Southampton zahájil hon, lanaří Wanyamu i Nainggolana

22.06.2013, 22:59
Aktuality
Ambiciózní Southampton evidentně stíhá nějakého elitního štítového záložníka. V mírně pokročilé fázi jednání by už měl být v případě Victora Wanyamy ze skotského Celticu; mimoto už ale zároveň se svou nabídkou stihl také Radju Nainggolana z Cagliari...

Zatím je každopádně těžké říct, ke komu má aktuálně Southampton blíže. S Celtikem se už údajně měl dohodnout na přestupové částce ve výši kolem 10 milionů liber, samotný hráč ale ještě dosti váhá. Podle všeho je váben rovněž Cardiffem, a tak se transfer zdá být poměrně vzdálen od zhotovení.

"Pořád něco slýchám od médií, ale za sebe mohu říct, že dohoda není ani zdaleka na světě," prozradil Wanyama. A také Nainggolan je zatím ve svém rozhodování zdrženlivý. "Od Southamptonu jsem obdržel lákavou nabídku. Jejich návrh je tím nejatraktivnějším po finanční stránce. Ale já pro peníze nehraju," okomentoval situaci belgický středopolař, jehož si údajně italský klub cení až na 15 milionů liber.

Vloni čtrnáctí Saints prozatím letos ulovili pouze jednu akvizici do obrany, když z Lyonu za 10 milionů eur dotáhli talentovaného stopera Dejana Lovrena.

Autor: Tomáš Daníček / southampton.vitalfootball.co.uk

Komentáře (535)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele