Sporting bude znovu hledat trenéra, po sezoně odejde Carvalhal

31.03.2010, 13:02
Aktuality
Lisabonský Sporting bude mít během jednoho roku již třetího trenéra. V listopadu se kormidla portugalského klubu ujal Carlos Carvalhal, který má smlouvu do konce sezony a vedení mu sdělilo, že kontrakt nebude prodloužen...

Carvalhal na lavičce Sportingu vystřídal Paula Benta, jemuž se osudným stal špatný start do sezony.

Sporting se na začátku letošní sezony nedokázal kvalifikovat do Ligy mistrů a nejprestižnější klubovou soutěž si nezahraje ani v následujícím ročníku. Do konce portugalské nejvyšší soutěže chybí šest kol a ze čtvrtého místa ztrácí lisabonský celek na druhou Bragu sedmnáct bodů, manko na vedoucí Benfiku je pak ještě o šest bodů vyšší.

Sporting z 24 ligových zápasů dokázal vyhrát jenom deset utkání a v závěru ročníku se bude muset ještě bát o své čtvrté místo, které zajišťuje start v Evropské lize, na pátou Guimarães má totiž k dobru jenom dva body.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i když jako fanoušek Porta, tak mě mrzí, kde je letos Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

Tato sezona se úbec Sportingu nevivedla.Měla by trochu posílt a mojí výhodu že krom hrozby odchodu Moutinha a Velosa jin nikdo duležitý neodejde max tak Izmailov páč Liedson Vukčevič Fernandes Mendes pravděpodbně zůstanou

Reagovat
Godwinson

tomasinho, trhej ..

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to vypadá s Moutinhem a Velosem odejdou teda??Už by mohli zamířit do pořádného celku v Evropě při vší úctě ke Sportinu. Přeci jenom do základu repre nepujdou dokud nebudou hrát v Anglii či Španělsku, tak to holt chodí...

jinak místo kde se nachází Sporting mě jakožto velkého rivala vůbec nemrzí Benfiica!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si rict ze odejde jen Veloso ale doufam ze neodejde ani jeden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele