Spartak Moskva odvolal trenéra Čerčesova

15.08.2008, 00:16
Aktuality
Stanislav Čerčesov končí na lavičce Spartaku Moskva. Klub to dnes potvrdil na svých oficiálních internetových stránkách. Poslední kapkou pro vedení Spartaku byla vysoká prohra v třetím předkole Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev.

"Dnes večer byl hlavní trenér Stanislav Salamovič Čerčesov odvolán ze své funkce z důvodu špatných sportovních výsledků," uvedly oficiální stránky Spartaku. Stalo se tak den poté, co červenobílí nestačili v třetím předkole Ligy mistrů na Dynamo Kyjev a vidina základní skupiny se jim povážlivě vzdálila.

O odchodu Čerčesova se spekulovalo už delší dobu. Bývalý vynikající brankář se nemohl opřít o dobré výsledky ani podporu svých fanoušků, které si navíc popudil tím, že přeřadil ikonu Jegora Titova do rezervního týmu. Příznivci Spartaku tak mají po sportovních nezdarech svých miláčků alespoň malý důvod k radosti. Ve Spartaku v krátkém sledu skončili dva nepopulární muži.

Sedmého srpna neprodloužil smlouvu generální ředitel Sergej Šavlo a teď skončil právě Stanislav Čerčesov. 44letého kormidelníka na lavičce dočasně zastoupí jeho asistent Sergej Rodionov. Vedení Spartaku si mezitím našlo kandidáty na uvolněný post. Nejčastěji se skloňují následující jména - Trenér Getafe Víctor Muñoz, Michael Laudrup a lodivod Alkmaaru Louis van Gaal

Ve funkci trenéra Spartaku vydržel Čerčesov čtrnáct měsíců. V minulé sezóně skončil se Spartakem těsně druhý za Zenitem Petrohrad.

Autor: David Kubáň / Sports.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No konečně taky naše vedení dostalo rozum!

Reagovat
smazaný uživatel

Naše?

Reagovat
terry

Nemůže snad fandit Spartaku Moskva?

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom něco špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by?

Reagovat
smazaný uživatel

To se ptám já Tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen odpovídám otázkou jako ty. Jen mě zaujalo, že mu fandíš, nic víc, já osobně sowěty nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa.

Reagovat
$dolar$

Skoda , ze uz je Titov pryc

Reagovat
terry

Škoda, že neodešel pryč dřív. Titov tam mohl pořád hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda pro neho tady de videt jak je hranice mezi uspechem a neuspechem tenka.Kdyby minulou sezonu vyhrali titul, tak by se dostali do LM a mozna by si i fanousky naklonil na svou stranu.Navic by nejspis vkrocili do letosni sezony lepsimy vykony a vysledky.Bohuzel takovy je sport a verim, ze Cherchesov este ukaze sve trenerke kvality v dalsim angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost neskoro ich to napadlo , ATitova im to uz nevrati..........

Reagovat
smazaný uživatel

to to trvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Riijkaard,van Gaal,Laudrup,Mancini,Grant,Houliere,Santini,Topmuller,Carlos Alberto-tak z těchto jmen bych vybral trenéra pro Spartaké

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele