Sparťané změnu trenéra nečekali, věří, že dnešní výhra bude zlom

29.07.2018, 23:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Verit muzou...do dalsiho kola EL stejne nepostoupi ac bych se rad mylil

Reagovat
PlackaSKS

To už tady dlouho nebylo...

Reagovat
Kefalín

Impulz zaúřadoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle clanek je tady snad kazdyho pul roku.

Reagovat
smazaný uživatel

deja vu

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra > Sparta

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Matěj Jordán > Sparta

Reagovat
Joe.Cole

Oni už umí fakt jenom věřit. Jít si za vítězstvím a neposrat se, to už zapomněli. Můžeme tipovat kolik takových impulzů ještě bude tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Plzni a Slávce jsou fakt dost pozadu. Nedokážou zatlačit soupeře a do gólu (Oba z dálky po chybách soupeře) jsou tragický. Přijde mi taky extrém, když hraju neděle, čtvrtek, neděle, čtvrtek a netočím sestavu... Až se zase zraní ty hráči, tak se bude stěžovat na smůlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý ve Slavii sestavu točil a brzy dotočil, Plzeň před lety hrála ve 14 lidech vše, a bylo to lepší. Hráč s formou by měl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že ti naši hráči mají všichni úžasnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Plzeň lavičku neměla. Proto teď posílila. Aby mohl hrát Ekpai, když bude Petržela unavený z LM (Nebo kdo tam je jednička, těžko říct). Podle mě to teda nedělá dobře těm hráčům, když hrají za 15 dní 5 zápasů a v případě postupu třeba za 30 dní 9 zápasů v řadě s dvoudenní pauzou + cestováním. Ale tak uvidíme, třeba se mýlím a třeba to bude šlapat. Ale podle mě se ty hráči budou zraňovat akorát a navíc hráč nezvládne se 5x za 15 dní 100% soustředit na zápas. Bude unavenější trochu a nebude 100%.

Reagovat
dinss

Nesmíš to točit jako na kolotoči. Doplnit sestavu o dva-tři hráče + u nás to bude asi golman. Šilhavý střídal třeba sedm-osm hráčů. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak jsem to myslel. Třeba vyměníš křídlo, útočníka, střeďáka a jednoho krajního a druhý týden vyměníš zase ty, co minule neseděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne. Sice to zase nějak ukopali, ale herní kvalita tam chybí. Aby je Subotica znovu neposadila na zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sparťani nebudou vypouštět i základní taktické prvky, pak jsem zvědavý, kolik toho Subotica v sobě doopravy má.

S výkonem, jaký jsem předvedli s Srbsku by si nás tady dával i tým z krajského přeboru. Ono těch hráčů, co umí fotbal hrát je opravdu hodně. První liga je o tom zvládat to všechno v kratších časech. Takže když si dáme pohov, tak ti pomalejší fotbalisti mají najednou ten prostor a čas, na jaký jsou ze své soutěže zvyklí a prostě jim to šlape.

A přidat během zápasu je hodně těžké.

Reagovat
wesleyborland

Asi čekali, že zase budou hrát sračku do podzimu, vezme to Rada, který bude v té době už několik měsíců bez angažmá, aby ho zase na konci sezóny vyhodili, protože přijde novej Straciatela.

Reagovat
JeséRodriguez

co pořád máte s tím Radou

Reagovat
mayday

No, nebude to lehký. Po tom bordelu s Italem se to zatím nepodařilo stabilizovat, jakž takž na jaře byly pod Hapalem výsledky, ale z herního hlediska je to slabota. Teď propadák v pohárech, jestli se to v odvetě nepovede, další ostuda jako hrom. Začátek ligy Spartě výsledkově vyšel, ale Kanga nebude dávat góly zpoza vápna každej zápas. Pak je otázka, co ovzduší jak na tribunách, tak v kabině, Kanga evidentně není miláček a podobně to bude si myslím v kabině.

Reagovat
Reggie

Kamos nekde cetl, ze v kabine je taky za uplnyho curaka, vsichni ho tam prej nesnasi, takze tam bude delat bordel. Ikdyz fotbalista na nase pomery vybornej, povahou to bude asi srac.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlom to být může, každopádně takhle náhodnou výhru jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Ross Geller

Jsem rád, že i Frýdek souhlasí, že Hapal je dobrý trenér.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele