SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (7)

08.01.2007, 14:54
Aktuality
V Premier League se stále spekuluje, dnes v našem seznamu uvízli například Shaun Wright-Phillips, Anton Ferdinand, Owen Hargreavese nebo Gareth Bale...

Aston Villa má zatím nejblíže k přestupu Ashleyho Younga z Watfordu, vedle něhož by birminghamský klub na hostování rád získal Shauna Wrighta-Phillipse. (Daily Mirror)

Bayern Mnichov definitivně odmítl možný zimní odchod Owena Hargreavese do Manchesteru United. Přestup se možná uskuteční až v létě. (různé zdroje)

Anthony Stokes nakonec dá košem Charltonu a Celtiku Glasgow a upíše se Sunderlandu. Útočník Arsenalu se ještě dnes má podrobit zdravotním testům. (různé zdroje)

Newcastle připravuje nový jednoletý kontrakt pro Nolberta Solana. (The Sun)

West Ham neuspěl s nabídkou prodeje Antona Ferdinanda za sedm milionů liber do Chelsea nebo Tottenhamu, oběma klubům se hráčova cena zdá být příliš vysoká. (Daily Mail)

Vedení Southamptonu bude mít dnes schůzku, na které se rozhodne, zda přijme nabídku pět milionů liber za obránce Garetha Balea. (Daily Mail)

Sheffield United má blízko k podpisu smlouvy s obráncem Leedsu a členem anglické reprezentace do 21 let Matthewem Kilgallonem. (Daily Star)

Manažer Alan Pardew ujistil fanoušky Charltonu, že Darren Bent zůstane v klubu do konce letošní sezóny. (The Sun)

Portsmouth je před Fulhamem v souboji o útočníka Freddyho Eastwooda, za něhož vedení Southendu požaduje dva miliony liber. (Daily Mail)

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Ashley Young obraance?odkdy

Reagovat
HOST*

nevidim ani zminku o tom ze by byl obrance..ses kde docetl??

Reagovat
Kily

opravdu to tady bylo, ale uz jsem to opravil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele