Southampton si pojistil obránce Van Dijka

07.05.2016, 14:42
Aktuality
Virgil van Dijk spojil i svoji další budoucnost se Southamptonem. Letní posila jihoanglického klubu měla smlouvu do roku 2020, nyní se obě strany dohodly na jejím dvouletém prodloužení...

Urostlý nizozemský stoper přišel do Southamptonu před uzavřením letního transferového okna z Celticu, načež se okamžitě prosadil do základní sestavy a následně do role opory.

Van Dijk do této chvíle za "Svaté" odehrál 32 ligových zápasů, ve kterých zaznamenal tři přesné zásahy, další pak mohou následovat, neboť čerstvě prodloužil smlouvu do roku 2022.

Přesvědčivé výkony za Soton vynesly 24letému zadákovi rovněž nominaci do reprezentace Holandska, za kterou má zatím Van Dijk na kontě čtyři mezistátní zápasy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pecka hráč

Reagovat
Ferguson6

Middlesbrough

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra > Virgil van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Něco mi tu nesedí. Nemohou být náhodou smlouvy maximálně pětileté???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele