Sparta zpřísnila pravidla pro vlajkonoše

05.02.2008, 13:47
Aktuality
Fotbalová Sparta zpřísnila evidenci svých vlajkonošů a zároveň nejmladším fotbalovým výtržníkům znemožnila vstup do sektoru takzvaných Ultras. Vedení letenského klubu totiž dnes zavedlo nové speciální permanentní vstupenky do sektoru domácích vlajkonošů. Ty jsou vydávány na jméno, bez nich se do této části hlediště nikdo nedostane a navíc je nemohou dostat osoby mladší patnácti let.

Podle klubového vedení jsou právě s vlajkonoši ve věku dvanácti až třinácti let, kteří do hlediště nosí zakázanou pyrotechniku, největší problémy. Nová sezonní vstupenka na všechna jarní domácí utkání stojí 200 korun a držitelé dosavadních permanentek si je mohou ode dneška v pokladně na stadionu vyměnit za nové.

Novinka je dalším krokem Sparty ke zvýšení bezpečnosti na stadionu. vlajkonoši je však vnímána velmi negativně a považována ze represivní opatření. Na podzim radikální křídlo fanoušků na protest proti chystaným změnám dokonce bojkotovalo zápasy Sparty.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podtrženo a sečteno....a svedeno na 13 leté týpky ..... výsměch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele