Sporting v létě převezme Paulo Sergio

20.04.2010, 12:54
Aktuality
Vedení lisabonského Sportingu oznámilo jméno trenéra, který povede tým od příští sezony. Carlose Carvalhala, s nímž se v portugalském klubu již nepočítá, nahradí 42letý kouč Guimaraese Paulo Sergio, jehož stále ještě současný zaměstnavatel drží v tabulce pátou pozici...

Carvalhal na lavičce Sportingu vystřídal Paula Benta, jemuž se osudným stal špatný start do sezony.

Sporting se na začátku letošní sezony nedokázal kvalifikovat do Ligy mistrů a nejprestižnější klubovou soutěž si nezahraje ani v následujícím ročníku. Do konce portugalské nejvyšší soutěže chybí tři kola a ze čtvrtého místa ztrácí lisabonský celek na druhou Bragu dvacet bodů, manko na vedoucí Benfiku je pak ještě o šest bodů vyšší.

"Carlos Carvalhal zůstane ve funkci do konce letošní sezony. Klub ho angažoval během obtížného období a Carlos Carvalhal pracoval jako profesionál, nikdy neskrýval, jak pyšný je na to, že vede tento klub. Novým trenérem Sportingu se od příští sezony stane Paulo Sergio. Už bylo dosaženo dohody s Guimaraesí," informoval Sporting v oficiálním prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja si myslim ze to bude pro Sporting klicovy clanek tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa chyti jak jesualdo ferreira v porte a jorge jesus v benfice ...ale to uz su pomerne starsi treneri

Reagovat
smazaný uživatel

snad to povede k lepším výsledkům než letos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele