Špatně jsem spal a necítil se dobře, vzpomíná Sadílek. Teď je po zranění zpět

07.01.2023, 18:48
Aktuality

Patnácté kolo nizozemské nejvyšší soutěže včera otevřelo utkání Twente s Emmenem a jednou z jeho hlavních hvězd se stal Michal Sadílek. Český reprezentant se po dlouhých měsících vrátil do sestavy a jednalo se nejenom o vítězný, ale i gólový comeback...

Sadílek nastoupil v základní sestavě a na hřišti vydržel celých devadesát minut. V 67. minutě se navíc zapsal do listiny střelců, když stanovil konečný výsledek 2:0.

"Bylo to hodně obtížné," popisuje uplynulé měsíce.

"Během zranění jsem samozřejmě zašel na stadion, z tribuny sledoval několik zápasů Twente a vůbec se mi to nezamlouvalo. Jenom mě z toho bolela hlava, stačil k tomu jakýkoli zvuk z trávníku nebo hlediště," pokračoval.

23letý Sadílek loni patřil do základní sestavy nizozemského klubu a v ideální jedenáctce zahájil rovněž letošní sezonu. Čáru přes rozpočet mu udělal přelom srpna a září, někdejší hráč PSV Eindhoven si poranil tříslo a přišel o celý zbytek podzimu.

"Po gólu to ze mě muselo ven, byly to veškeré emoce, které se ve mně během těch čtyřech měsíců nastřádaly. Mám za sebou obrovsky těžké období a díky fanouškům a spoluhráčům jsem nyní zpět. Špatně jsem spal, stejně tak jsem se necítil dobře. Ovšem to už je za mnou, chci se dívat dopředu na světlou budoucnost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
kattos

Reagovat
Stiksxx

Tohohle kluka nemůžete nemít rádi.

Reagovat
Salfovic

Černouček PP 81,6 x AB 12,6 a Průhonice PP 48 x AB 26,7

Reagovat
Salfovic

Seznam Babišových spolupracovníků, které si sám vybral: ALEXANDER BABIŠ - spolupracovník StB, krycí jméno Miki, bratr Andreje Babiše; LIBOR ŠIROKÝ – příslušník StB, hodnost kapitán, č. 217340, dozorčí rada Agrofertu, nějaký čas předseda; ALEXEJ BÍLEK – vysoká škola ÚV KSČ, vazby na StB, člen představenstva Agrofertu a v dalších statutárních orgánech firem Andreje Babiše; VILIBALD BÍLEK – registrován StB, č. svazku 5687 a 31876, krycí jméno Richter a Villi, otec Alexeje Bílka; HERMÍNA BÍLKOVÁ – krycí jméno Mona, č. svazku 688318, matka Alexeje Bílka; FRANTIŠEK JANŮ – krycí jméno Fišer, č. svazku 35389, představenstvo Agrofertu, zakládající člen; ROMAN KARLUBÍK – krycí jméno Janovic, č. svazku 38838, člen představenstva Agrofertu a v dalších Babišových firmách; JAN KADANÍK, otec Jiří Kadaník – spolupracovník StB, krycí jména Emil, Jirka a Zástupce, Jan je členem představenstva Agrofertu; JOSEF KUBŮ – krycí jméno Luňáček, pracovník I. správy SNB, agent StB ve Vídni, zakládající člen Agrofertu; RADMILA KLESLOVÁ – příslušník StB, služební č. 2400361, členka ANO, pracuje pro firmy Babiše; FRANTIŠEK TELIČKA – spolupracovník StB, krycí jméno Terno, č. svazku 19733 a 125106, otec europoslance Teličky za ANO; DRAGUTIN PELIKÁN – agent StB, krycí jméno Drastík, č. svazku 13228, otec ministra Roberta Pelikána, člena ANO; RICHARD BRABEC – agent StB, krycí jméno Soukup, č. svazku 651836, otec ministra Richarda Brabce, člena ANO; ADRIANA KRNÁČOVÁ - členka ANO - matka Marie spolupracovník StB, otec Jan Gutleber - agent StB, svazek T1577; IVAN SOUČEK - člen ANO, dosazen Babišem atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele