Spalletti je skvělý stratég, vysekl Montella poklonu zítřejšímu soupeři

14.10.2017, 16:41
Aktuality
Na tři velké šlágry se v tomto kole italské ligy mohou těšit tamní fanoušci. Dnes v podvečer se proti sobě postaví Juventus s Laziem, večer budou měřit síly AS Řím a Neapol a tečku za nedělním programem udělá další milánské derby. V lepším rozpoložení do něj půjde Inter...

Inter z posledních devíti ligových zápasů ztratil body jen za remízu s Bolognou, jinak vyhrává a v tabulce šlape na paty Neapoli s Juventusem. AC naopak prohrálo dva zápasy v řadě a ze sedmého místa na městského konkurenta ztrácí už sedm bodů.

"Nechce se mi věřit tomu sedmibodovému rozdílu mezi oběma kluby, neodpovídají tomu výkony a to, jaký pokrok jsme letos udělali. Musíme se koncentrovat na to, abychom byli Milánem, vytěžili co nejvíce z vlastní síly a vyhrávali. Inter je vyrovnaným a zkušeným týmem. Vědí, kdy zvýšit a kdy naopak ubrat tempo, v útoku disponují velkou kvalitou. Musíme být opatrní, nenechávat jim moc prostoru a pohlídat si centry. Udělalo na mě dojem to, jak dovedou kontrolovat zápasy," vysekl trenér AC Vincenzo Montella městskému rivalovi poklonu.

"Luciano Spalletti je skvělý stratég, převzal kádr a byl odhodlán posunout ho vpřed. My vyměnili jedenáct hráčů, Spalletti je ovšem bonusem navíc pro naše bratrance. Trénoval mě a během uplynulých jsem jsem viděl, jak se změnil. Mohu jenom doufat v to, že budu růst a zlepšovat se podobně jako on... ale byl bych rád, kdybych si mohl nechat své vlasy! Bylo by nespravedlivé a až moc jednoduché říct, že Inter měl letos zatím štěstí. Své body si zasloužil, já bych je chtěl mít taky. Kdybych mohl z jejich sestavy pro neděli odstranit jednoho hráče, byl by to Ivan Perišić," nechal se dále slyšet Montella.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To AC zatím zdaleka nesplňuje očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je příklad toho, že nestačí jen hodit na stůl peníze a první sezóna titul, druhý rok LM

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby tam by Ancelottil,myslím že derby bude pro Montellu poslední když prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Carlo takhle brzo neprijde. Takže tezko rict, kdo by byl pro AC dobra volba

Reagovat
Kaka14

Conte , uz sa zacinaju sirit spekulacie

Reagovat
snuff24

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je taktika vychváliť súpera

Reagovat
Eldarion

Kde v tom vidíš taktiku

Reagovat
Inter Eterno Amore

vždy sa to tak robí .. je to snaha aby súper podcenil

Reagovat
Kaka14

Tak hadam dnes dotretice vyhra hostujucu tim po vcerajsich zapasoch

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele