Spokojený Jarošík teď na přestup nemyslí

10.12.2007, 17:07
Aktuality
Stačilo několik týdnů a Jiří Jarošík změnil plány ohledně své budoucnosti. Český záložník v posledních týdnech dostává příležitosti od manažera Gordona Strachana, dává branky a odchod ze Celticu je tím posledním, na co v těchto dnech pomýšlí...

"Pro mě je důležité, že mi trenér Strachan dává šance a já hraji celkem pravidelně. Rád bych ještě dával více branek. Šance jsem měl, i když ne zase tolik, ale potřebuji trochu více štěstí. Doufám, že budu hrát co nejvíce to bude možné, ale v Celticu nikdy nevíte, co se stane následující den. Pro tuto chvíli mohu říci, že myšlenky na odchod udržuji mimo svou mysl," prohlásil Jarošík.

Bývalý fotbalista pražské Sparty, Birminghamu, CSKA Moskva a Chelsea přitom ještě před několika týdny volal po odchodu. Toto přání se mu jako poslední snaží splnit Samara, přestup do tohoto klubu však příliš pravděpodobný není. "O zájmu Samary vím, jenomže to není Moskva. Tam jsem byl spokojený. Neříkám, že bych do Samary nešel, v tuto chvíli na to nemyslím," dodal Jarošík.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím si, že by se Jiří Jakošík měl takového klubu jako je Celtic Glasgow držet. Samozřejmě rozhodují různé okolnosti kolem, ale pokud to jde, tak je třeba šancí dostat se na hřiště využívat a když šance nepřichází, tak se o ně prostě "rvát"! Celtik je velkoklub, pravidelně vyhrává skotskou Premier legue, účastní se LM a prochází v ní vcelku daleko a hlavně do Celtic Parku chodí na každý zápas plný dům, který jsem měl možnost poznat na vlastní kůži. 60 000 fandících diváků přivádí mráz na zádech a to stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný komentář. Kdyby takový byli všechny.

Reagovat
-Kopy-

Ty máš co řikat, do komentáře dáváš vždycky deset smajlů

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám problém s myší. Mě to za jeden klick udělá 3 smajly. Ale asi mi věřit nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,ale co až se vrátí Nakamura po zranění,to zas nevím ejstli si zahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakamura tam má jasnou roli ale Jiří má formu a musí se rvát jak lev je to dobrý hráč a když bude chtít tak základ v tom Celtiku má

Reagovat
smazaný uživatel

V Celticu je momentálně záložní řada nabitá k prasknutí, oplakával jsem Martina O´Neila za odchod, ale musím uznat, že si Strachan vede více než dobře. K té záložní řadě: Tak Paul Hartley přišel Z Hearts jako utočný záložník, ale kouč ho přeškolil na defenzivní štít, něco jako opačný případ Jirky Jarošíka. Kromě Paula Hartleyeho jsou na defenzivního záložníka využíváni Evander Sno a Massimo Donati, ale čistý ofenzivní záložník je jen Scott Brown. Křídla máme jenom dvě: Aidena McGeadyho a Nakamura, každého na jednu stranu, ale McGeady na začátku sezony pouze seděl na lavičce, ale myslím si, že nejspíš on je na nejlepší cestě stát se opravdovou legendou The Hoops. Vydím v něm mladého Jimmyho Johnstone, i když je to možná přehnané tvrzení. Jirkova největší přednost je ta, že může hrát na jakémkoliv postu zálohy a dokonce i v útoku, ale když je záloha kompletní, tak většinoou šanci nedostává. Jiné by to bylo, kdyby Strachan hrával častěji na jednoho vysunutého útočníka dvě křídla a tři střední, ale nemyslím si, že by na delší dobu nechal vysedávat jednoho z dvojice Jan Venegoor of Hesseling nebo Scott McDonald, Žurawski asi odejde a S Derekm Riordanem vážně nevím. V Hibs byl třída, ale tady je to spíše trápení, i když nemě moc šancí se předvést a o Killenovi si myslím, že to byla zbytečná koupě, hlavně přes tu ztrátu Kennyho Millera. Osobně bych do zálohy po zestárnutí Jarošíka, Hartleyeho a Donatiho mladého Michaela McGlincheyho, tak nevím. You´ll never walk alone. Omluvte chyby, psal jsem vcelku rychle...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup by byla chyba. Teď se mu daří a Celtic je kvalitní tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych ho nejraději viděl v Anglii,ale tak uvidíme jak to bude po sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

A nevim, proč ti nevyhovuje ve Skotsku, spíš proto, že znáš tak Chelsea, Manchester atd. Celtic je určitě velkoklub a pro srovnání s anglickou Premier League by byl tak někde za big 4, možná i v ní. Nemá zase tak silný kádr, jako Spurs, Citizens atd ale tam se hraje o něco jiného, o nasazení, o touhu být se, i když je pravda že mimo Paradise by to jenom mohlo byt lepší. takoví Gers udělali za jeden ročník třikrát víc bodů venku, než Celtic za myslím poslední čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako ve Skotsku mi vyhovuje,ale zas kdoví jak se mu bude dařit a taky pochybuje že třeba nakamura bude sedě na lavičce a jarošík hrát,ty by si ho snad neviděl radši v Anglii než vtom Rusku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše tak si myslím, že by musel makat hrozně moc, aby si udržel základní sestavu, Celticu fandím a jsem rád, že je tam čech a k tomu ještě Jirka Jarošík, takže je to i někdy ve zprávách, teda spíš po náhodě, když někomu nerozbijou v NHL držku, tak tam NOVA dá možná i fotbal. Do Ruska za žádnou cenu, kdyby teda musel odejít. Nejlepší by pro něho kromě Celticu byl asi ten Birmingham City, kde sice působil a spadli do druhé ligy, ale nyní je to jiný Birmingham, který má na to udržet se v PL na víc než rok, dva. Ale hlavně,abyse zase dostal do reprezentace, protože je to pro reprezentaci ohromná škoda, když tam takový hráč není.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už čekám kdy ho tam ten bruckner povola konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Celtik mozna jo ale liga je slaboucka navic mu v Rusku nabizeji celkem slusnou vyplatu a kde jsou penize tam je kvalita.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele