Sow po čtyřech letech odchází z Frankfurtu, nově bude hrát za Sevillu

04.08.2023, 21:21
Aktuality

FC Sevilla oficiálně posílil Djibril Sow z Eintrachtu Frankfurt. Španělský celek za 26letého záložníka pošle 10 milionů eur a další čtyři může doplatit na základě bonusů...

Sow měl původně namířeno do Lazia, když se však do hry vložila Sevilla, upřednostnil švýcarský reprezentant Andalusii. Obě strany podepsaly smlouvu na příštích pět sezon.

"Djibril Sow byl v posledních letech důležitým hráčem Eintrachtu Frankfurt. Hrál významnou roli v našich úspěších a po celou dobu byl příkladným hráčem klubu. Proto jsme po čtyřech letech vyhověli jeho přání rok před koncem smlouvy přestoupit z Eintrachtu," řekl na adresu dlouholeté opory sportovní ředitel bundesligového klubu Markus Krösche.

Sow přišel do Hesenska před čtyřmi lety z BSC Young Boys, za Frankfurt odehrál celkem 160 soutěžních zápasů, v nichž zapsal osm gólů a třináct asistencí. V loňské sezoně bývalý hráč Borusie Mönchengladbach pomohl Eintrachtu k vítězství v Evropské lize.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
Pipo123

Reagovat
db18

Sow, Kamada, teď nejspíš Kolo Muani... Krösche bude mít co dělat, aby to zas dali dohromady... ale za 100 mega to snad pujde.

Reagovat
Kluivert9

Ndicka...

Reagovat
Rudnevs

Tak ono už dosť hráčov prišlo - Skhiri, Marmoush, Robin Koch, Larsson, Dina Endimba či Pacho. S odchodmi Sowa a Kamady Frankfurt rátal už dlho a čo sa týka Kola Muaniho, tak neverím, že niekto dá tú pálku, čo Eintracht chce.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dina Ebimbe, nekurví mu jméno to je moje specialita

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kucka

Reagovat
2miguel1

Nemate niekto stream na gamper?

Reagovat
patas92
Reagovat
Visca el barca

Lamine je neskutečnej Nakonec dostane díky tomu neandrtálci minuty

Reagovat
2miguel1

Na slabších superov ideal, ale predsalen ma 16. Na dva tri roky by bol Neymarek ideal teraz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele