SPEKULACE Z PREMIER LEAGUE (3)

04.01.2007, 13:57
Aktuality
Jací hráči jsou v hledáčku manažerů anglických prvoligových klubů? Otevřete následující zprávu a dozvíte se, kam by mohli zamířit například Shaun Wright-Phillips nebo kolik nestačilo Prestonu k tomu, aby prodal svého kanonýra Davida Nugenta...

West Ham doufá, že uspěje s nabídkou 9,8 milionu liber za Shauna Wrighta-Phillipse z Chelsea. (The Sun)

Javiera Mascherana čeká s jeho odchodem z WHU ještě těžká práce, v této sezóně totiž již nastoupil za dva kluby (West Ham a Corinthians) a s prosbou o výjimku se tak bude muset obrátit na FIFA, podle jejíž regulí může hráč v jednom soutěžním ročníku podepsat pouze dvě profesionální smlouvy. (Daily Star)

Arsenal odmítl spekulace o možném hostování Thea Walcotta ve West Hamu (The Sun), Curbishley tak v útoku obrátí pozornost na Marka Viduku a Johna Hartsona. (Daily Star)

A ještě jednou "Kladiváři". Sezónu plnou nezdarů by mohli přijít zachránit Nigel Quashie z WBA (The Sun), Anthony Gardner z Tottenhamu (Daily Mail) a Lucas Neill z Blackburnu. (The Guardian)

Manchester United opět kontaktoval Bayern Mnichov v souvislosti s přestupem Owena Hargreavese. (The Sun)

Chelsea odmítla zaplatit Boltonu 3,5 milionu liber za obránce Tala Ben Haima. (Daily Star)

Micah Richards chce přestoupit z Manchesteru City do Chelsea, na tento přesun si ale bude muset počkat minimálně do léta. (The Guardian)

Portsmouth by se rád posílil o záložníka West Hamu Yossiho Benayouna, pokud tato jednání selžou, pokusí se Pompey o angažování Zoltana Gery z WBA. (Independent)

Aston Villa a Everton mají zájem na hostování Barryho Fergusona z Glasgow Rangers. (The Times)

Bývalého kapitána skotského klubu by ve svém týmu rád uvítal i kouč Petrohradu Dick Advocaat. (Daily Record)

Vedení Prestonu odmítlo nabídku Sheffieldu United ve výši šest milionů liber na přestup svého střelce Davida Nugenta. (Daily Mail)

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Portugalský futbalista v službách lídra anglickej Premier League Manchestru United Cristiano Ronaldo dostal ponuku na prestup od Realu Madrid. Za 21-ročného krídelníka je "biely balet" ochotný dodať do pokladnice na Old Trafford 40 miliónov eur, ak zmení dres ešte v priebehu januárového prestupového obdobia.

Informáciu s týmto znením priniesol madridský denník ABC. Autora troch "vianočných" dvojgólových zápisov v najvyššej anglickej súťaži v priebehu 8 dní sa však "červení diabli" rozhodne nechcú vzdať a podľa periodika žiadajú 70 miliónov eur. Vedenie Realu správu odmietlo komentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne prosim Ronaldo nesmí odejít a do Realu už vubec ne tam je dost kvalitních hráču

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam chodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen tak co když náhodou co potom

Reagovat
HOST*

fotbalově by si teda vůbec nepolepšil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele