Spartě přinesla výhru morálka a návrat střelecké pohody

09.11.2007, 08:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*

haluz beztak ..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

spartaaa!!!konecne prichazi uspechy,to byla jen otazka casu,sparta forever!!!!!!!!beyer

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je zpet!!!vysledky v lize a i ta vcerejsi to jasne dokazuji!!!jen tak dal hosi

Reagovat
smazaný uživatel

brzdi. Zase bych to nepřeháněl. Sice se poslední dobou daří, ale nebudeme moc vyskakovat, nebudeme moc frajeřit a s o to větší silou pak udeříme .

Mě se moc líbí, jak se po každým neúspěšným výsledku média předháněla, kdo o něm napíše víc článků a teď, když se daří, tak je klid

Reagovat
HOST*

presne tak nechci se vas zastavat preci jen jsme nejvetsi rivalove ale v evrope tahneme za jeden provaz je fajn ze ste tam vyhrali gratulace

Reagovat
HOST*

a takhle by to melo bejt ze i rivalove dokazou uznat dobry vysledek a pogratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
smazaný uživatel

diky hosi ze Slavie ja vam taky gratuluju ke skvelemu bodu s Arsenalem..myslim ze uz mate uefu v kapse ale my budem muset jeste hodne bojovat kdyby se vyhralo doma s curychem tak ted uz by sme nemuseli nic resit..ale neda se nic delat..pokud Sparta bude nadale hrat tak jako ted tak se nebojim ze nepostoupime.. Forever Sparta

Reagovat
HOST*

jéé nazdar mirdzi doufam ze se z toho zas neposeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Sice sem velkej srdcař SPARTY,ale sem rád že SLAVIA postoupila do LIGY MISTRŮ aspon to zvedne koeficient,ted by mohla SPARTA postoupit dál v POHÁRU UEFA a i SLAVIA by se mihla probojovat z LIGY MISTRŮ do POHÁRU UEFA a koeficient se bude dál a dál navyšivat!TAkže SPARTA i SLAVIA 4ever!!!!!!

Reagovat
HOST*

YES

Reagovat
smazaný uživatel

ty joooo ze by tady na te diskuzi byli i nnormalni lidi? jen tak dal!!!

Reagovat
HOST*šaša

Tedka se Sparta zveda.......jen tak dal a titul bude zase doma slavie to zase ke konci sezony posere jako vzdy.....Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, čumím jak péro z gauče, ty vzájemné ovace a gratulace, to už jsou Vánoce? Ale opakuju, super týden, jenom škoda té Bolky.

Reagovat
HOST*Pedrozzz

na všechno ostatní je tu Vlasta a jeho EC-MC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele