SPARTU PŘEVEZME STRAKA?!

29.03.2004, 16:07
Aktuality
Jiří Kotrba padl, ze Sparty ho vedení vyhodilo s tím, nový trenér převezme tým už dnes na tréninku. Jenže se tak ještě nestalo. Oficiálně bude nový trenér Sparty představen někdy odpoledne. Čím dál tím víc se hovoří o srdcaři Františku Strakovi. Spartu by také mohl převzít Jozef Jarabinský nebo Josef Pešice! Foto: fkteplice.cz

Dnes Vlastimil Košťál uvedl, že by měl být nový trenér představen už dnes odpoledne, zatím ale jen vyčkáváme. "Máme dva kandidáty, s oběma jsme hovořili, oba souhlasí. Rozhodnu se během odpoledne tak, aby nový kouč mohl vést zítřejší dopolední trénink," řekl prezident Sparty pro oficiální stránky klubu.

Hodně často jsou nejvíce vyslovována jména František Straka a Jozef Jarabinský. "Že to jsou právě tito dva, tak to takhle říci nemohu," řekl Košťál pro Sparta.cz. Ale už nemůže popřít, že měl v první řadě zájem o Zdeňka Sčasného.

"Je to kouč, který má svoje kvality a to, že se rozhodl nejít do Sparty v této situaci, která z mého pohledu není tak kritická, jak usoudil on a je to pro nás dobře. My potřebujeme člověka, jenž má odvahu a nebojí se riskovat. Jeho rozhodnutí je naprosto legitimní a zřejmě usoudil, že v této fázi není tím správným člověkem."

Vlastimil Košťál nadále hovoří, že vybírání nového trenéra není jednoduché. "Všichni tu víme, že prostor na nějaký další reparát už není. Proto tomu věnujeme maximální pozornost a při tom rozhodování budeme potřebovat i šťastnou ruku."

Poslední neoficiální informace uvádějí, že do Sparty zamíří František Straka, který patří mezi dva trenéry, kteří Spartě už kývli a Košťál se mezi nimi rozhoduje.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele