Srbsko povede Djukič

25.12.2007, 17:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

srbsko by mohlo byt take nieco jak chorvatsko

Reagovat
Shevchenko

Stylem možná ale kvalita je na straně Chorvatů.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy Dejan stankovic s Kezmanem,taky sou dost kvalitni a srbové maj dost kvalitnich hráčů,i kdyz Chorvate sou lepsi,ale casem ti srbove se minimalně vyrovnaj Chorvatum

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
GEGE

Stankovic hraje v repre hrozne a Kezman je z formy uz pekne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Srbsko má velmi kvalitní tým, ale taky trochu smůly. Ve skupině o postup na Euro 2008 měli 2 silné soupeře ve skupině- Polsko a Portugalsko a nyní mají zase - Rumunsko a Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, asi nebyli dost kvalitni na to aby se dostali na Euro 2008 nic jinyho v tom nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

maju tam inych hracov:Krstajic,Lazovic,Zigic,Dragutinovic

Reagovat
smazaný uživatel

Srbsko je zajímavý tým. Kvalita tam je, ale často je to náladové, výkonnost má nečekané výkyvy,... zkrátka Balkán. Z bývalé silné Jugoslávie je jasně nejlepší a nejúspěšnější Chorvatsko. Je tam dobrá metodika a jasná orientace na Německo, překvapivě si prožilo velmi dobré období i Slovinsko, které je dnes už málo výrazné.Srbsko je momentálně zhruba na pomyslném druhém místě v postjugoslávském žebříčku. Djukič to nebude mít jednoduché, momentálně sice mají pár nadprůměrných hráčů v TOP ligách v Evropě, ale jinak kádr srbského týmu není nujak exceletní, z domácí ligy lze čerpat pouze vyjímečně ( Crvena Zvezda a Partizan, pak dlouho nic ). A skupina je jasná, momentální kvalita je na straně Francie a Rumunska, Srbové můžou jen překvapit. Né nadarmo se u nich říká, že záleží nejvíce na tom jak se vyspí !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele