ŠTAJNER DNES DO SPARTY?

21.01.2004, 14:26
Aktuality
Podle informací oficiálních stránek Sparty má Jiří Štajner blízko přestupu do pražského klubu! Německý Hannover totiž posílil, koupil Američana Mathise. Sparta dnes vyjednává přímo v Hannoveru, jak potvrdila Lenka Raková, tisková mluvčí Sparty.

Jestli Sparta získá Štajnera nebo ne, to se dovíme možná dnes kolem 17. hodiny, prezident Vlastimil Košťál a generální ředitel Miroslav Pelta odletěli do Hannoveru dnes ráno.

"Sparta zná podmínky německého klubu. Prezident Košťál s ředitelem Peltou o nich budou spolu vyjednávat přímo v Hannoveru. Nevzdali jsme se naděje na získání Jiřího Štajnera," řekla včera mluvčí Sparty Lenka Raková pro oficiální web pražského klubu.

"Neumím odhadnout výsledek, rozhodně však nejsem skeptik," řekl ráno na letišti prezident Košťál pro Sparta.cz.

Hannover nechce posílat Jiřího Štajnera na hostování, ale přímo chce jednat o přestupu, protože se posílil do útoku novým hráčem, Američanem Mathisem, ale prezident Vlastimil Košťál by chtěl Jiřího Štajnera na hostování. "Mým cílem je realizovat tento přesun bez zatížení letenské pokladny," řekl.

zdroj: paolo.wz.cz; sparta.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Zizou

Zda se ze Sparta si buduje skvely tym schopny uspet i v lize mistru-mozny Stajneruv prichod to jen potvrzuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele