimberk po sestupu do druhé nejvyšší německé soutěže hledá nového trenéra a hlavním kandidátem měl být pro Franky Holger Stanislawski, jenž dokázal po dvouleté anabázi zpátky mezi smetánku vytáhnout Köln, ovšem ten nabídku "der Clubu" nepřijal...

Tradiční bavorský celek do sezóny vstupoval s Michaelem Wieisingerem, který měl za sebou velmi úspěšný rok, ovšem na ten se mu navázat nepodařilo a tak ho během října vystřídal ve funkci Gertjan Verbeek. Ten dokázal franský celek nastartovat, ale následoval návrat ke špatným výkonům a místo zkušeného Nizozemce neúspěšnou sezónu dokončil Roger Prinzen.

Novou éru chtěl Norimberk odstartovat pod vedením Holgera Stanislawskiho, který má za sebou již zmíněné vydařené angažmá v Kölnu nebo St. Pauli, znovu o patro níže se však momentálně vracet nebude. "Do Norimberku nepůjdu. Klubu jsem ale popřál všechno nejlepší," řekl Stanislawski.

Sportovní manažer FCN Martin Bader tak musí nadále vybírat správného kouče, který bude mít za cíl okamžitě vrátit Franky mezi elitu. "Vždycky jsme zdůrazňovali, že jednáme s více kandidáty. To pokračuje," uvedl Bader, který se nechce dostávat pod zbytečný tlak. "První trénink je naplánovaný až na 20. června a do té doby musíme najít vhodné řešení," zakončil zkušený funkcionář.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de, transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

funkel nebo schuster

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa ním stal, pochopím ten článok, ale o tomto naozaj stačila expreska. Keby tu bol článok o každom, kto sa nestane niekoho trénerom/hráčom, tak tu nie je nič iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson6

21.05.2014 21:24

Reagovat
bayern987

Reagovat
JozkokozleJ

http://www.bundesliga.de/de/liga/news/2013/infografik-die-bundesliga-saisonbilanz-13-14.php

Par zaujimavosti skonceneho rocniku BL. Mna celkom zaujalo, ze najvyssi vekovy priemer mal Mainz (26,8), a ze s tymto priemerom by v sezone 1999/00 boli tretim najmladsim celkom.

Reagovat
bayern987

Zajímavý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele