SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (5)

06.01.2007, 14:08
Aktuality
Spekulace, spekulace, spekulace tentokráte o Milanu Barošovi, Darrenu Bentovi, Shaunu Wrightu-Phillipsovi, Nigelu Reo-Cokerovi, Alanu Smithovi nebo třeba Alexeji Smertinovi...

Alan Pardew označil Darrena Benta za prodejného, Chelsea se ale cena 18 milionů liber zdá příliš vysoká. (The Sun)

Situaci okolo útočníka Charltonu sleduje i West Ham, hráč by však preferoval přestup do Tottenhamu, který je vedle finančního odstupného připraven nabídnout Caluma Davenporta jako hráčskou kompenzaci. (Daily Express)

Aston Villa nabídla Chelsea Milana Baroše + peněžní doplatek za Shauna Wrighta-Phillipse. (různé zdroje)

Charlton vyhraje závody o útočníka Arsenalu Anthonyho Stokese. (Daily Star)

Tottenham je horkým favoritem na získání Ashleyho Younga z Watfordu. (Daily Mirror)

Everton je dalším v řadě, kdo projevil zájem o Younga. (Daily Express)

A ještě jednou Ashley Young, do řady zájemců o jeho služby se přidá West Ham, to v případě, že nezíská Shauna Wrighta-Phillipse. (Independent)

West Bromwich Albion odmítl nabídku Tottenhamu ve výši pěti milionů liber za Curtise Daviese. (The Sun)

Chelsea je připravena učinit nabídky na přestup Tala Ben Haima z Boltonu a Lucase Neilla z Blackburnu, ovšem nenabídne tolik peněz, kolik oba kluby požadují. (Daily Mirror)

Wigan se stále nevzdává naděje na hostování Alana Smithe z Manchesteru United. (Daily Mail)

Bolton chce získat Blerima Dzemailiho. (Daily Mail)

Vedení Blackburnu připravuje nový kontrakt pro Davida Bentleyho, který by si mohl přijít na 1,2 milionu liber ročně. (Daily Express)

Nigel Reo-Coker příští týden opustí West Ham United a zamíří do Tottenhamu nebo Boltonu. (Daily Mirror)

Charlton by z Dynama Moskva rád získal bývalého záložníka Chelsea Alexeje Smertina (The Times), čáru přes rozpočet by Addicks mohl udělat West Ham. (Independent)

Aston Villa je blízko k dohodě s Manchesterem United ohledně hostování Phila Bardsleyho. (The Times)

Birmingham chce hostování Sebastiana Larssona z Arsenalu změnit v trvalý přestup. (Independent)

Andy Webster zamířil z Wiganu na hostování do Glasgow Rangers, v létě by pak ve skotském klubu rád zůstal natrvalo. (The Sun)

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (20)

Přidat komentář
-Kopy-

Aston Villa nabídla Chelsea Milana Baroše + peněžní doplatek za Shauna-Wrighta Phillipse. (různé zdroje)

Reagovat
HOST*1860

SWP ma pry odejit do druholigoveho Southamptonu, pry se na vecirku setkal s Rudolfem Skacelem a stali se z nich nejlepsi kamaradi. SWP chce pomoci navratu tohoto celku do elitni souteze..(zadny zdroj)

Reagovat
smazaný uživatel

A tos na to přišel sám nebo co?

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

hostování v baníčku

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad barosa je to dobry utocnik ale v chelsea si nezahra..v ofenzive je to tam dost natrepane a sancu mu davam vtedy ak odyjde seva...

Reagovat
HOST*-Kopy-

NA TO ABY TO BYL DRB SE O TOM NEJAK MOC MLUVÍ

Seva by nehral kdyz by prisel baros, hral by baros Aspon techto 6 mesicu nez se scheva jakoby aklimatizuje

Reagovat
smazaný uživatel

hej jaku mas istotu ze sa bude darit barosovi...ked bude pokracovat tak jak v aston ville ta dik moc..

Reagovat
HOST*

Baros by se nedostal nikdy ani na lavicku

Reagovat
HOST*-Kopy-

Kdybyho koupili tak by urcite nesedel... Prece by ho nekoupili aby sedel na lavce. Hledají rychleho utočníka ktery se ihned adaptuje, prostě aby mel zkušenosti z PREMIER LEAGUE a to baros ma

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát asi nehledají dalšího hráče absolutně bez formy, že... A přečti si ten článek na Sport.cz - pokud to bude takhle, tak tam baroš nejde jako posila, ale spíš loutka.

Reagovat
Shevchenko

čumím na tu diskusi jako na vola Co si o tom všichni myslí? Ty si první s normálním názorem

Reagovat
HOST*-Kopy-

jsem ho cet a o zadny loutce ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

"Podle Mirroru chce Mourinho vzít Baroše, jemuž se v Aston Ville očividně nedaří, na šestiměsíční hostování a snížit tak tlak na Ukrajince Andreje Ševčenka. Mourinho se domnívá, že s příchodem Baroše by Ševčenko získal čas na to, aby se v klubu zabydlel a od své druhé sezóny v Londýně by již začal hrát produktivně." - se nad tím trochu zamysli...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Večkej casu a uvudis sam

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, jestli tam opravdu půjde ( dávám tomu tak 0,00001% ), tak si za půl roku povíme, jesti já byl příliš nedůvěřivej skeptik nebo ty naivní blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, že máš stejný názor jako na teletextu ČT2

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*kolja

Měl by jít jnam. Šel bych hned do Lyonu a ani bych neváhal!!!!!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Barošův manažer Pavel Paska deníku Právo a serveru Sport.cz zájem Chelsea potvrdil. "O budoucnosti Milana jsem hovořil s trenérem Aston Villy Martinem O'Neillem. Nebudu popírat zájem Chelsea, o kterém víme," uvedl.

Podle Mirroru chce Mourinho vzít Baroše, jemuž se v Aston Ville očividně nedaří, na šestiměsíční hostování a snížit tak tlak na Ukrajince Andreje Ševčenka. Mourinho se domnívá, že s příchodem Baroše by Ševčenko získal čas na to, aby se v klubu zabydlel a od své druhé sezóny v Londýně by již začal hrát produktivně.

Paska uvedl, že hovořit o konkrétní podobě angažmá je předčasné. "V nejbližších dnech by mělo dojít k jednání mezi oběma kluby, protože hráč je pod platnou smlouvou. To je první krok, který musejí obě strany udělat, aby nebyly porušeny regule. Proto zatím nelze říct, zda by šlo o hostování nebo o přestup," doplnil.

Mirror dává Mourinhův zájem o Baroše do souvislosti s nepodařeným pokusem získat anglického reprezentačního útočníka Darrena Benta. Za něj Charlton chtěl od Chelsea 25 miliónů liber, tedy více než miliardu korun, čemuž se Mourinho vysmál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele