Sparta má působivý tým, prohlásil záložník Monaka Fábregas

11.08.2021, 09:16
Aktuality
Cesc Fàbregas (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dožiju podobného vyjádření po zápase s Jabloncem.

Fabregas:"Mají působivého trenéra. Spoluhráčům opakují, že francouzská liga je jedna věc, ale v Evropě je úroveň vyšší. To dokazuje i zdejší majitel, když se šel po půli omluvit sudím. To se u nás nevidí."

Reagovat
smazaný uživatel

Aby je neurazil , nemůže říct hráli piču nestojí za nic

Reagovat
Jolly Roger

Je to slušný člověk a má rád Rosického, tak takhle diplomaticky odpověděl na dotaz. Že by ho Sparta po těch zápasech fotbalově nadchla, je krajně nepravděpodobné.

Reagovat
Lawman

Brát Fabregasova slova vážně, by znamenalo buď totální nepochopení skutečných fotbalových kvalit Sparty anebo by signalizovalo skrytou duševní poruchu.

Sparta jednoduše představuje evropský pruměr, který zodpovídá účasti v skupinové fáze EL s možným postupem z ní ale stopkou v kole dalším. Sparta nemá na to, aby se kvalifikovala do LM.

Reagovat
kilobyte

1. Které Fabregasovo tvrzení podle tebe nejde brát vážně?

2. EL nehraje evropský průměr.

Reagovat
Lawman

1. Už jen celkové skóre 1:5 a bez bodu hovoří jasnou řečí a velmi spochybňuje úpřimnost Fabregasových slov o Spartě jako púsobivém týmu. Kromě toho sami Sparťané přiznávají, že mohli dostat o mnoho víc branek než dostali. Fabregas hovoří, že francouzská liga je jedna věc, ale v Lize mistrů je úroveň vždycky vyšší. Uděláte jednu malinkou chybu a soupeř vás hned snadno potrestá. ( konec citátu ) Ano špičkový tým by takové šance určite využil ale ne púsobivý tým jako je Sparta.

2. Špičkové mančafty a je jich 20 ( 4 nejlepší ze 4 top lig a potom 2 nejlepší z dvou dalších lig hrají LM. Další kvalitní mančafty jsou přímo nasazovány do skupinové fázy EL a těch je 12. Toto všechno jsou špičkové týmy. Ostatní, které se musí probíjet přes předkola tvoří pruměr a ne špičku. To je případ Sparty. Doufám, že jsi to nyní pochopil jak jsem to myslel.

Reagovat
kilobyte

Ale proč by nemohla být upřímná? Fabregas si uvědomuje rozdíly mezi Monakem a Spartou. A proto na něj třeba Sparta zapůsobila hrou, o výsledku se nezmiňuje.

A taky měli více branek dát, ale na to se nehraje. Počítají se jen ty skutečné.

Takže loni byla Sparta kvalitní mančaft, když se dostala do EL rovnou?

Reagovat
GrimeBaller98

Jestli nekdy odejdu do Chelsea, mate pravo me zabit.

Cesc Fabregas

Takze jeho vyjadrenim neverim ani slovo

Reagovat
Pablos

Vždyť nijak nelhal... že ho nezabili, není přeci jeho problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

on je z obliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

a to si říkají kanonýři

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele