SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (4)

05.01.2007, 16:18
Aktuality
O přestupech jakých hráčů se na Ostrovech mluví dnes? Tak třeba o Javieru Mascheranovi z West Hamu, Darrenu Bentovi z Charltonu, Peteru Crouchovi, Robertu Ayalovi nebo Joleonu Lescottovi. Otevřete a dozvíte se více...

Javier Mascherano v nejbližších dnech přestoupí do Liverpoolu, ale bude mít spoustu starostí s udělením výjimky od FIFA. Argentinský záložník totiž v sezóně 2006/2007 hrál již za dva kluby (Corinthians a nyní West Ham) a více pravidla nepovolují. (různé zdroje)

Alan Curbishley utratí za posily více, než původně přidělených dvacet milionů liber. Manažer West Hamu již získal Luise Boa Morteho, další na seznamu jsou Matthew Upson, Shaun Wright-Phillips a Mark Viduka. (různé zdroje)

Tottenham nabídl West Hamu čtyři miliony liber za obránce Antona Ferdinanda. (The Sun)

Charlton odmítl nabídku Tottenhamu sedm milionů liber za Darrena Benta. (Daily Mail)

Manažer Tottenhamu Martin Jol je připraven poslat do Watfordu dvojici Wayne Routledge a Calum Davenport výměnou za Ashleyho Younga. (The Guardian)

Ashley Young má ale namířeno do Liverpoolu. Watford za něj prý dostane 5,5 milionu liber a jako náhradu koupí Willa Hoskinse z Rotterhamu. (Daily Express)

Pokud Manchesteru United neuspěje s námluvami Owena Hargreavese, pokusí se Sir Alex Ferguson přivést na Old Trafford Davida Bentleyho z Blackburnu. (Daily Mirror)

Manažer Charltonu Alan Pardew překvapivě uvažuje o koupi Andyho Cola z Portsmouthu. (Daily Mirror)

Glasgow Rangers má blízko k podpisu smlouvy s obráncem Wiganu Andym Websterem. (Daily Record)

Aston Villa koupí z Manchesteru United obránce Phila Bardsleyho, ale až poté, co se oba kluby střetnou v FA Cupu v Premier League. (Daily Mirror)

Charlton se s Arsenalem dohodl na přestupové částce 2,7 milionů liber za útočníka Anthonyho Stokese. (The Sun)

Newcastle stále věří v angažování Petera Crouche z Liverpoolu. (různé zdroje)

Chelsea chce z Valencie přetáhnout zkušeného argentinského obránce Roberta Ayalu. (Daily Mail)

Útočník Fulhamu Collins John odmítl přestup do Watfordu, s nímž se nedohodl na finančních podmínkách. (různé zdroje)

Real Madrid zvažuje senzační nabídku sedm milionů liber za obránce Evertonu Joleona Lescotta. (Daily Mirror)

QPR se nehodlají vzdát služeb Leeho Cooka, ke změně názoru nestačily ani nabídky Tottenhamu a Manchesteru City ve výši dva miliony liber. (různé zdroje)

Mladý obránce Gareth Bale odmítl prodloužit smlouvu se Southamptonem. (Daily Mirror)

Benfice Lisabon patřící Manuel Fernandes je rozhodnut zůstat i nadále v Portsmouthu, ačkoliv jeho hostování u Pompey se chýlí ke konci. (The Sun)

Franck Ribery odmítl druhou nabídku na přestup do Arsenalu Londýn, možnost přestoupit ke "Kanonýrům" ale bude zvažovat v létě. (Daily Star)

Útočník Paul Ifill odejde ze Sheffieldu United a upíše se Crystal Palace. (Daily Mirror)

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Ferdinand do Tottenhamu-to by byla trefa.

Tottenham má skvělý tým a skončí třetí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele